aggelos74 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Στο στάδιο παραγγελίας στη ποσότητα γράφουμε 1 ή 2; Τις παραγγέλνουμε δηλαδή σαν ένα ζευγάρι ή 2 ξεχωριστές; Μπορεί καποιος που τις παρήγγειλε να απαντήσει;
alfeios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί καποιος που τις παρήγγειλε να απαντήσει;Αν εχεις ηδη μια μπορείς να παραγγειλεις αλλη μια. Αρα γραφεις μια
aggelos74 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 εχω την παλιά mastercard που έδινε. Τώρα λένε για αποστολή δύο καρτών. Αυτό ρωτάω. Τις παραγγέλνουμε σαν 1 ζευγάρι ή 2 ξεχωριστές;
alfeios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 εχω την παλιά mastercard που έδινε. Τώρα λένε για αποστολή δύο καρτών. Αυτό ρωτάω. Τις παραγγέλνουμε σαν 1 ζευγάρι ή 2 ξεχωριστές;Η δικη μου εντυπωση ειναι οτι εννοουν δυο μαζι με την παλια. Εκανα παραγγελία μια νεα, μου γραφει δωρεαν. Προσπαθησα να παραγγείλω δευτερη νεα και βγαζει χρεωση 10€
aggelos74 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η δικη μου εντυπωση ειναι οτι εννοουν δυο μαζι με την παλια. Εκανα παραγγελία μια νεα, μου γραφει δωρεαν. Προσπαθησα να παραγγείλω δευτερη νεα και βγαζει χρεωση 10€ Απ'ότι κατάλαβα χώρια απο αυτή που έχουμε ήδη μπορείς να παραγγείλεις άλλες δύο visa μαζί. Μόλις το δοκίμασα και για δύο κάρτες απο τις οποίες την μία την έβαλα σε άλλο όνομα μου έβγαλε αποστολή free of charge όχι για αποστολή με κούριερ. Άρα στο πεδίο ποσότητας βάζουμε 2. Άλλωστε μου το έβγαλε και σε pop up μήνυμα μόλις μπήκα στο λογαριασμό μου
alfeios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Απ'ότι κατάλαβα χώρια απο αυτή που έχουμε ήδη μπορείς να παραγγείλεις άλλες δύο visa μαζί. Μόλις το δοκίμασα και για δύο κάρτες απο τις οποίες την μία την έβαλα σε άλλο όνομα μου έβγαλε αποστολή free of charge όχι για αποστολή με κούριερ. Άρα στο πεδίο ποσότητας βάζουμε 2. Άλλωστε μου το έβγαλε και σε pop up μήνυμα μόλις μπήκα στο λογαριασμό μουΤοτε προχωρησε τοΕγω οπως σου ειπα, παρηγγειλα μια νεα δωρεαν. Στη δευτερη μου βγαζει χρεωση για την εκδοση και οχι για την αποστολη
stefanidisg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν βάλουμε το όνομα που θέλουμε να τη δώσουμε στην καινούρια κάρτα εκεί που λέει personalize το αφήνουμε κενό η το τικαρουμε ;
dimitris49 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν βάλουμε το όνομα που θέλουμε να τη δώσουμε στην καινούρια κάρτα εκεί που λέει personalize το αφήνουμε κενό η το τικαρουμε ; γραψε "cardholder" εγω εχω δυο λογαριασμους σε ευρω..o ενας εχει master ο αλλος visa σε σχετικο ερωτημα μου απαντησανε το εξης: Σύμφωνα με το τιμολόγιό σας έχετε δύο δωρεάν κάρτες σε ένα νόμισμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχετε το δικαίωμα για δωρεάν κάρτα Visa σε ευρώ. Δεδομένου ότι έχετε ήδη μία κάρτα Visa, έχετε το δικαίωμα για μία ακόμη δωρεάν κάρτα VISA, αλλά σε άλλο νόμισμα. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τις καλύτερες ευχές, Ομάδα LeuPay Υποστήριξη πελατών
molot12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εμένα σήμερα μου στείλαν μύνημα οτι λήγει (όντως) η mastercard που έχω το Δεκέμβριο να επιβεβαιώσω τα στοιχεία της διεύθυνσής μου για να μου στείλουν την καινούργια (απο οτι καταλαβαίνω mastercard ? ). Θα περιμένω να παραλάβω και μετά θα προχωρήσω στην παραγγελία για τις δύο δωρεάν visa μη τυχόν γίνει κανα μπέρδεμα. Δεν λένε οτι υπάρχει κάποια καταληκτική προθεσμία για τις visa, σωστά; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την κίνησή τους, γιατί κάνουν τα εύκολα δύσκολα; Αποφάσισαν να δώσουν στον κάθε πελάτη δυο δωρεάν visa κάρτες (προφανώς για προώθηση της visa) στείλτε τες να τελειώνουμε και αφήστε στον πελάτη τη δυνατότητα χρήσης τους, ή όχι.
alfeios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εμένα σήμερα μου στείλαν μύνημα οτι λήγει (όντως) η mastercard που έχω το Δεκέμβριο να επιβεβαιώσω τα στοιχεία της διεύθυνσής μου για να μου στείλουν την καινούργια (απο οτι καταλαβαίνω mastercard ? ). Θα περιμένω να παραλάβω και μετά θα προχωρήσω στην παραγγελία για τις δύο δωρεάν visa μη τυχόν γίνει κανα μπέρδεμα. Δεν λένε οτι υπάρχει κάποια καταληκτική προθεσμία για τις visa, σωστά; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την κίνησή τους, γιατί κάνουν τα εύκολα δύσκολα; Αποφάσισαν να δώσουν στον κάθε πελάτη δυο δωρεάν visa κάρτες (προφανώς για προώθηση της visa) στείλτε τες να τελειώνουμε και αφήστε στον πελάτη τη δυνατότητα χρήσης τους, ή όχι. Επιμενω. Ειστε σιγουροι οτι ειναι δυο visa ΕΠΙΠΛΕΟΝ της ηδη υπαρχουσας MasterCard ?
atrigane Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Επιμενω. Ειστε σιγουροι οτι ειναι δυο visa ΕΠΙΠΛΕΟΝ της ηδη υπαρχουσας MasterCard ? Εγώ που πρόσθεσα 2 κάρτες και έφτασα στο τελευταίο βήμα η χρέωση ήταν 0. Δεν προχώρησα όμως γιατί δεν έχω αποφασίσει αν θέλω 3 κάρτες με τον ίδιο λογαριασμό σε EU ή αν φτιάξω και έναν 2ο σε USD και συνδέσω τη μία από τις twin με αυτόν. Όχι ότι κινώ USD αλλά έτσι πως ξεφτιλίζεται η ΕΕ και το ευρώ ίσως αποδειχθεί χρήσιμος και ένας λογαριασμός USD
alfeios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εγω εχω εναν λογαριασμο σε € με την καρτα του MasterCard, εναν λογαριασμό σε $ με την καρτα του MasterCard και εναν σε λιρες με την καρτα του MasterCard. Ζητησα μια καρτα visa για τον λογαριασμό visa για τον λογαριασμό σε ευρω και ηρθε δωρεαν. Προσπαθω να ζητησω δευτερη visa για τον ιδιο λογαριασμό σε ευρω και βγαζει χρεωση 10€
stefanidisg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ναι είναι δύο δωρεάν, εκτός της master που έχουμε. Πριν βγει η προσφορά 2 μέρες πριν είχα παραγγείλει μια εξτρα χωρίς χρέωση visa , και τώρα που βγήκε η προσφορά παράγγειλα άλλη μια. Σύνολο 3, Mia master στο όνομα μου + δύο visa σε διαφορετικά όνοματα .
alfeios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ναι είναι δύο δωρεάν, εκτός της master που έχουμε. Πριν βγει η προσφορά 2 μέρες πριν είχα παραγγείλει μια εξτρα χωρίς χρέωση visa , και τώρα που βγήκε η προσφορά παράγγειλα άλλη μια. Σύνολο 3, Mia master στο όνομα μου + δύο visa σε διαφορετικά όνοματα . Τοτε γιατι σε μενα γίνεται αυτο που περιγραφω απο πανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα