Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ. Λέγομαι Νίκος. Θέλω να ρωτήσω έλαβα εχθές την Visa Prepaid πείτε μου λίγο με ποιες ελληνικές κάρτες μπορώ να φορτίσω. Έχω Πειραιώς, alpha bank , Eurobank & Εθνική. Μπορώ να φορτίσω με καμία η μόνο με IBAN.

Με Alpha Bank MasterCard φορτιζω
  • Like 1
Δημοσ.

Εσυ τι έχεις όταν εννοείς alpha bank MasterCard. Χρεωστική που συνδέεται με τον λογαριασμό σου , πιστωτική που πληρώνεις κάθε μήνα η προπληρωμένη που την φορτίζεις

Ή Enter Bonus MasterCard είναι η κάρτα που συνδέεται με τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Δημοσ.

Αν εννοείς enter MasterCard θαλασσι χρωμα ειναι χρεωστική. Δεν ειναι όμως bonus.

Αν εννοείς MasterCard bonus βυσσυνι χρωμα, ειναι πιστωτική. Εγω φορτιζω με την δευτερη

Δημοσ.

Γιατί η leupay έχει τοσο κακη φημη στο trustpilot?

Όπως σε κάθε  εταιρία που  έχει χιλιάδες πελάτες έτσι και εδώ  .. δεν μπορούν  να είναι όλοι ευχαριστημένοι

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί η leupay έχει τοσο κακη φημη στο trustpilot?

Εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος. Παλιά είχα και MasterCard άλλα δεν χρησιμοποιούσα συχνά γιατί δεν είχαμε capital controls. Τώρα όμως χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Και να φανταστείτε μιλάω για το 2015 Πριν μπουν τα Capital controls και ήμουν και ανήλικος. Τέλος πάντων. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι έχω κάρτες χρεωστικές από όλες τις ελληνικές τράπεζες και δεν την δέχεται καμία για να φορτίσω και φορτίζω με έμβασμα. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να φορτίσω με κάποια αλλη κάρτα Ελληνική χρεωστική διότι δεν έχω δοκιμάσει με όλες.

Έχω τις εξής κάρτες:

Τράπεζα Πειραιώς: Visa & MasterCard Debit + πιστωτική κάρτα + prepaid MasterCard

Εθνική Τράπεζα: Debit MasterCard + cosmote prepaid + visa prepaid

Alpha Bank: Visa & MasterCard Debit

Eurobank: Debit MasterCard

SOS Βοήθεια για Όσοι ξέρουν.

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος, σε μια τέτοια κάρτα LEU PAY, μπορεί να σου βάζει χρήματα κάποιος άλλος από Ελλάδα εκτός από εσένα ; Nα σε πληρώνει; και πόσο έξτρα χρεώνεται αν γίνεται αυτό; Ή μόνο εσύ μπορείς να την γεμίζεις;

https://www.leupay.eu/el

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...