Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

νομίζω η LeuPay έχει μια προσφορά έως τέλους του μήνα για δωρεάν αποστολή με courier.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

που την εχει και δεν την βλεπω?

Οδηγιες για το πως κανω εμβασμα απο το web banking της τραπεζας πειραιως υπαρχουνε ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οδηγιες για το πως κανω εμβασμα απο το web banking της τραπεζας πειραιως υπαρχουνε ?

όταν πας να παραγγείλεις την κάρτα (αν ισχύει αυτό για τη προσφορά που γράφω παραπάνω) θα σου έχει έξοδα μηδέν.

Δημοσ.

Οπως και στη Revolut, απο το μηνιαιο οριο των 1000€, επιλεγεις το SHA, και φυσικα δεν εχει reference

Δημοσ.

όταν πας να παραγγείλεις την κάρτα (αν ισχύει αυτό για τη προσφορά που γράφω παραπάνω) θα σου έχει έξοδα μηδέν.

Δε φαινεται να ισχυει αυτο που 'εγραψες για την προσφορά. Τουλάχιστον δεν είναι γενική προσφορά

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε φαινεται να ισχυει αυτο που 'εγραψες για την προσφορά. Τουλάχιστον δεν είναι γενική προσφορά

τοτε ακυρο αυτο που εγραψα για τη προσφορα με courier

Δημοσ.

εμενα εκδοθηκε η καρτα αλλα δεν την στειλανε ακομα τι πρεπει να κανω για να μου τη στειλουνε δωρεαν?

Δημοσ.

Εκδοθηκε προ 6 μερες εχω βαλει απλη αποστολη και δεν την στειλανε ακομα.

Γυρω στις 10-12 ημερες εκανε η δικη μου να ερθει
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα απο χτες έχω πρόβλημα δεν μου έρχεται μήνυμα ώστε να μπορώ να κάνω log in στο Account

Καμία ιδέα τι γίνετε ; έχει κανένας αλλο τέτοιο πρόβλημα ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

εδω και 48 περιπου ωρες υπαρχει προβλημα με τον SMS server τους. σημερα που και που ερχονται τα SMS αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...