Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κατεβάσω την εφαρμογή Wallet.

Ζητάει πρόσβαση μεταξύ άλλων σε

• Ταυτότητα
  • Επαφές
  • Τηλέφωνο
  • Φωτογραφίες
  • Κάμερα
  • Μικρόφωνο
  • Πληροφορίες σύνδεσης

Υπερβολικά νομίζω.

Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;

Ναι φυσικά και το έχουμε χρησιμοποιήσει αφού έχουμε λογαριασμό εκεί. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και δεν είναι "υπερβολικό". Δεν έχεις επιλογή να επιλέξεις εσύ την πρόσβαση (αρχικά κατά την εγκατάσταση τουλάχιστον). Όλα και ένα προς ένα είναι απαραίτητα για κάποιες λειτουργίες του application. π.χ. την πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνο τη θέλει γιατί πλέον η ταυτοποίηση του λογαριασμού γίνεται με video chat. Στις φωτογραφίες για να μπορεί να σκανάρει άλλες κάρτες που τυχόν θα συνδέσεις για να κάνεις top up. Στις επαφές για να σου δείχνει ποιοί άλλοι έχουν λογαριασμό Leupay κλπ.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν είμαι off topic, αλλά υπάρχει τρόπος σύνδεσης Leupay account και MyPOS? Γιά να τραβήξεις χρήματα στην Ελλάδα από MyPOS account, γνωρίζουμε τις προμήθειες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν είμαι off topic, αλλά υπάρχει τρόπος σύνδεσης Leupay account και MyPOS? Γιά να τραβήξεις χρήματα στην Ελλάδα από MyPOS account, γνωρίζουμε τις προμήθειες;

αμεση συνδεση οχι ειναι 2 διαφορετικες υπηρεσιες της ιδιας τραπεζας. μπορεις ομως να μεταφερες χρηματα απο τον leupay λογαριασμο σε mypos λογαριασμο και αντιστροφα μεσα απο τα εσωτερικα εμβασματα με χρεωση 10 λεπτα.

για αναληψεις απο ΑΤΜ ειναι 2€ εως 300€ και 4€ για αναληψεις απο 300€ εως 1000€ με οριο 2000€ / μερα ανα καρτα.

Δημοσ.

αμεση συνδεση οχι ειναι 2 διαφορετικες υπηρεσιες της ιδιας τραπεζας. μπορεις ομως να μεταφερες χρηματα απο τον leupay λογαριασμο σε mypos λογαριασμο και αντιστροφα μεσα απο τα εσωτερικα εμβασματα με χρεωση 10 λεπτα.

για αναληψεις απο ΑΤΜ ειναι 2€ εως 300€ και 4€ για αναληψεις απο 300€ εως 1000€ με οριο 2000€ / μερα ανα καρτα.

Θαυμάσια, ευχαριστώ! Τα 0,10 ανά μεταφορά είναι πάγια έτσι; Όχι αναλογικά..

Ξέρουμε προμήθειες για εμβάσματα από εκεί σε ελληνικά ΙΒΑΝ; Αν και βλέπω ότι μάλλον συμφέρει η ανάληψη από ΑΤΜ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι τα 10 λεπτα ειναι φλατ ταριφα για τα εσωτερικα εμβασματα αρκει να επιλεξεις "friend and family", αν βαλεις "goods or services" ειναι % και δε λεει. 3€ ειναι το εμβασμα απο το IBAN mypos/leupay προς Ελληνικες τραπεζες και χωρες SEPA γενικοτερα.

Δημοσ.

Ξέρουμε προμήθειες για εμβάσματα από εκεί σε ελληνικά ΙΒΑΝ; Αν και βλέπω ότι μάλλον συμφέρει η ανάληψη από ΑΤΜ.

3€ Leupay για SEPA μεταφορά σε Ελληνικό λογαριασμό και συνήθως άλλα 3€ που θα σε χρεώσει η Ελληνική για το εισερχόμενο. Δωστά το κατάλαβες ότι συμφέρει να τα πάρεις από το ΑΤΜ μετρητά και να τα καταθέσεις στον όποιο Ελληνικό λογαριασμό σου. Γλυτώνεις το 2ο 3ευρο έτσι.

Δημοσ.

Δλδ για να φορτισω την leu pay απευθειας απο την καρτα μου θα πληρωνω καθε φορα 3 ευρω; Ανεξαρτητου ποσου ομως; Απο εβδομαδα λογικα θα την εχω στα χερια μου.

Εχει τιποτα αλλες προμηθειες κατα την αγορα; Το conversion rate που κανει ειναι καλυτερο σε σχεση με αυτο του paypal; Λογικα ναι.

Υπαρχει επιλογη για να την φορτιζω με ευρω κανονικα, ετσι;

Εαν την φορτισω με αλλο νομισμα πχ δολλαριο, τι ακριβως μετατροπες θα γινουν; Πχ εαν θελω να αγορασω απο Αμερικη, Αγγλια, Κινα, που εχουν διαφορετικο νομισμα απο το Ευρω, ποια ειναι η καλυτερη διαδικασια ωστε να εξοικονομησω τα περισσοτερα χρηματα; Χρησιμοποιωντας και paypal με την καρτα.

Τα βαζω στη leu pay σε ευρω; Επισης στο εκατοστε site αλλαζω απο Δολλαριο, Λιρα, Γιεν σε Ευρω, ή οχι; Παντως να γλυτωσω τελειως τις μετατροπες δε νομιζω να γινεται, ( εκτος αν αγοραζω απο Ελλαδα ) οποτε ας επιλεξω τον καλυτερο τροπο.

Παντως αυτο που γνωριζω ειναι οτι σιγουρα δε συμφερει η μετατροποη που κανει η paypal και στη συνεχεια η μετατροπη που κανει το καθε site απο το δικο του νομισμα σε καποιο αλλο.

Απο την αλλη εκανα μια δοκιμη στο http://www.geekbuying.com και περα οτι δε μου δειχνει την original τιμη των προϊοντων στο νομισμα Κινας, οποτε δοκιμαζω μετατροπη απο xe.com παντα βγαινει πιο φθηνα σε σχεση με το geekbuying. Μπερδευτηκα βασικα.. :S

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ για να φορτισω την leu pay απευθειας απο την καρτα μου θα πληρωνω καθε φορα 3 ευρω; Ανεξαρτητου ποσου ομως; Απο εβδομαδα λογικα θα την εχω στα χερια μου.

Όχι, εγώ ρώτησα γιά ανάληψη, όπου έχει τα 3€ κλπ. Η φόρτιση με έμβασμα έχει 1€ και με χρεωστική δεν θυμάμαι. Νομίζω μέχρι 300 συμφέρει μέσω χρεωστικής και από εκεί και πάνω με έμβασμα.

Δημοσ.

Απο την αλλη εκανα μια δοκιμη στο http://www.geekbuying.com και περα οτι δε μου δειχνει την original τιμη των προϊοντων στο νομισμα Κινας, οποτε δοκιμαζω μετατροπη απο xe.com παντα βγαινει πιο φθηνα σε σχεση με το geekbuying. Μπερδευτηκα βασικα.. :S

Είδες να γράφω πουθενά κάτι τέτοιο; "SEPA μεταφορά σε Ελληνικό λογαριασμό" σημαίνει έμβασμα από τη Leupay προς Ελληνική (ή οποιαδήποτε άλλη) τράπεζα.

Η φόρτιση με κάρτα έχει προμήθεια 1% επί του ποσού.

Όσο για το άλλο δεν υπάρχει "original τιμή" σε νόμισμα Κίνας. Οι Κινέζοι τιμολογούν σε Αμερικάνικα δολλάρια. Κάποιοι από αυτούς (όπως banggood, gearbest διαπιστωμένα) τους τελευταίους λίγους μήνες και σε Ευρώ. Δεν έχεις κανένα λόγο να γυρίσεις το νόμισμα σε κινέζικο λοιπόν.

Δημοσ.

Η μετατροπη σε € του gearbest ειναι καλυτερη του paypal αλλα χειροτερη της leupay/revolut

Είσαι σίγουρος ότι η PayPal έχει καλύτερη ισοτιμία; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...