Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το νούμερο απόσο γνωρίζω είναι εαν έχεις χάσει το pin της κάρτας , όχι για ενεργοποίηση της κάρτας.

Στο συνοδευτικό έντυπο που παρέλαβα μαζί με την κάρτα έχει σαν τηλέφωνο ενεργοποίησης αυτό που έγραψα παραπάνω.Όχι αυτό που έγραψες.

ναι έχεις δίκιο. τότε πάρε τους τηλ στο +352 27516565

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι νόημα έχει αφού τους έστειλα email....

Εγώ άλλο ρώτησα και εσύ μου λες να κατεβάσω μια εφαρμογή να τους καλέσω δωρεάν και μου λες και το άσχετο οτι δίνουν και δωρεαν credits λες και τα χρειάζομαι

...

Όχι δεν νοιώθω.Δεν ρώτησα πως επικοινωνώ μαζί τους, ρώτησα εαν χρειάζεται να απενεργοποιήσω την κάρτα με κάποιο τρόπο ή αν χρειάζεται να περιμένω να λήξη η κάρτα που έχω ήδη.

απορώ γιατί ασχολούμαι ακόμα με όλα τα ρεμουλιμεντα εδώ μέσα...μόλις πάρεις τηλέφωνο θα έχεις απάντηση σε αυτό που ρωτάς.μηπως ήθελες να πάρω εγώ εκ μέρους σου να σου δώσω έτοιμη απάντηση;!;για τα πανηγύρια.κατσε εσύ περίμενε 3-4 εργάσιμες να σου απαντήσουν στο email.εφοσον είσαι τόσο λαρτζ ρε φίλε μην ασχολείσαι με leupay πήγαινε σε κάτι με συνδρομή σε καμία ελβετική τράπεζα ρε παιδί μου να σε έχουν στα ώπα ώπα με private banking,μη χέσω!
  • Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα η leupay card προς αντικατάσταση της παλιάς που λήγει αυτό το μήνα αλλά έχω πρόβλημα στην ενεργοποίηση.

Έστειλα μήνημα sms στο +393387982231 με τους 6 τελευταίους αριθμούς της κάρτας αλλά δεν μου ήρθε κανένα sms με το pin.

Μπαίνω στο λογαριασμό μου στη laupay , πάω στις κάρτες , πατάω για ενεργοποίηση της κάρτας , μου ζητάει ολόκληρο το νούμερο της κάρτας.Το βάζω , μου στέλνει sms με κωδικό επιβαβαίωσης , το βάζω αλλά μου βγάζει με κόκκινα γράμματα μήνυμα οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους.

Τους έστειλα mail και περιμένω να δω τι φταίει.

Μήπως πρέπει να καταργήσω με κάποιο τρόπο την παλιά που είναι ενεργή; Ή μήπως πρέπει να περιμένω να λήξει ο μήνας και μετά να την ενεργοποιήσω;

Συμπτωματικά έκανα τη διαδικασία εχθές.

1. Τσέκαρε online για το activation γιατί και εμένα μου "έβγαλε" δύο φορές λάθος συστήματος, αλλά η κάρτα είναι ενεργοποιημένη.

2. Το PIN στο κινητό άργησε λίγο αλλά ήρθε τελικά. ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο απο τον αριθμό που έχεις δηλώσει, τσέκαρε το επίσης στο παράθυρο του activation, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

Πάντως MasterCard μου έστειλαν όχι VISA.

Διευκρίνηση: Η δική μου κάρτα δεν είναι prepaid αλλά χρεωστική

Δημοσ.

να καταλαβαίναμε και τι έλεγε. 

απο google translate το κείμενο που έχει το video στο youtube αλλά βγάζεις νόημα.

post-419087-0-39677700-1508408690_thumb.jpg

Δημοσ.

η MasterCard σου έστειλαν ειναι και για ανεπαφες συναλλαγες?

Ετσι ισχυρίζονται.

Σε εμένα έστειλαν visa και αντί για prepaid γράφει business. Το θέμα είναι πως μπορούμε να μάθουμε εάν είναι prepaid ή debit?

Η Business είναι συνδεδεμένη με Τραπεζικό λογαριασμό (δηλ. δεν είναι prepaid)

Δημοσ.

Ετσι ισχυρίζονται.

Ετσι ισχυρίζονται.

Ετσι ισχυρίζονται.

Ετσι ισχυρίζονται.

Ετσι ισχυρίζονται.

εχει επανω το σηματακι ανεπαφων? για εμενα δεν ειναι ... ενω η visa ειναι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η VISA που έχουν από εδώ και πέρα είναι και contactless, η MasterCard που είχαν έως τώρα όχι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμπτωματικά έκανα τη διαδικασία εχθές.

1. Τσέκαρε online για το activation γιατί και εμένα μου "έβγαλε" δύο φορές λάθος συστήματος, αλλά η κάρτα είναι ενεργοποιημένη.

2. Το PIN στο κινητό άργησε λίγο αλλά ήρθε τελικά. ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο απο τον αριθμό που έχεις δηλώσει, τσέκαρε το επίσης στο παράθυρο του activation, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

Πάντως MasterCard μου έστειλαν όχι VISA.

Διευκρίνηση: Η δική μου κάρτα δεν είναι prepaid αλλά χρεωστική

Και online που κοιτάζω μια από τα ίδια.Not activated είναι ακόμα και τώρα.

Και εμένα Visa Business μου έστειλαν και για ανέπαφες συναλλαγές.Χρεωστική επίσης.

Δημοσ.

Ετσι ισχυρίζονται.

Αυτο  δεν είναι κριτήριο. Και η Mastercard που έχω είναι Prepaid debit δεν είναι κανονική debit. Στα διαφορα site (π.χ. ryanair) δεν τη βλέπει ως debit αλλά ως prepaid

Δημοσ.

Η κάρτα είναι debit (χρεωστική) αφού είναι συνδεδεμένη με το IBAN του LeuPay λογαριασμού και τραβάει χρήματα (αν υπάρχουν) από το συγκεκριμένο IBAN.

Βέβαια στη LeuPay την χαρακτηρίζουν ως Prepaid (δεν έχω καταλάβει γιατί ή μήπως είναι κάτι άλλο που δεν γνωρίζω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...