Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πειτε μου λιγο. επειδη φορτωνω με καρτα μαστερ απο alpha και μεσα απο την εφαρμογη.. πως μπορω να κανω μεταφορα του διαθεσιμου ποσου που εχω μεσα στον leupay λογαριασμο μου σαν balance.. να τα μεταφερω  πισω στην alpha bank και στον ελληνικο λογαριασμο μου.. δεν το εχω κανει για αυτο ρωταω. ευχαριστω

Δημοσ.

πειτε μου λιγο. επειδη φορτωνω με καρτα μαστερ απο alpha και μεσα απο την εφαρμογη.. πως μπορω να κανω μεταφορα του διαθεσιμου ποσου που εχω μεσα στον leupay λογαριασμο μου σαν balance.. να τα μεταφερω  πισω στην alpha bank και στον ελληνικο λογαριασμο μου.. δεν το εχω κανει για αυτο ρωταω. ευχαριστω

Μόνο με έμβασμα αλλά ΔΕΝ σε συμφέρει γιατί θα πληρώσεις 3 ευρώ στη Leupay για να σταλθεί το έμβασμα και θα σε χρεώσει μάλλον και η Alpha Bank με κανα 2-3 ευρώ για το εισερχόμενο.  Δεν καταλαβαίνω το λόγο και αν αξίζει να το κάνεις.

Εχεις σκοπό να μην ξαναχρησιμοποιήσεις την κάρτα; Αν απλώς χρειάζεσαι τα χρήματα μπορείς τα σηκώσεις απο ενα ΑΤΜ (κοίτα λίγο τις προμήθειες στο site της Leupay εχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι τι έχει αλλάξει...)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σύνδεσα το IBAN (USD) της LeuPay στο PayPal και όταν πάω να κάνω ανάληψη τα μετατρέπει σε EUR αντί για USD. Ξέρει κανένας αν μπορεί να μεταφέρει το balance του όπως έχει, δηλαδή σε USD;

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Μόνο με έμβασμα αλλά ΔΕΝ σε συμφέρει γιατί θα πληρώσεις 3 ευρώ στη Leupay για να σταλθεί το έμβασμα και θα σε χρεώσει μάλλον και η Alpha Bank με κανα 2-3 ευρώ για το εισερχόμενο.  Δεν καταλαβαίνω το λόγο και αν αξίζει να το κάνεις.

Εχεις σκοπό να μην ξαναχρησιμοποιήσεις την κάρτα; Αν απλώς χρειάζεσαι τα χρήματα μπορείς τα σηκώσεις απο ενα ΑΤΜ (κοίτα λίγο τις προμήθειες στο site της Leupay εχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι τι έχει αλλάξει...)

ναι τα χρειαζομαι ειναι 540 ευρω.. απο ατμ πως? με την καρτα τις leupay..?? γινετε? δεν εχω κανει αναληψη ποτε......sorry

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σύνδεσα το IBAN (USD) της LeuPay στο PayPal και όταν πάω να κάνω ανάληψη τα μετατρέπει σε EUR αντί για USD. Ξέρει κανένας αν μπορεί να μεταφέρει το balance του όπως έχει, δηλαδή σε USD;

Αν ο paypal λογαριασμός είναι σε ευρω (δηλαδή από χώρα της ευρωζώνης) νομίζω δε μπορείς να στείλεις δολάρια. Υποχρεωτικά τo paypal Θα στα μετατρεπει σε ευρω

ναι τα χρειαζομαι ειναι 540 ευρω.. απο ατμ πως? με την καρτα τις leupay..?? γινετε? δεν εχω κανει αναληψη ποτε......sorry

Ναι γίνεται. Πας σε ένα atm και τα τραβάς. Για χρεώσεις δες στο site της leupay

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τζάμπα κόπος... Αν δεν έχεις ΙΒΑΝ αμερικανικής τράπεζας δεν έχει νοημα, πάντα το paypal επειδή είσαι Ευρώπη και ο λογαριασμός ναι μεν είναι σε δολλάρια αλλά ευρώπαικός θα στα μετατρέψει σε ευρώ (με τη δικιά του ισοτιμία  :mad: ) και μετά η leupay ξανά σε δολλάρια με τη δικιά της ισοτιμία...διπλή μετατροπή...δεν συμφέρει, τζάμπα κόπος όπως είπα !   Αν έχεις δολλάρια στο balance του paypal αστα να βρίσκονται και ξοδεψέ τα σε αγορές όπου το κατάστημα ζητάει δολλάρια.

Δημοσ.

Αν ο paypal λογαριασμός είναι σε ευρω (δηλαδή από χώρα της ευρωζώνης) νομίζω δε μπορείς να στείλεις δολάρια. Υποχρεωτικά τo paypal Θα στα μετατρεπει σε ευρω

Ναι γίνεται. Πας σε ένα atm και τα τραβάς. Για χρεώσεις δες στο site της leupay

thanks man..εισαι ωραιος...!!!

Δημοσ.

Σήμερα δημιούργησα κι εγώ λογαριασμό με την προοπτική να κάνω top-up την Revolut μου μέσω της Leupay mastercard.

Στον λογαριασμό μου της Leupay, περνάω την mastercard της Εθνικής αλλά όταν παει να κάνει verify αποτυγχάνει η διαδικασία με την αιτιολογία:

Operation is declined by your card Issuer. Please contact your card Issuer for more information.

Παίζει κάτι με την Εθνική τράπεζα; Νόμιζα πως μπορεί κανείς να κάνει top-up στην Leupay με ελληνική κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...