Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να είχαμε και τις γυναίκες δυο-δυο... :-D

Και οι καρτες και οι γυναικες ,δυο δυο, αν τις εχεις χωρις λεφτα, αχρειαστες ειναι
  • Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να είχαμε και τις γυναίκες δυο-δυο... :-D

Τρεις, τρεις...πανε για ψωνια,λουσα οι δυο και σου μενει η μια καθε φορα :)

• Like 1
Δημοσ.

Αρχίζει να γίνεται αστείο το θέμα με τις κάρτες της Leupay! Έχω πλέον συνολικά 9 κάρτες Leupay και Wallet! 4 πλαστικές (€, $, GBP συν τη νέα VISA για € στο συνδεδεμένο Leupay wallet), άλλες 2 στο συνδεδεμένο Leupay Wallet μου (την virtual, και αυτή για mobile pay που έχει διαφορετικό αριθμό-γιατί άραγε; ) και άλλες 2+1 πλαστική προς έκδοση (αν κάνω επαλήθευση) σε ένα 2ο Leupay Wallet με άλλο αριθμό κινητού. Για σκάρτα 300€ που διατηρώ όλα κι όλα.

Καλά τις πλαστικές στα άλλα νομίσματα δεν πρόκειται να τις ανανεώσω σε λίγο καιρό που λήγουν. Κάποιες από τις υπόλοιπες virtual γίνεται λέτε να ακυρωθούν (π.χ. αυτές του mobile pay αφού δεν έχω καν nfc); Εκτός από το μπέρδεμα, όσο πιο πολλές κάρτες, τόσο πιο πολλά "παράθυρα" ανοιχτά για ενδεχόμενη κακόβουλη χρήση.

Δημοσ.

χαχα σιγα μωρε μην ασχολειστε, με την mastercard οκ δεν ειμαστε;

που κι αυτη καθεται δηλαδη (ειναι χρησιμη ομως οι αριθμοι της ενιοτε), αλλα λεμε...

Δημοσ.

Παιδιά πέρα από τις 2 επιπλέον πλαστικές κάρτες για στερλίνα και δολλάριο που τις πήρα γιατί έχω λογαριασμούς σε στερλίνα και δολλάριο και τη VISA του wallet που την πήρα όντως γιατί ήταν δωρεάν και για να έχω και μια VISA, τις άλλες τις virtual δεν ρωτάνε για να τις εκδώσουν. βγαίνουν αυτόματα. Αυτό ακριβώς λέω ότι επειδή είναι υπερβολή (και ίσως και κίνδυνος) αν έχει ψάξει κανείς πως διαγράφονται.

Δημοσ.

Παιδιά πέρα από τις 2 επιπλέον πλαστικές κάρτες για στερλίνα και δολλάριο που τις πήρα γιατί έχω λογαριασμούς σε στερλίνα και δολλάριο και τη VISA του wallet που την πήρα όντως γιατί ήταν δωρεάν και για να έχω και μια VISA, τις άλλες τις virtual δεν ρωτάνε για να τις εκδώσουν. βγαίνουν αυτόματα. Αυτό ακριβώς λέω ότι επειδή είναι υπερβολή (και ίσως και κίνδυνος) αν έχει ψάξει κανείς πως διαγράφονται.

Δεν διαγράφονται  αλλά μπορείς να τις κλειδώσεις

• Like 1
Δημοσ.

αν κανω λογαριασμο leupay,θα χρειαστει να κανω φορολογικη δηλωση ή λογω το οτι ειναι στο εξωτερικο ο λογαριασμος δεν θα εχω θεμα;

Με το δεδομένο ότι είσαι ενήλικος (αν δεν είσαι δεν τίθεται θέμα να ανοίξεις Leupay) η υποχρέωσή σου ή όχι να υποβάλλεις φορολογική δήλωση καθορίζεται από αυτά τα κριτήρια: http://www.fmvoice.gr/index.php/oikonomia/forologia/item/167889-pote-ypoxreoyntai-na-ypovaloun-forologiki-dilosi-oi-18xronoi

Εφόσον είσαι ενήλικος λοιπόν το άνοιγμα λογαριασμού Leupay από μόνο του δεν δημιουργεί υποχρέωση για υποβολή δήλωσης (εφόσον δεν δίνει τόκους) αν δεν συνυπάρχουν και οι άλλες προϋποθέσεις που λέει το άρθρο.

• Like 1
Δημοσ.

Με το δεδομένο ότι είσαι ενήλικος (αν δεν είσαι δεν τίθεται θέμα να ανοίξεις Leupay) η υποχρέωσή σου ή όχι να υποβάλλεις φορολογική δήλωση καθορίζεται από αυτά τα κριτήρια: http://www.fmvoice.gr/index.php/oikonomia/forologia/item/167889-pote-ypoxreoyntai-na-ypovaloun-forologiki-dilosi-oi-18xronoi

Εφόσον είσαι ενήλικος λοιπόν το άνοιγμα λογαριασμού Leupay από μόνο του δεν δημιουργεί υποχρέωση για υποβολή δήλωσης (εφόσον δεν δίνει τόκους) αν δεν συνυπάρχουν και οι άλλες προϋποθέσεις που λέει το άρθρο.

ωραια,ευχαριστω
Δημοσ.

Ζήτησα δευτερη καρτα Visa για τον λογαριασμό μου σε ευρω

Εβαλα όνομα , διευθυνση και τηλεφωνο της κορης μου που σπουδαζει στο εξωτερικο.

Παρελαβε την καρτα και την ενεργοποιησαμε, Πηρε και το pin με sms στο κινητό της

Ο λογαριασμός εχει μεσα χρηματα,

Για να χρησιμοποιησει την καρτα για αγορα σε φυσικο καταστημα , πρεπει πρωτα να κανει κατι σε ΑΤΜ ?

Δημοσ.

Ζήτησα δευτερη καρτα Visa για τον λογαριασμό μου σε ευρω

Εβαλα όνομα , διευθυνση και τηλεφωνο της κορης μου που σπουδαζει στο εξωτερικο.

Παρελαβε την καρτα και την ενεργοποιησαμε, Πηρε και το pin με sms στο κινητό της

Ο λογαριασμός εχει μεσα χρηματα,

Για να χρησιμοποιησει την καρτα για αγορα σε φυσικο καταστημα , πρεπει πρωτα να κανει κατι σε ΑΤΜ ?

Οχι δε χρειαζεται. Κανονικά δουλεύει άμεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...