spartak1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πως αλλαζουμε pin στις visa? Δοκιμασα και γω σε 2 ατμ διαφορετικων τραπεζων και δεν γινεται αλλαγη παρα την επιλογη στο μενου. Ουτε μεσα στον λογαριασμο βρισκω επιλογη, εκτος αν μου διαφευγει κατι. Νομίζω δε μπορείς να αλλάξεις στις Visa σε καμία Ελληνική τράπεζα (από τις 4 μεγάλες)
dimitris49 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω δε μπορείς να αλλάξεις στις Visa σε καμία Ελληνική τράπεζα (από τις 4 μεγάλες) οχι δεν μπορεις να αλλαξεις σεν καμια τραπεζα στην Ελλαδα
nek4d Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Χαζο μειονεκτημα. Θα επρεπε να γινεται, εστω μεσα απο το σαιτ ή το app. Κατοπιν εορτης διαβασα οτι μπορει να γινει activation και online και εκει βαζεις το δικο σου pin. Οποιος παραλαβει καρτα ας το δοκιμασει, πριν στειλει sms ενεργοποιησης. Αν κανουμε διαδικασια "forgot pin", εχει δοκιμασει κανεις αν μετα βαζει το δικο του?
alfeios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Activation online εκανα σε δυο καρτες. Δεν εβαλα δικο μου pin. Μου ηρθε με sms 1
stefanidisg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εμένα πάντως όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι πιν μπορώ να αλλάξω σε οποιοδήποτε ΑΤΜ μηχάνημα επιλέγοντας change pin .
nek4d Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εμένα πάντως όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι πιν μπορώ να αλλάξω σε οποιοδήποτε ΑΤΜ μηχάνημα επιλέγοντας change pin . Ελα ομως που αυτο ακριβως δεν συμβαινει και το μηχανημα βγαζει μηνυμα οτι ο παροχος της καρτας μπλοκαρει την αλλαγη pin. Εχει επιβεβαιωθει απο ολους. Στην mastercard αλλαζει, στην visa δεν αλλαζει. Πρακτικα την καθιστα αχρηστη για συναλλαγες με pin, κανεις δεν θα μπει στην διαδικασια να θυμαται 100 διαφορετικα pin.
fotiou21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, προσπαθησα εχθές το μεσημέρι να μετέφερω από την κάρτα μου που έχω στην eurobank το ποσό 110 ευρώ στον leupay λογαριασμό μου, παρόλο που βγήκε μήνυμα απο την σελιδα του leupay ότι η συναλλαγή απέτυχε, το ποσό δεσμεύτηκε από eurobank, και ενώ μέχρι αυτή στιγμή που γράφω φαίνεται δεσμευμένο στον leupay λογαριασμό δεν έχει μπει τίποτα. Σε επικοινωνία που είχα με την eurobank μου είπαν ότι βλέπουν μια αγορά σε pos και ενώ τους ρωτάω εάν φαίνεται κάπου η leupay που έστειλα τα χρήματα γιατί τα δεν έχουν μπει στον λογαριασμό, μου λένε ότι με τα καινούργια μέτρα των καπιταλ πρέπει σε αυτόν που στέλνει τα λεφτά η τράπεζα να αποδείξει ότι είναι υπαρκτή εταιρεία και έπειτα θα στείλουν τα χρήματα, μέχρι τότε θα τα βλέπετε δεσμευμένα! Έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο; Συνήθως με το που έστελνα λεφτά από την κάρτα στον leupay λογαριασμό γινόταν άμεσα η πίστωση, τώρα τι να έχει συμβεί;
dimitris49 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, προσπαθησα εχθές το μεσημέρι να μετέφερω από την κάρτα μου που έχω στην eurobank το ποσό 110 ευρώ στον leupay λογαριασμό μου, παρόλο που βγήκε μήνυμα απο την σελιδα του leupay ότι η συναλλαγή απέτυχε, το ποσό δεσμεύτηκε από eurobank, και ενώ μέχρι αυτή στιγμή που γράφω φαίνεται δεσμευμένο στον leupay λογαριασμό δεν έχει μπει τίποτα. Σε επικοινωνία που είχα με την eurobank μου είπαν ότι βλέπουν μια αγορά σε pos και ενώ τους ρωτάω εάν φαίνεται κάπου η leupay που έστειλα τα χρήματα γιατί τα δεν έχουν μπει στον λογαριασμό, μου λένε ότι με τα καινούργια μέτρα των καπιταλ πρέπει σε αυτόν που στέλνει τα λεφτά η τράπεζα να αποδείξει ότι είναι υπαρκτή εταιρεία και έπειτα θα στείλουν τα χρήματα, μέχρι τότε θα τα βλέπετε δεσμευμένα! Έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο; Συνήθως με το που έστελνα λεφτά από την κάρτα στον leupay λογαριασμό γινόταν άμεσα η πίστωση, τώρα τι να έχει συμβεί; Περίμενε 72 ώρες εάν σε 72 ώρες τα λεφτά σου δεν είναι διαθέσιμα να επικοινωνήσεις πάλι με την τράπεζα σου για περεταίρω πληροφορίες!!!
edm0d0n Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τι όριο ανάληψης έχει η κάρτα που δίνουν και τι προμήθεια κρατάει. Δουλευει το iban της για ανάληψη απο paypal?
dimitris49 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τι όριο ανάληψης έχει η κάρτα που δίνουν και τι προμήθεια κρατάει. Δουλευει το iban της για ανάληψη απο paypalγια το για το paypal ναι χωρις κανενα πρβλημα. μεχρι 1000 ευρω την ημερα και μεχρι 300 ειναι 2 ευρω. απο 301 μεχρι 1000 ειναι 4 ευρω. https://www.leupay.eu/el/fees
molot12 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Kαλά αυτές τις Visa απο που τις στέλνουν; Η μια λένε ότι στάλθηκε απο 1/11 και ακόμα άφαντη...κοντεύει μήνας ! η 2η στάλθηκε στις 21/11 άρα...καλά Χριστούγεννα ; Και η παρούσα mastercard που λήγει τον Δεκέμβριο....του χρόνου ; Σε πόσο χρόνο τις παραλάβατε;
stefanidisg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Σε 10 μέρες ήταν εδώ η μια και σε 8 μέρες η άλλη.
alfeios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παραγγελια Δευτερα, παραλαβη την επομενη Παρασκευή
molot12 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Kαλά αυτές τις Visa απο που τις στέλνουν; Η μια λένε ότι στάλθηκε απο 1/11 και ακόμα άφαντη...κοντεύει μήνας ! η 2η στάλθηκε στις 21/11 άρα...καλά Χριστούγεννα ; Και η παρούσα mastercard που λήγει τον Δεκέμβριο....του χρόνου ; Tους έστειλα mail να δω τι θα απαντήσουν.
sioukiouroglou98 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ. Λέγομαι Νίκος. Θέλω να ρωτήσω έλαβα εχθές την Visa Prepaid πείτε μου λίγο με ποιες ελληνικές κάρτες μπορώ να φορτίσω. Έχω Πειραιώς, alpha bank , Eurobank & Εθνική. Μπορώ να φορτίσω με καμία η μόνο με IBAN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα