Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει screenshot από ebanking για να αποδείξει την διεύθυνση;

Σε όλα τα .pdf για εκτύπωση/κατέβασμα δεν φαίνεται η διεύθυνση, στην Πειραιώς τουλάχιστον.

Αυτό τους εξηγώ αλλά συνεχίζουν να μου απαντάνε με το ίδιο αυτοματοποιημένο email.

Μου έχουν σπάσει τα νευρά ένα μήνα τώρα, ή ηλίθιοι είναι ή δεν καταλαβαίνουν αγγλικά. <_<

Δίνει το winbank επιλογή για bank statement όπου φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας;

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν εχεις αλλη καρτα/web banking;

της alpha estatement σε pdf εστειλα εγω και το δεχτηκαν κανονικα

κι εγω, το ιδιο εκανα

Δημοσ.

Χαιρεται , 

Να ρωτησω κατι τους γνωστες , γιατι σκευτομαι να ανοιξω και γω λογαριασμο . 

(εχω ξεκινησει να διαβαζω τα σχολια απο την αρχη αλλα σκευτηκα να ρωτησω αν τυχον εχει αλλαξει κατι) . 

Η χρηση που θελω να κανω ειναι να φορτιζω τον Leupay λογαριασμο κατευθειαν απο το Paypal Balance μου . 

Επειτα ειτε για αγορες με την Leupay καρτα η αναληψη απο τα Ελληνικα ΑΤΜ . 

Θα μπορεσω να το κανω αυτο ?

Τι προμηθεια θα μου κραταει η Leupay σε καθε μου εμβασμα απο Paypal ? και αν υπαρχει εξτρα προμηθεια για αναληψη απο ΑΤΜ.?

Και τελος , θα μπορεσω να κανω εξακριβωση στοιχειων στην Leupay χωρις να εχω λογαριασμο ΔΕΚΟ στο ονομα μου ?

(απο καποιο Bank statement χαρτι γινεται ? η μονο απο ΔΕΚΟ θελουν ? )

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και σορρυ αν οι απαντησεις υπαρχουν στα προηγουμενα σχολια και δεν τα εχω δει . 

Δημοσ.

Η χρηση που θελω να κανω ειναι να φορτιζω τον Leupay λογαριασμο κατευθειαν απο το Paypal Balance μου . 

Για ποιο λογο να το κανεις αυτο;

να στελνεις χρηματα στο paypal, μετα απο εκει στην Leupay και μετα να τα κανειις αναληψη απο το ΑΤΜ ή να πληρωνεις στην Ελλαδα ; Τι σε εξυπηρετει αυτο ; (Μπορει και να μην καταλαβα εγω)

Δημοσ.

Για ποιο λογο να το κανεις αυτο;

να στελνεις χρηματα στο paypal, μετα απο εκει στην Leupay και μετα να τα κανειις αναληψη απο το ΑΤΜ ή να πληρωνεις στην Ελλαδα ; Τι σε εξυπηρετει αυτο ; (Μπορει και να μην καταλαβα εγω)

Υπάρχουν κάποιοι των οποίων το paypal balance προκύπτει και με άλλους τρόπους πλην των εμβασμάτων που στέλνουν οι ίδιοι (πληρωμές εργασιών που κάνουν, εμπόριο κλπ.). Είναι πολύ λογικό αυτό που ρωτάει λοιπόν.

Χαιρεται , 

Να ρωτησω κατι τους γνωστες , γιατι σκευτομαι να ανοιξω και γω λογαριασμο . 

(εχω ξεκινησει να διαβαζω τα σχολια απο την αρχη αλλα σκευτηκα να ρωτησω αν τυχον εχει αλλαξει κατι) . 

Επειτα ειτε για αγορες με την Leupay καρτα η αναληψη απο τα Ελληνικα ΑΤΜ . 

Θα μπορεσω να το κανω αυτο ?

Τι προμηθεια θα μου κραταει η Leupay σε καθε μου εμβασμα απο Paypal ? και αν υπαρχει εξτρα προμηθεια για αναληψη απο ΑΤΜ.?

Και τελος , θα μπορεσω να κανω εξακριβωση στοιχειων στην Leupay χωρις να εχω λογαριασμο ΔΕΚΟ στο ονομα μου ?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και σορρυ αν οι απαντησεις υπαρχουν στα προηγουμενα σχολια και δεν τα εχω δει . 

Στο 1ο ερώτημα ναι, θα μπορέσεις με withdraw από το paypal το οποίο είναι έμβασμα προς το leupay λογαριασμό σου. Δεν κρατάει καμία προμήθεια η leupay για αυτό. Οι αναλήψεις έχουν έξοδα 2€ η καθεμία. Για την ταυτοποίηση μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, κάποιο statement τράπεζας που δείχνει τη διεύθυνσή σου, βεβαίωση από εταιρεία που έχεις το καρτοκινητό σου κλπ. Προχώρα και το βλέπεις στην πορεία.

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι των οποίων το paypal balance προκύπτει και με άλλους τρόπους πλην των εμβασμάτων που στέλνουν οι ίδιοι (πληρωμές εργασιών που κάνουν, εμπόριο κλπ.). Είναι πολύ λογικό αυτό που ρωτάει λοιπόν.

Επομένως καλώς πρόσθεσα οτι μπορει να μην καταλαβα εγω

Δημοσ.

Ερώτηση:Έχει ξανατυχει σε κάποιον και πως το έλυσε;

1.Χθες φόρτισα την leupay από κάρτα Πειραιώς, επιτυχώς.

2.Κατόπιν μετέφερα τα χρήματα στην leupay wallet, επιτυχώς.

3. Από revolut έκανα φόρτιση από την virtual card της leupay wallet

Στην μεν revolut λέει ότι απέτυχε η συναλλαγή

Στην δε leupay wallet λέει ότι εκτελεστηκε και αφαιρεθηκε το ποσό.

Το πρόβλημα, τα χρήματα εξαφανιστηκαν.

Δημοσ.

Τα χρήματα δεν χάνονται ποτέ η εξαφανίζονται,μην φοβάσαι δεν τα έχασες.

Περίμενε 2-3 εργάσιμες και αν δεν δεις ότι εμφανίστηκαν στείλε μαιλ στο support τους.

Δημοσ.

Τα χρήματα δεν χάνονται ποτέ η εξαφανίζονται,μην φοβάσαι δεν τα έχασες.

Περίμενε 2-3 εργάσιμες και αν δεν δεις ότι εμφανίστηκαν στείλε μαιλ στο support τους.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις λογαριασμό ΔΕΚΟ και bank statement κάνει (αρκεί να μην είναι παλαιότερο των τριών μηνών). Αλλά και τίποτα από αυτά να μην έχεις μπορείς να παραγγείλεις να σου στείλουν μια κάρτα (καλύτερα με courier – έχε και κανένα 20 euro μέσα στο λογ/μο σου) και όταν παραλάβεις την κάρτα τη καταχωρείς μέσα το πεδίο του address verification και η ταυτοποίηση της διεύθυνσης ολοκληρώθηκε.

Δημοσ.

δεν εχεις αλλη καρτα/web banking;

της alpha estatement σε pdf εστειλα εγω και το δεχτηκαν κανονικα

Δεν έχω alpha δυστυχώς.

Το θέμα είναι ότι στην Πειραιώς τα .pdf δεν δείχνουν την διεύθυνση, παρόλα αυτά το ανέβασα μαζί με screenshot απο winbank όπου φαίνεται η διεύθυνση αλλά και πάλι μου τα απορρίψανε. :-)

Δεν παίζονται οι τύποι...

Αν δεν έχεις λογαριασμό ΔΕΚΟ και bank statement κάνει (αρκεί να μην είναι παλαιότερο των τριών μηνών). Αλλά και τίποτα από αυτά να μην έχεις μπορείς να παραγγείλεις να σου στείλουν μια κάρτα (καλύτερα με courier – έχε και κανένα 20 euro μέσα στο λογ/μο σου) και όταν παραλάβεις την κάρτα τη καταχωρείς μέσα το πεδίο του address verification και η ταυτοποίηση της διεύθυνσης ολοκληρώθηκε.

Αυτό το έχεις δοκιμάσει;

Σε εμένα έχει γίνει κανονικά το "Confirmation of the address" αφού παρέλαβα και ενεργοποίησα την κάρτα αλλά με ταλαιπωρούν με το "Proof of address" που είναι το προηγούμενο βήμα, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται το verification και ουσιαστικά να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την leupay.

Ένα μήνα τώρα δεν έχω καταφέρει να συνεννοηθώ μαζί τους.

Απορρίπτουν ότι και να τους ανεβάσω σε σημείο που νομίζω ότι το κάνουν επίτηδες...(post #2552, #2611)

Δημοσ.

Γιατί δεν στέλνετε αποδεικτικά από το taxisnet?

Lol w00t? :lol:

Αστειεύεσαι έτσι;

Το θέμα είναι γιατί αυτοί δεν δέχονται τα έγγραφα όπου ξεκάθαρα φαίνονται τα στοιχεία που θέλουν.

Σε παρόμοιες υπηρεσίες το verification έχει ολοκληρωθεί εντός ολίγων λεπτών!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...