j2k Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 ok το εκανα τωρα ποτε θα μου εμφανιστουνε τα λεφτα στη leupay?
spartak1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 ok το εκανα τωρα ποτε θα μου εμφανιστουνε τα λεφτα στη leupay? Την Παρασκευη λογικά
theopan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 ok το εκανα τωρα ποτε θα μου εμφανιστουνε τα λεφτα στη leupay? Το αργότερο Παρασκευή μεσημέρι. Υπάρχει πιθανότητα ακόμα και αύριο απόγευμα. 2 με 3 εργασιμες. Ποτέ δεν έχουν εξαντληθεί ούτε καν 2 εργάσιμες σε εμένα (συνήθως την επόμενη εργάσιμη έχουν πιστωθεί). Το 3 εργάσιμες απλά δεν υφίσταται.
master2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Στο leupay account για id document βαζεις ταυτοτητα ή διαβατηριο, ή μονο ταυτοτητα δεχεται?
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το αργότερο Παρασκευή μεσημέρι. Υπάρχει πιθανότητα ακόμα και αύριο απόγευμα. Ποτέ δεν έχουν εξαντληθεί ούτε καν 2 εργάσιμες σε εμένα (συνήθως την επόμενη εργάσιμη έχουν πιστωθεί). Το 3 εργάσιμες απλά δεν υφίσταται. Εμενα μεχρι 2 εργασιμες ειχε κανει Του εβαλα ανωτερο οριο τις 3 μερες.
molot12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ταυτοτητα για ΙD Προσφατα ενα εμβασμα που εκανα απο Εurobank πιστωθηκε σε 24 ωρες ! Παλιοτερα εκανε συνηθως 48+ Αν φτιαχναν και την ρημαδα την εφαρμογη τους για κινητα θα ηταν 100% οκ
@X@ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Χαίρετε, Εχω παραγγειλει με κουριερ την καρτα (10€) στις 5 Ιουλίου. Μεχρι στιγμής δεν έχει έρθει τπτ. Είναι φυσιολογικό αυτό? Τους έστειλα εμαιλ χτες κ μου ηρθε ενα αυτοματοποιημενο μηνυμα σαν απαντηση οτι θα μου απαντησουν καποια στιγμη.
theopan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Χαίρετε, Εχω παραγγειλει με κουριερ την καρτα (10€) στις 5 Ιουλίου. Μεχρι στιγμής δεν έχει έρθει τπτ. Είναι φυσιολογικό αυτό? Νομίζω ότι έφτασε η ξεπέρασε λίγο τα όρια του "φυσιολογικού". Θα έπρεπε να την έχεις λάβει θεωρώ. Αν είναι να κάνει 15 μέρες με κούριερ απλά δεν αξίζει να πληρώσεις το 10ευρο. Σε 20 μέρες θα την είχες και με την δωρεάν αποστολή με απλό ταχυδρομείο.
@X@ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μπορω να επικοινωνησω τηλεφωνικα μαζι τους? Θυμαμαι ειχα διαβασει για τηλ. Εξυπηρετηση στα Ελληνικά, ισχυει αυτο? Η στα αγγλικα αναγκαστικα?
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στα αγγλικα Δεν νομιζω να υπαρχει χωρις χρεωση τηλεφωνο Εμενα μ ειχαν παρει τηλεφωνο απο αριθμο αγγλιας και μιλησαμε αγγλικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μπορω να επικοινωνησω τηλεφωνικα μαζι τους? Θυμαμαι ειχα διαβασει για τηλ. Εξυπηρετηση στα Ελληνικά, ισχυει αυτο? Η στα αγγλικα αναγκαστικα? +352 27516565 μιλανε και Ελληνικα. Ζητα τη Λυδια ή τη Χριστινα. το IVR ειναι και αυτο στα Ελληνικα
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ταυτοτητα για ΙD Προσφατα ενα εμβασμα που εκανα απο Εurobank πιστωθηκε σε 24 ωρες ! Παλιοτερα εκανε συνηθως 48+ Αν φτιαχναν και την ρημαδα την εφαρμογη τους για κινητα θα ηταν 100% οκ τι την θες την εφαρμογή όταν έχεις πρόσβαση απ'το site;την αγαπώ για δύο λόγους: 1) site 2) μεταφορά άμεση με MasterCard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα