Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει

1. Η Leupay κάρτα μου (mastercard) λήγει τον Δεκέμβριο του 2017, θα μου την ανανεώσουν αυτόματα με νέα mastercard, ή πρέπει να κάνω εγώ κάποια ενέργεια; 

2. Η νέα κάρτα (visa) που διαφημίζουν απο οτι  κατάλαβα δεν είναι υποχρεωτική αν θες παραγγέλνεις μια (ανεξάρτητα αν έχει λήξει η κανονική σου κάρτα) και είναι δωρεάν. Σωστά ;

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στείλε ένα email και ρώτα τους. Κάτι έχει αλλάξει και μάλλον δεν δίνουν πια καθόλου Mastercard. Όταν πατάω order card για οποιοδήποτε νόμισμα μου δείχνει VISA.

Περεμπιπτόντως παρήγγειλα και έλαβα ήδη τη δωρεάν VISA για το Leupay Wallet (δεν είχα μέχρι τώρα παρά μόνο τη virtual).

Δημοσ.

1. Η Leupay κάρτα μου (mastercard) λήγει τον Δεκέμβριο του 2017, θα μου την ανανεώσουν αυτόματα με νέα mastercard, ή πρέπει να κάνω εγώ κάποια ενέργεια; 

2. Η νέα κάρτα (visa) που διαφημίζουν απο οτι  κατάλαβα δεν είναι υποχρεωτική αν θες παραγγέλνεις μια (ανεξάρτητα αν έχει λήξει η κανονική σου κάρτα) και είναι δωρεάν. Σωστά ;

θα στην ανανεώσουν αυτόματα με την νεα visa πλεον ... mastercard τελος για leupay και leupay wallet.

Δημοσ.

...και ετοιμαζεται και Ελληνικη εκδοση της ιστοσελιδας :-)

Δημοσ.

θα στην ανανεώσουν αυτόματα με την νεα visa πλεον ... mastercard τελος για leupay και leupay wallet.

Ξέρεις αν θα είναι δωρεάν η ανανέωση;

• Like 1
Δημοσ.

ωχ, ελπιζω να εχει δυνατοτητα αλλαγης σε αγγλικα :o

φυσικά και θα έχει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα η leupay card προς αντικατάσταση της παλιάς που λήγει αυτό το μήνα αλλά έχω πρόβλημα στην ενεργοποίηση.

Έστειλα μήνημα sms στο +393387982231 με τους 6 τελευταίους αριθμούς της κάρτας αλλά δεν μου ήρθε κανένα sms με το pin.

Μπαίνω στο λογαριασμό μου στη laupay , πάω στις κάρτες , πατάω για ενεργοποίηση της κάρτας , μου ζητάει ολόκληρο το νούμερο της κάρτας.Το βάζω , μου στέλνει sms με κωδικό επιβαβαίωσης , το βάζω αλλά μου βγάζει με κόκκινα γράμματα μήνυμα οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους.

Τους έστειλα mail και περιμένω να δω τι φταίει.

Μήπως πρέπει να καταργήσω με κάποιο τρόπο την παλιά που είναι ενεργή; Ή μήπως πρέπει να περιμένω να λήξει ο μήνας και μετά να την ενεργοποιήσω;

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα η leupay card προς αντικατάσταση της παλιάς που λήγει αυτό το μήνα αλλά έχω πρόβλημα στην ενεργοποίηση.

Έστειλα μήνημα sms στο +393387982231 με τους 6 τελευταίους αριθμούς της κάρτας αλλά δεν μου ήρθε κανένα sms με το pin.

Μπαίνω στο λογαριασμό μου στη laupay , πάω στις κάρτες , πατάω για ενεργοποίηση της κάρτας , μου ζητάει ολόκληρο το νούμερο της κάρτας.Το βάζω , μου στέλνει sms με κωδικό επιβαβαίωσης , το βάζω αλλά μου βγάζει με κόκκινα γράμματα μήνυμα οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους.

Μήπως πρέπει να καταργήσω με κάποιο τρόπο την παλιά που είναι ενεργή; Ή μήπως πρέπει να περιμένω να λήξει ο μήνας και μετά να την ενεργοποιήσω;

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.talkyou.app.im

κατέβασε τη και παρε στο τηλέφωνο που έχουν στην ιστοσελίδα τους,όχι στα contacts αλλά πάνω δεξιά που λέει 24/7.δίνει δωρεάν credits.

Δημοσ.

που κολάει αυτό τώρα;

δεν νιώθεις;σου λέω παρτους ένα τηλέφωνο,με δωρεάν τρόπο,να σου πούνε!Τόσο δυσνόητο σου είναι;
Δημοσ.

δεν νιώθεις;σου λέω παρτους ένα τηλέφωνο,με δωρεάν τρόπο,να σου πούνε!Τόσο δυσνόητο σου είναι;

Τι νόημα έχει αφού τους έστειλα email....

Εγώ άλλο ρώτησα και εσύ μου λες να κατεβάσω μια εφαρμογή να τους καλέσω δωρεάν και μου λες και το άσχετο οτι δίνουν και δωρεαν credits λες και τα χρειάζομαι

...

Όχι δεν νοιώθω.Δεν ρώτησα πως επικοινωνώ μαζί τους, ρώτησα εαν χρειάζεται να απενεργοποιήσω την κάρτα με κάποιο τρόπο ή αν χρειάζεται να περιμένω να λήξη η κάρτα που έχω ήδη.

Δημοσ.

δοκιμασε να στειλεις το SMS με τους 6 τελευταίους αριθμούς στο +359 886170011

στελνεις: leupayXXXXXX (οπου Χ οι 6 τελευταίοι αριθμοί της κάρτας σου)

Δημοσ.

δοκιμασε να στειλεις το SMS με τους 6 τελευταίους αριθμούς στο +359 886170011

στελνεις: leupayXXXXXX (οπου Χ οι 6 τελευταίοι αριθμοί της κάρτας σου)

Αυτό το νούμερο απόσο γνωρίζω είναι εαν έχεις χάσει το pin της κάρτας , όχι για ενεργοποίηση της κάρτας.

Στο συνοδευτικό έντυπο που παρέλαβα μαζί με την κάρτα έχει σαν τηλέφωνο ενεργοποίησης αυτό που έγραψα παραπάνω.Όχι αυτό που έγραψες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...