litosasdf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα , εχοντας διαβασει καμια 50αρια σελιδες του φορουμ θελω να ρωτησω κατι μιας και μερικοι απο εσας ειστε σιγουρα γνωστες. Προσωπικο λογαριασμο εδω ελλαδα δεν εχω μιας και ενα μεγαλο χρεος στο ΙΚΑ μου εχει δεσμευσει το λογαριασμο αλλα παρολα αυτα χρησιμοποιω μια καρτα του αδερφου μου για reselling στο ebay αν και τα περισσοτερα γινονται dropshipping.Απο τη στιγμη ομως που δε θελω τα λεφτα να πηγαινοερχονται σε τραπεζες της ελλαδος για withdraw , αν ανοιξω εναν Leupay λογαριασμο και συνδεσω το iban στο paypal , με τη καρτα που μου δινουν αυτοι κανω αναληψεις απο ελλαδα κανονικα ;
molot12 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα , εχοντας διαβασει καμια 50αρια σελιδες του φορουμ θελω να ρωτησω κατι μιας και μερικοι απο εσας ειστε σιγουρα γνωστες. Προσωπικο λογαριασμο εδω ελλαδα δεν εχω μιας και ενα μεγαλο χρεος στο ΙΚΑ μου εχει δεσμευσει το λογαριασμο αλλα παρολα αυτα χρησιμοποιω μια καρτα του αδερφου μου για reselling στο ebay αν και τα περισσοτερα γινονται dropshipping.Απο τη στιγμη ομως που δε θελω τα λεφτα να πηγαινοερχονται σε τραπεζες της ελλαδος για withdraw , αν ανοιξω εναν Leupay λογαριασμο και συνδεσω το iban στο paypal , με τη καρτα που μου δινουν αυτοι κανω αναληψεις απο ελλαδα κανονικα ; Nαι, υπάρχει μια μικρή προμήθεια για ανάληψη απο ΑΤΜ 2 ευρώ μέχρι 300 μετά έχει ποσοστό ανάλογα με το ποσό, ρίξε μια ματιά https://www.leupay.eu/en/fees
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 2€ για αναληψεις εως 300€ 4 € για αναληψεις απο 320 εως 1000€
stefanidisg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εκεί που βάζουμε τηλέφωνο για την δεύτερη κάρτα είναι σωστό να βάλουμε το δικό μας η του ατόμου που θα την δώσουμε; Και για πιο λόγο σου επιτρέπει μόνο visa και όχι master ;
dimitris49 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εκεί που βάζουμε τηλέφωνο για την δεύτερη κάρτα είναι σωστό να βάλουμε το δικό μας η; Και για πιο λόγο σου επιτρέπει μόνο visa και όχι master ; του ατόμου που θα την δώσουμε καλυτερα. γιατι με την visa πλεον συνεργαζεται
Ioannis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παιδια καλησπερα,θελω να παρω κατι που ειναι σε δολαρια και εχω στην leupay ευρω , στις ισοτιμιες εχει 2 τιμες buy 1,148 kai sell 1,1712. Η leupay θα κανει την ισοτιμια στο 1,1712?
spartak1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παιδια καλησπερα,θελω να παρω κατι που ειναι σε δολαρια και εχω στην leupay ευρω , στις ισοτιμιες εχει 2 τιμες buy 1,148 kai sell 1,1712. Η leupay θα κανει την ισοτιμια στο 1,1712? Στο 1,148 . Δηλαδή για ένα ευρω θα πάρεις 1,148 δολάρια
dimitris49 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Αποκτήστε δωρεάν τις νέες κάρτες LeuPay Twin, σήμερα! Παραγγείλετε όχι μία, αλλά δύο κάρτες πληρωμών δωρεάν και προσφέρετε μία στο αγαπημένο σας πρόσωπο, στο παιδί σας ή σε οποιονδήποτε άλλον θα θέλατε να μοιραστείτε έναν προϋπολογισμό. Απολαύστε βολικές και ασφαλείς πληρωμές σε POS και ηλεκτρονικά και ελέγχετε τις δαπάνες των καρτών σας θέτοντας μεμονωμένα όρια. Για να λάβετε τις ανέπαφες κάρτες LeuPay Twins, απλά μεταβείτε στο μενού Κάρτες και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας.
stefanidisg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αποκτήστε δωρεάν τις νέες κάρτες LeuPay Twin, σήμερα! Παραγγείλετε όχι μία, αλλά δύο κάρτες πληρωμών δωρεάν και προσφέρετε μία στο αγαπημένο σας πρόσωπο, στο παιδί σας ή σε οποιονδήποτε άλλον θα θέλατε να μοιραστείτε έναν προϋπολογισμό. Απολαύστε βολικές και ασφαλείς πληρωμές σε POS και ηλεκτρονικά και ελέγχετε τις δαπάνες των καρτών σας θέτοντας μεμονωμένα όρια. Για να λάβετε τις ανέπαφες κάρτες LeuPay Twins, απλά μεταβείτε στο μενού Κάρτες και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας. Δεν βγάζει κάτι για twins , μόνο για μεμονωμένη κάρτα να παραγγείλεις.
spartak1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αποκτήστε δωρεάν τις νέες κάρτες LeuPay Twin, σήμερα! Παραγγείλετε όχι μία, αλλά δύο κάρτες πληρωμών δωρεάν και προσφέρετε μία στο αγαπημένο σας πρόσωπο, στο παιδί σας ή σε οποιονδήποτε άλλον θα θέλατε να μοιραστείτε έναν προϋπολογισμό. Απολαύστε βολικές και ασφαλείς πληρωμές σε POS και ηλεκτρονικά και ελέγχετε τις δαπάνες των καρτών σας θέτοντας μεμονωμένα όρια. Για να λάβετε τις ανέπαφες κάρτες LeuPay Twins, απλά μεταβείτε στο μενού Κάρτες και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας. Μπορεί κάποια από αυτές να είναι ανώνυμη όπως γράφτηκε;
polfon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Από χθες σταμάτησε να φορτίζει με eurobank mastercard καθώς βγάζει μήνυμα λάθους στην επόμενη σελίδα όταν χρειάζεται να βάλεις τον κωδικό στη secure verification page (MPI_V6).
dimitris49 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Με την LeuPay Twins μπορείτε να έχετε όχι μία, αλλά δύο κάρτες πληρωμών δωρεάν. Παραγγείλετε την LeuPay Twins που επιθυμείτε και δώστε μία στο αγαπημένο σας πρόσωπο, στο παιδί σας ή σε οποιονδήποτε άλλον θα θέλατε να μοιραστείτε έναν προϋπολογισμό. Με την LeuPay Twins, έχετε τα διπλάσια οφέλη: Δύο φορές πιο βολική, χωρίς επιπλέον κόστος Χωρίς υψηλά τέλη μεταφοράς χρημάτων Πληρώστε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας μια κάρτα για ηλεκτρονικές πληρωμές και την άλλη οπουδήποτε αλλού Ορίστε μεμονωμένα όρια σε κάθε κάρτα και ελέγξτε τις δαπάνες Αποκτήστε τις ανέπαφες κάρτες LeuPay Twins μέσω σύνδεσης στο λογαριασμό LeuPay που διαθέτετε
aggelos74 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Στο στάδιο παραγγελίας στη ποσότητα γράφουμε 1 ή 2; Τις παραγγέλνουμε δηλαδή σαν ένα ζευγάρι ή 2 ξεχωριστές;
torq Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κάποιες ερωτήσεις αν ξέρει κανείς..... αν και καλύτερα να τους στείλω Mail έχω στο account ένα λογαριασμό σε BGN ο οποίος διατηρείται στη UniCredit Bulbank. Αν λοιπόν ζητήσω μια κάρτα συνδεδεμένη με αυτόν τον λογαριασμό μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε ΑΤΜ της UniCredit (Βουλγαρία) ώστε να κάνω κατάθεση στο συγκεκριμένο λογαριασμό; Απίθανο το σενάριο μου ε; έχω ήδη μια mastercard σε EUR η οποία λήγει 12/17. Υποθέτω θα μου στείλουν τη νέα δωρεάν μέσα στο μήνα. Μπορώ να παραγγείλω και τις 2 twin δωρεάν (τη μια σε EUR την άλλη σε BGN) εξτρά ώστε να έχω 3 κάρτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα