molot12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σήμερα δημιούργησα κι εγώ λογαριασμό με την προοπτική να κάνω top-up την Revolut μου μέσω της Leupay mastercard. Στον λογαριασμό μου της Leupay, περνάω την mastercard της Εθνικής αλλά όταν παει να κάνει verify αποτυγχάνει η διαδικασία με την αιτιολογία: Παίζει κάτι με την Εθνική τράπεζα; Νόμιζα πως μπορεί κανείς να κάνει top-up στην Leupay με ελληνική κάρτα. Αν λεω αν διεθετες λιγο απο τον πολυτιμο χρονο σου να διαβασεις κανα σχολιο πιο πισω θα διαβαζες οτι φορτιζει με ελληνικες καρτες mastercard EKTOΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ! Το γιατι αγνωστο Επισης μην πειραματιστεις με καμια Visa η AmericanExpress θα χασεις το χρονο σου ... και τις 3 θεσεις καρτων που μπορεις να συνδεσεις...ηδη εκαψες την μια.
_filippos_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε όλους μας ο χρόνος ειναι πολύτιμος. Πάντα κοιτάω προηγούμενες απαντήσεις μήπως και λύσω το πρόβλημά αλλά δεν είχα την υπομονή να διαβάσω και τις 193 σελίδες. Λυπάμαι γι αυτό. Τώρα στο προκείμενο. Όταν λες οτι ήδη έκαψα την μια θέση τι εννοείς; πως έχω ακόμα άλλες 2 προσπάθειες να προσθέσω κάρτες και μετά πάπαλα; Κάτι σαν τις προσπάθειες ΡΙΝ στο κινητό;
spartak1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε όλους μας ο χρόνος ειναι πολύτιμος. Πάντα κοιτάω προηγούμενες απαντήσεις μήπως και λύσω το πρόβλημά αλλά δεν είχα την υπομονή να διαβάσω και τις 193 σελίδες. Λυπάμαι γι αυτό. Τώρα στο προκείμενο. Όταν λες οτι ήδη έκαψα την μια θέση τι εννοείς; πως έχω ακόμα άλλες 2 προσπάθειες να προσθέσω κάρτες και μετά πάπαλα; Κάτι σαν τις προσπάθειες ΡΙΝ στο κινητό; Η Leupay εχει περιορισμό στο πόσες κάρτες μπορείς να προσθέσεις για να τραβας χρήματα. Αν προσθέσεις μια μετά δε μπορείς να προσθέσεις άλλη στη θέση της. Εχει και άλλες θέσεις όμως. Aν έχεις Mastercard άλλης τράπεζας δοκίμασε. Με Εθνική δεν περνάνε
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 κοίτα να δεις που θα την φάμε την μια θέση λόγω ανανέωσης, έληξε η κάρτα και έστειλαν άλλη με άλλο αριθμό, γιατί; δεν έπρεπε να στείλουν με ίδιο;
molot12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 κοίτα να δεις που θα την φάμε την μια θέση λόγω ανανέωσης, έληξε η κάρτα και έστειλαν άλλη με άλλο αριθμό, γιατί; δεν έπρεπε να στείλουν με ίδιο;Για δοκιμασε μηπως μπορεις να κανεις edit τα στοιχεια της καρτας για να μην χασεις την θεση. Στο paypal νομιζω γινεται 1
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ, από αύριο μάλλον, κάτσε να τη ενεργοποιήσω πρώτα :-P
Blazz0r Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν έχεις την κάρτα LeuPay (αυτή που παραγγέλνεις όταν ανοίγεις account και σου τη στέλνουν), από ποιο atm μπορείς να κάνεις ανάληψη στην Ελλάδα? Από οποιοδήποτε?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν έχεις την κάρτα LeuPay (αυτή που παραγγέλνεις όταν ανοίγεις account και σου τη στέλνουν), από ποιο atm μπορείς να κάνεις ανάληψη στην Ελλάδα? Από οποιοδήποτε? ναι.. από όποιο θέλεις, αλλά μερικά δε δίνουν 1000 EUR με τη μια για λογους ασφαλειας. Νομιζω της Πειραιως δίνουν με τη μια το χιλιάρικο.
Blazz0r Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ναι.. από όποιο θέλεις, αλλά μερικά δε δίνουν 1000 EUR με τη μια για λογους ασφαλειας. Νομιζω της Πειραιως δίνουν με τη μια το χιλιάρικο. Αλλά το μηνιαίο όριο capital control δεν επηρεάζεται από τέτοια ανάληψη, ακόμα και αν έχεις λογαριασμό στην τράπεζα του ATM σωστά? Γενικώς ξέρουμε αν η τράπεζα που έχει το atm ξέρει ότι έκανες εσύ ανάληψη, ή το βλέπει σαν leupay ή δεν το βλέπει καθόλου?
spartak1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αλλά το μηνιαίο όριο capital control δεν επηρεάζεται από τέτοια ανάληψη, ακόμα και αν έχεις λογαριασμό στην τράπεζα του ATM σωστά? Γενικώς ξέρουμε αν η τράπεζα που έχει το atm ξέρει ότι έκανες εσύ ανάληψη, ή το βλέπει σαν leupay ή δεν το βλέπει καθόλου? Στο πρωτο ερωτημα ναι δεν επηρεάζεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αλλά το μηνιαίο όριο capital control δεν επηρεάζεται από τέτοια ανάληψη, ακόμα και αν έχεις λογαριασμό στην τράπεζα του ATM σωστά? Γενικώς ξέρουμε αν η τράπεζα που έχει το atm ξέρει ότι έκανες εσύ ανάληψη, ή το βλέπει σαν leupay ή δεν το βλέπει καθόλου? για το πρωτο σου απαντησαν. για το δευτερο η τραπεζα βλεπει τον αριθμο της καρτας που εκανε την αναληψη και από το BIN (τα 6 πρωτα ψηφια της καθε καρτας) μπορεί να δει τον εκδότη. Στις LeuPay κάρτες βλέπουν Intercard Finance. Περισσότερα για το BIN εδώ: https://www.bincodes.com/bin-checker/
stelpas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εχω ανοίξει και στις 2. LeuPay και N26. Ειχα μια προτίμηση στην 2η. Απο την εμπειρία μου μεχρι τωρα.... Ν26: Θελει διαβατήριο κ βιντεοκληση για να πάρεις iban και να σου στείλουν την κάρτα. Απο τις 14/8 περιμένω την κάρτα. 29/8 ακομα περιμένω. Η απαντηση τους στο mail ηταν, πάρτε μας τηλεφωνο στην Γερμανία. Πήρα. Μετα απο 15λ βαρέθηκα και το έκλεισα αναμένοντας στο ακουστικό... Έτρεφα ιδιαίτερη προτίμηση εκ των προτέρων, εξ´αιτίας της κάλυψης των €100.000 απο την ΕΚΤ. Έδειχνε πιο σοβαρή. Leupay: Την φοβόμουν επειδη δεν ειχε την ασφάλεια της ΕΚΤ των €100.000. Ακομα την φοβάμαι αλλα...η κάρτα μου ήρθε σε 4 μέρες. Τράβηξα επιτυχώς χρήματα που μου ειχαν στείλει απ´εξω στον iban,απο τυχαίο ATM. Άνοιξα λογαριασμό χωρις τηλεφωνο και βίντεο. Αυτο ουτε καλο ειναι ουτε κακκο. Απλα το αναφέρω. Έστειλα Mail στην N26 πως εχουν τα έγγραφα μου, την διεύθυνση μου και το τηλεφωνο μου. Εαν θελουν να μου στείλουν την κάρτα εγω ειμαι εδω. Να επικοινωνήσουν. Μεχρι τοτε τους πληροφόρησα πως θα μεταφέρω το balance(€2.000), στους "αλλους". Best regards:)
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 αυτό με τα 100.000 EUR πραγματικά με κάνει να γελάω όταν το διαβάζω. διακινείτε η παρκάρετε τοσο μεγάλα ποσά για να σας νοιάζει τόσο πολύ η ασφάλεια των 100.000 EUR ;; γιατί στους επιχειρηματικους λογαριασμους που εχουν οπου εκει οι επιχειρήσεις διακινούν μεγαλα ποσα κανεναν επιχειρηματια δεν τον νοιαζει η ασφάλεια των 100.000 EUR
stelpas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Νοικιάζω μια βίλα και θα μπαίνουν 15-20χ τον χρόνο σε αυτους τους iban. Η Ν26 στο άμεσο μέλλον θα κανει και λογαριασμούς ταμιευτηρίου με τοκο. Προτιμώ να τα παρκάρω εκει, παρα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Το θεωρώ ακομα επικίνδυνο. 1
Socratis_g Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Νοικιάζω μια βίλα και θα μπαίνουν 15-20χ τον χρόνο σε αυτους τους iban. Η Ν26 στο άμεσο μέλλον θα κανει και λογαριασμούς ταμιευτηρίου με τοκο. Προτιμώ να τα παρκάρω εκει, παρα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Το θεωρώ ακομα επικίνδυνο. Τα σαπάκια οι τράπεζες μας θα είναι για πολλά χρόνια στα κόκκινα. Εχουν δώσει πολλά μύρια σε διακοποδάνεια και σε επιχειρήσεις χωρίς προυποθέσεις. Και 500 ευρώ να είχα όλα και όλα στην άκρη, πάλι στη Ν26-Revolut-Leupay θα τα έστελνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα