Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μακάρι να γίνει. Διότι πρέπει να αγοράσω οθόνη για το κινητό μου που έσπασε και έχω βρει την κατάλληλη και σε πολύ καλή τιμή και δεν με άφηνε να αγοράσω λογο capital controls. Anyway θα το δοκιμάσω να δω αν γίνεται. Thanks.

Παιδια ευχαριστω. Περασε κανονικα η Eurobank

Δημοσ.

Μακάρι να γίνει. Διότι πρέπει να αγοράσω οθόνη για το κινητό μου που έσπασε και έχω βρει την κατάλληλη και σε πολύ καλή τιμή και δεν με άφηνε να αγοράσω λογο capital controls. Anyway θα το δοκιμάσω να δω αν γίνεται. Thanks.

Παιδια ευχαριστω. Περασε κανονικα η Eurobank

Τωρα που εμαθες, δοκιμασε και την αλλη της Alpha που εχεις
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ. Λέγομαι Νίκος. Θέλω να ρωτήσω έλαβα εχθές την Visa Prepaid πείτε μου λίγο με ποιες ελληνικές κάρτες μπορώ να φορτίσω. Έχω Πειραιώς, alpha bank , Eurobank & Εθνική. Μπορώ να φορτίσω με καμία η μόνο με IBAN.

Καλα εντάξει

Η μόνη τραπεζική Ελληνική κάρτα είναι η MasterCard Eurobank Debit (χρεωστική) την εκανα verified κανονικά.

Ειχα μεινει στα προηγουμενα.
Δημοσ.

Διαβάζω εδώ μέσα και άκρη δεν βρίσκω. 

Μπορεί να βάζει χρήματα κάποιος με απλές χρεωστικές VISA ή Μastercard από ελληνικές τράπεζες σε μια κάρτα LeuPay άλλου κατόχου;

Αν μπορεί αυτή η συναλλαγή πως φαίνεται στην χρεωστική; Ως αγορά υπηρεσίας ή προιόντος;

Δεν είναι απλά μια κάρτα η Leupay, είναι τραπεζικός λογαριασμός συν χρωστική κάρτα. Κατά συνέπεια ασφαλώς και μπορείς να βάζεις χρήματα στον Leupay λογαριασμό άλλου. Με έμβασμα και εντός των ορίων που υπάρχουν για εμβάσματα προς το εξωτερικό λόγω των capital controls.

Δημοσ.

σε leupay visa δεν μου δίνει επιλογή κανένα ΑΤΜ να αλλάξω pin

δεν μπορώ να το αλλάξω;

οχι φιλε μου σε κανενα ελληνικο ατμ καμιας ελληνικης τραπεζας δεν μπορεις

Δημοσ.

UPD: Μόλις καταχώρησα με επιτυχία τις κάρτες Alpha Bank MasterCard Debit & Eurobank MasterCard Debit. Είναι οι μόνες που περνάνε σε συναλλαγές χωρίς πρόβλημα. Χωρίς εμβάσματα που χρεώνεστε 1€ και τα βλέπετε μετα απο 1-2 εργάσιμες. Τώρα μέσω τις κάρτας και προμήθεια μονο 0,50€/ανά συναλλαγή και άμεση πίστωση στον λογαριασμό το Πόσο.

Καλα εντάξει

Ειχα μεινει στα προηγουμενα.

Πέρασε κανονικά και τις Alpha Bank η MasterCard Debit (χρεωστική) ενω η Visa Debit Δεν πέρασε με τίποτα.
Δημοσ.

Ευχαριστώ γιατί πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί.

Ένα άλλο παράδειγμα. Έστω εγώ έχω ένα λογαριασμό LeuPay και κάρτα LeuPay.

Κάποιος Έλληνας με χρεωστική κάρτα από Ελληνική τράπεζα μπορεί να μου βάλει χρήματα στο λογαριασμό μου; Με ποια ακριβώς διαδικασία; Ή μόνο από ελληνικό λογαριασμό σε λογαριασμό LeuPay μπορεί να το κάνει με έμβασμα;

Αν έχεις Eurobank MasterCard Debit η Alpha Bank MasterCard Debit μπορείς να κάνεις κανονικά φόρτιση του λογαριασμού σου χωρίς εμβάσματα κλπ.

Δημοσ.

UPD: Μόλις καταχώρησα με επιτυχία τις κάρτες Alpha Bank MasterCard Debit & Eurobank MasterCard Debit. Είναι οι μόνες που περνάνε σε συναλλαγές χωρίς πρόβλημα. Χωρίς εμβάσματα που χρεώνεστε 1€ και τα βλέπετε μετα απο 1-2 εργάσιμες. Τώρα μέσω τις κάρτας και προμήθεια μονο 0,50€/ανά συναλλαγή και άμεση πίστωση στον λογαριασμό το Πόσο.

Πέρασε κανονικά και τις Alpha Bank η MasterCard Debit (χρεωστική) ενω η Visa Debit Δεν πέρασε με τίποτα.

Η προμηθεια για φορτωση με κάρτα είναι 2% με ελάχιστη χρεωση τα 0,50 ευρω. Δεν ειναι 0,50/συναλλαγη

Δημοσ.

Η προμηθεια για φορτωση με κάρτα είναι 2% με ελάχιστη χρεωση τα 0,50 ευρω. Δεν ειναι 0,50/συναλλαγη

Εμένα τόσο με χρέωσε σε ολα τα ποσά.

Πως όμως αυτός που θέλει να σου βάλει χρήματα στον LeuPay λογαριασμό σου, χρεώνει την ελληνική κάρτα του; Πάει στα ειδικά μηχανήματα αυτόματων συνναλαγών στις τράπεζες; Γίνεται μέσω web έχει σελίδα η LeuPay με ασφαλή σύνδεση; Ή πρέπει να έχει ebanking; (Καλά αν έχει ebanking φαντάζομαι κάνει έμβασμα από τον λογαριασμό του και όχι χρέωση της χρεωστικής του)

Αν θέλει κάποιος να σου στείλει γίνεται μονο με έμβασμα δίνοντας το IBAN που έχει στον λογαριασμό σου. Αν θες εσύ να μεταφέρεις χρήματα απο κάρτα σου τότε παλι γίνεται απλά θα πρέπει να έχεις η MasterCard Eurobank Debit η Alpha Bank MasterCard Debit που γίνονται μόνο αυτές δεκτές λόγο capital controls
Δημοσ.

Εχω την εντύπωση οτι ειναι 1% , με ελαχιστη χρεωση 0,50€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...