Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε μενα δούλεψε η Visa χωρίς να χρειαστεί να πάω σε atm

Αν δεν δουλεψει, τι κανουμε στο ΑΤΜ ? Αλλαζουμε Pin ?

Δημοσ.

Αν δεν δουλεψει, τι κανουμε στο ΑΤΜ ? Αλλαζουμε Pin ?

Δεν χρειάζεται να πας σε κανένα atm και σε κανένα ελληνικό atm δεν μπορεί να αλλάξεις το pin τις visa κάρτα που παρέλαβες  δοκίμασα σε όλες τις ελληνικές τράπεζες … αντίθετος μπόρεσα να αλλάξω το pin της MasterCard σε atm της eurobank

• Like 2
Δημοσ.

H κάρτα της Leupay ποτέ δεν είχε θέμα με pos και επίσκεψη σε ΑΤΜ για άτυπη ενεργοποίηση, μάλλον τη μπερδεύετε με την κάρτα της Revolut oπού εκεί έπρεπε (για κάποιο λόγο που ούτε αυτοί που την χορηγούσαν δεν ξέραν) να την χρησιμοποιήσεις μια φορά σε ΑΤΜ για να δουλέψει φυσιολογικά ως φυσική κάρτα σε μηχάνημα pos. 

• Like 1
Δημοσ.

H κάρτα της Leupay ποτέ δεν είχε θέμα με pos και επίσκεψη σε ΑΤΜ για άτυπη ενεργοποίηση, μάλλον τη μπερδεύετε με την κάρτα της Revolut oπού εκεί έπρεπε (για κάποιο λόγο που ούτε αυτοί που την χορηγούσαν δεν ξέραν) να την χρησιμοποιήσεις μια φορά σε ΑΤΜ για να δουλέψει φυσιολογικά ως φυσική κάρτα σε μηχάνημα pos. 

Την revolut ποτέ δεν την χρησιμοποίησα σε ATM και την έχω από τότε που ανοίχτηκε το θέμα.

Μάλλον το μπερδεύεις με την ενεργοποίηση του nfc που για λόγους ασφάλειας όλες οι κάρτες απαιτούν μια χρήση pin της κάρτας.

Δημοσ.

ζήτησα να μου στείλουν τις 2 δωρεάν που δίνουν + μια mastercard που έχω και λήγει το Δεκέμβριο.

μου στείλανε mail ότι θέλουν valid ID για να προχωρήσουν στην αποστολή των καρτών.

έλαβε κανείς άλλος παρόμοιο mail;

Δημοσ.

ζήτησα να μου στείλουν τις 2 δωρεάν που δίνουν + μια mastercard που έχω και λήγει το Δεκέμβριο.

μου στείλανε mail ότι θέλουν valid ID για να προχωρήσουν στην αποστολή των καρτών.

εμενα οχι

Δημοσ.

Για ξεκαθάρισέ το φίλτατε. 

Μήπως ζήτησες να βγει η μια απο τις δυο Visa σε άλλο όνομα και ζητάνε ταυτοποίηση για αυτό το άτομο; 

Σε μένα πάντως που και η δικιά μου η  mastercard λήγει  το Δεκέμβριο μου ζήτησαν με email μέχρι μια ημερομηνία (δεν θυμάμαι) να μπω και να επικαιροποιήσω τα στοιχεία μου, πχ αν έχω αλλάξει διεύθυνση κλπ.

Mήπως σου ζητάνε κάτι τέτοιο, ή το προηγούμενο ;

Δημοσ.

Για ξεκαθάρισέ το φίλτατε. 

Μήπως ζήτησες να βγει η μια απο τις δυο Visa σε άλλο όνομα και ζητάνε ταυτοποίηση για αυτό το άτομο; 

Σε μένα πάντως που και η δικιά μου η  mastercard λήγει  το Δεκέμβριο μου ζήτησαν με email μέχρι μια ημερομηνία (δεν θυμάμαι) να μπω και να επικαιροποιήσω τα στοιχεία μου, πχ αν έχω αλλάξει διεύθυνση κλπ.

Mήπως σου ζητάνε κάτι τέτοιο, ή το προηγούμενο ;

Εγω ζητησα να βγει visa σε αλλο ονομα. Εκδοθηκε και σταληθηκε κανονικα, χωρις να ζητηθει οτιδηποτε. Εγινε και η ενεργοποιηση, σταλθηκε το pin στο κινητό της αλλα δεν εχει χρησιμοποιηθει ακομη

Δημοσ.

Εγώ πάντως που παρέλαβα σε άλλο όνομα αλλά με το δικό μου τηλέφωνο την ενεργοποίησα και την χρησιμοποίησε κανονικά για on line κράτηση εισιτηρίων

Δημοσ.

Εγω ζητησα να βγει visa σε αλλο ονομα. Εκδοθηκε και σταληθηκε κανονικα, χωρις να ζητηθει οτιδηποτε. Εγινε και η ενεργοποιηση, σταλθηκε το pin στο κινητό της αλλα δεν εχει χρησιμοποιηθει ακομη

Εγώ πάντως που παρέλαβα σε άλλο όνομα αλλά με το δικό μου τηλέφωνο την ενεργοποίησα και την χρησιμοποίησε κανονικά για on line κράτηση εισιτηρίων

Eπομένως η πρώτη περίπτωση αποκλείεται. Μάλλον του ζήτησαν να κάνει έλεγχο ταυτοποιήση στοιχείων όπως σε εμένα και μπερδεύτηκε ο συμφορουμίτης, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Δημοσ.

Παιδιά ακριβώς όπως το γράφω.

Μου στέλνουν mail ότι λήγει η κάρτα που έχω 12/17.

Ζητάω νέα και μου λένε για επικύρωση στοιχείων. Πατάω οκ, δεν έχει αλλάξει κάτι και επίσης κάνω παραγγελία τις 2 visa στο όνομα μου, μια σε € μια σε ξένο νόμισμα.

Λαμβάνω αυτό το mail:

Dear ....

Thank you for using LeuPay services,

We would like to inform you that to approve your card order we would like to ask you to provide us valid ID.

If you need further assistance, please, do not hesitate to contact us.

Best regards,

Δημοσ.

Παιδιά ακριβώς όπως το γράφω.

Μου στέλνουν mail ότι λήγει η κάρτα που έχω 12/17.

Ζητάω νέα και μου λένε για επικύρωση στοιχείων. Πατάω οκ, δεν έχει αλλάξει κάτι και επίσης κάνω παραγγελία τις 2 visa στο όνομα μου, μια σε € μια σε ξένο νόμισμα.

Λαμβάνω αυτό το mail:

Dear ....

Thank you for using LeuPay services,

We would like to inform you that to approve your card order we would like to ask you to provide us valid ID.

If you need further assistance, please, do not hesitate to contact us.

Best regards,

Στείλε τους ένα εμαιλ να δεις τι ακριβώς έγγραφα ζητάνε για να τους τα στείλεις

Δημοσ.

Πως αλλαζουμε pin στις visa?

Δοκιμασα και γω σε 2 ατμ διαφορετικων τραπεζων και δεν γινεται αλλαγη παρα την επιλογη στο μενου.

Ουτε μεσα στον λογαριασμο βρισκω επιλογη, εκτος αν μου διαφευγει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...