Hapatingo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Είναι κακό γιατί πολλές φορές με το που δώσεις prepaid σε ένα κατάστημα στην γυρνάνε πίσω (εξωτερικό ή σε πτήσεις) Το κουλό είναι ότι ενώ περνούν στα μηχανήματα τους, με το που δουν αναγραφόμενο το prepaid δεν τους κάθετε καλά. Τουλάχιστον ας το είχαν πιο διακριτικά, άλλαξαν κα τον προσανατολισμό και φαίνεται ακόμα περισσότερο. 1
grinder_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Και η revolut prepaid είναι, δεν είναι debit Debit είναι η N26 Χμμμ. Τυπικά είναι debit. Αλλά σε κάποιες συναλλαγές την βλέπει ως prepaid. Edit: από faq What type of card is my Revolut card? A Mastercard© Debit. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2017 από grinder_
Hapatingo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Η Ν26 κάρτα είναι debit, εκτός του ότι το γράφει επάνω, στις αντίστοιχες ιστοσελίδες bin checker την δείχνει επίσης ως debit, όπως και στην εφαρμογή της curve card, περνιέται ως debit.
molot12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δυο ερωτησεις: 1) Το sepa direct debit τι ειναι; Σου δινουν καποιο πιστωτικο ποσο για να ολοκληρωσεις καποια αγορα ; 2) Οι υπαρχουσες καρτες mastercard leupay με τη ληξη τους καταργουνται και γινονται υποχρεωτικα visa ;
spartak1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δυο ερωτησεις: 1) Το sepa direct debit τι ειναι; Σου δινουν καποιο πιστωτικο ποσο για να ολοκληρωσεις καποια αγορα ; 2) Οι υπαρχουσες καρτες mastercard leupay με τη ληξη τους καταργουνται και γινονται υποχρεωτικα visa ; 1) οχι. https://gocardless.com/guides/sepa/introduction
patrickdrd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 μολις μου απαντησαν στο email οτι το οριο ειναι μεχρι 5 καρτες... Please be kindly advised that you could link up to 5 cards. Please note that the limit counts all cards, linked to the account regardless of their status, including the deleted ones. We would like to kindly inform you that you could link the same card only if the card number is the same.
patrickdrd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 μολις μου ρθε αυτο: Transfers in GBP just got more affordable! Starting 31.08.2017 the fees for transfers in GBP within the EU/EEA countries are reduced to a fixed fee of 4.00 GBP per transfer. This change is aimed at delivering more benefits to your business and enhancing cross-border payments in GBP with contractors, partners, affiliates. You can find further details on the new fees for GBP transfers within the EU and EEA in your LeuPay > Account > section Tariff. Please be advised that the change comes into force as of 31.08.2017 and you are not required to take any actions in this regard. If you do not agree with the described changes, you are entitled to cancel the service and your agreement without being charged extra fees by contacting us via e-mail.
mngplus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Ξέρει κανένας ποιο ΑΤΜ έχει τη χαμηλότερη χρέωση για ανάληψη >300Ε με κάρτα LePay; Ευχαριστώ!
spartak1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Ξέρει κανένας ποιο ΑΤΜ έχει τη χαμηλότερη χρέωση για ανάληψη >300Ε με κάρτα LePay; Ευχαριστώ! Τη χρεωση για αναληψη τη βαζει η Leupay οπότε δεν ξέρω τι περιμένεις να βρεις. Νομίζω σε οποιοδήποτε atm Ελληνικής τράπεζας είναι ίδια
mngplus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τη χρεωση για αναληψη τη βαζει η Leupay οπότε δεν ξέρω τι περιμένεις να βρεις. Νομίζω σε οποιοδήποτε atm Ελληνικής τράπεζας είναι ίδια Είχα την εντύπωση πως υπάρχει κάποια χρέωση και από τις δυο μεριές. Η LeuPay π.χ. σε χρεώνει 4Ε για αναλήψεις >300Ε, αλλά και το ΑΤΜ της τράπεζας σε χρεώνει κάποιο ποσό για αναλήψεις με κάρτα του Εξωτερικού εντός ΕΕ. Απλά ρωτούσα μήπως κάποιος είχε συγκεκριμένη εμπειρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 η χρέωση είναι ίδια σε όλα τα ATM σε χώρα της ΕΕ.
mngplus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ! Οπότε είναι 4Ε μόνο από τη πλευρά της LeuPay.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 τα 4 euro είναι η συνολική χρέωση για τις αναλήψεις πάνω από 300 euro με leupay κάρτα από ΑΤΜ χώρας ΕΕ. από τα 4 euro βγάζει και η leupay και η τράπεζα που έχει το ΑΤΜ και η MasterCard (αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει, εμάς μας νοίαζει τι βγαίνει από τη τσέπη μας και αυτό είναι 4 euro).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα