patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ενεργοποιηση γινεται και με νεου τυπου διπλωμα οδηγησης μμμ ωραιος, χρησιμο, αλλα ουτε απ αυτο εχω
theopan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 μωρε εγω να αλλαξω, μεσα, αλλα δεν μου λες, θα αναλαβεις εσυ να παρεις σβαρνα ολες τις τραπεζες, εφοριες και δεν ξερω κι εγω τι να τους δωσεις την νεα ταυτοτητα; αυτα βαριεμαι και δεν κουνιεμαι και δεν μου ειπε κανεις τιποτα, ποτε, τωρα για την LeuPay, λυπαμαι παιδια, δεν θα μπορεσω Καλά το έκανα -αναγκαστικά- πριν 20 μέρες και δεν αποδείχτηκε και τόσο τραγικό... Όλες οι τράπεζες συνήθως μαζεμένες είναι σε ακτίνα 100 μέτρων. Η εφορία δεν χρειάζεται πλέον ενημέρωση (ενημερώνεται αυτόματα κάποια στιγμή από το υπουργείο), στις εταιρείες τηλεφωνίας τη στέλνεις με e-mail τη νέα ταυτότητα. Σε 2-3 ώρες είχα ξεμπερδέψει. Θα έρθει η ώρα που θα το βρεις μπροστά σου το πρόβλημα και θα επείγεσαι... Σου είπα πάντως να δοκιμάσεις να βάλεις το αντίστοιχο λατινικό γράμμα. Αντί για Π το Ρ ή αντί για Φ το F.
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 οκ, οταν ερθει εκεινη η ωρα (αν ερθει γιατι για την ωρα δεν ειχα/εχω ακουσει κατι, πρωτη φορα το ακουω εδω στο ινσομνια ) θα τα κανω σφαιρα αφου ειναι τοσο ευκολα οσο λες μωρε εγω να το δοκιμασω το γραμμα, αν μετα ομως ζητησουν αποδεικτικα θα το δεχτουν; εστειλα mail και τους ρωτησα, για να δουμε τι θα πουν
theopan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 οκ, οταν ερθει εκεινη η ωρα (αν ερθει γιατι για την ωρα δεν ειχα/εχω ακουσει κατι, πρωτη φορα το ακουω εδω στο ινσομνια ) Κι εγώ σχετικά πρόσφατα το έμαθα, αλλά η άγνοια νόμου δεν αναγνωρίζεται ποτέ ως ελαφρυντικό: http://www.naftemporiki.gr/story/165654/dekapentaetis-i-diarkeia-isxuos-ton-deltion-tautotitas
Blacktan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 καλημερα παιδες , ηθελα να ρωτησω εαν καποιος θυμαται πως λαμβανεις pin για την leu pay card ? ειχα κανει τα παντα ολα προ διμηνου , εχω την leu pay mastercard στα χερια μου , τα παντα ειναι τακτοποιημενα , αλλα ουδεποτε ειχα ασχοληθει με ατμ αναληψη ή τελος παντων οποιαδηποτε κινηση απο leu pay. απλα την ειχα/εχω 2 μηνες τωρα ... περασα εχθες 100€ απο paypal για να δοκιμασω εαν ειναι ολα οκ , αλλα απλα θυμηθηκα πως δεν θυμαμαι pin , μιας και δεν ειχα ασχοληθει ποτε ... any idea που βρισκω το pin ?
geo1985geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 καληπερα, εχει κανει κανεις αγορες στο iherb, με την leupay ? και αν την δεχεται....γιατι με τις ελληνικες τραπεζες υπαρχει προβλημα.. ευχαριστώ
theopan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 any idea που βρισκω το pin ? Σου έχει έρθει SMS με το ΡΙΝ όταν την ενεργοποίησες για πρώτη φορά. Αν το έχεις σβήσει, στείλε SMS στο +393387982231 "leupay τελευταια6ψηφιααριθμουκαρτας". καληπερα, εχει κανει κανεις αγορες στο iherb, με την leupay ? και αν την δεχεται....γιατι με τις ελληνικες τραπεζες υπαρχει προβλημα.. ευχαριστώ Με τις Ελληνικές τράπεζες είναι γνωστό ότι έχουμε πρόβλημα. Παντού περνάει η Leupay. Δεν είναι Ελληνική. 1
Blacktan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 any idea που βρισκω το pin ? Σου έχει έρθει SMS με το ΡΙΝ όταν την ενεργοποίησες για πρώτη φορά. Αν το έχεις σβήσει, στείλε SMS στο +393387982231 "leupay τελευταια6ψηφιααριθμουκαρτας". καληπερα, εχει κανει κανεις αγορες στο iherb, με την leupay ? και αν την δεχεται....γιατι με τις ελληνικες τραπεζες υπαρχει προβλημα.. ευχαριστώ Με τις Ελληνικές τράπεζες είναι γνωστό ότι έχουμε πρόβλημα. Παντού περνάει η Leupay. Δεν είναι Ελληνική. Thanks !Got it !!!
bandit650 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 υπαρχει οριο συναλαγης-αγορας;; αν καποιος θελει να κανει αγορα 2000 ευρω πχ μονομιάς γινετε;
theopan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 υπαρχει οριο συναλαγης-αγορας;; αν καποιος θελει να κανει αγορα 2000 ευρω πχ μονομιάς γινετε; Γίνεται. Τα ορίζεις εσύ τα όρια μέσα από το app ή το ebanking. 1
elenimay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το IBAN το δίνεις σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και σου κάνει έμβασμα στον Leupay λογαριασμό σου (τα χρήματα τα βλέπεις μετά από 2-3 εργάσιμες). Αν είναι από Leupay ή myPOS λογαριασμό το έμβασμα τα χρήματα βλέπεις αμέσως και για το έμβασμα σε Leupay ή myPOS λογαριασμό αρκεί να γράψεις το κινητό τηλ του χρήστη και το σύστημα τον αναγνωρίζει αμέσως). Μπορείς να ανοίξεις τον πρώτο λογαριασμό (πχ σε EUR) και μετά μέσα από το web-banking ανοίγεις και τον δεύτερο σε USD (δωρεάν είναι έτσι και αλλιώς). Η Leupay κάρτα γίνεται αποδεκτή από το PayPal. Tη Revolut δεν την έχω δοκιμάσει, παλιά είχα Moneybookers (νυν Skrill), εννοείται πως έχω Paypal και πρόσφατα έβγαλα και μια Viva να δω πως παίζει, αλλά όλα αυτά (Skrill, Viva, Revolut, Payoneer, Viabuy, Monese κ.α.) έχουν την ίδια λογική… του μεγάλου κουβά (τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας) που μέσα εκεί πέφτουν τα χρήματα των χρηστών και μετά η εταιρία τα μοιράζει στα ηλεκτρονικά τους πορτοφόλια. Η Leupay δε συγκρίνεται γιατί παρέχει στους χρήστες δικό τους λογαριασμό με IBAN (μπορούν να έχουν και πολλαπλούς λογαριασμούς) και έχει δικό της SWIFT / BIC που σημαίνει πως την αναγνωρίζουν όλες οι τράπεζες παγκοσμίως. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για να το επιβεβαιώσω αν η Paypal συνδέεται απ΄ευθείας με την Leupay χωρίς άλλη ενδιάμεση χρεωστική από Ελλάδα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση! Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για να το επιβεβαιώσω αν η Paypal συνδέεται απ΄ευθείας με την Leupay χωρίς άλλη ενδιάμεση χρεωστική από Ελλάδα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 οκ, οταν ερθει εκεινη η ωρα (αν ερθει γιατι για την ωρα δεν ειχα/εχω ακουσει κατι, πρωτη φορα το ακουω εδω στο ινσομνια ) θα τα κανω σφαιρα αφου ειναι τοσο ευκολα οσο λες μωρε εγω να το δοκιμασω το γραμμα, αν μετα ομως ζητησουν αποδεικτικα θα το δεχτουν; εστειλα mail και τους ρωτησα, για να δουμε τι θα πουν εντωμεταξυ δεν φτανει που απαντησαν ενα 24ωρο και βαλε αργοτερα, γραφουν αρλουμπες, οτι και καλα στο registration πρεπει να ειναι η ταυτοτητα γραμμενη οπως ειναι στο εντυπο, αντε παμε παλι απ την αρχη, τους απανταω οτι εχει ελληνικο χαρακτηρα μεσα! αντε να δουμε ποτε θα το πιασουν
theopan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) εντωμεταξυ δεν φτανει που απαντησαν ενα 24ωρο και βαλε αργοτερα, γραφουν αρλουμπες, οτι και καλα στο registration πρεπει να ειναι η ταυτοτητα γραμμενη οπως ειναι στο εντυπο, αντε παμε παλι απ την αρχη, τους απανταω οτι εχει ελληνικο χαρακτηρα μεσα! αντε να δουμε ποτε θα το πιασουν Μεσοβέζικες λύσεις είναι αυτές με την αλλαγή του γράμματος που σε κάποιους δούλεψαν παλιότερα. Προφανώς είναι θέμα υπαλλήλου που διαχειρίζεται την κάθε περίπτωση. Μπορεί και να μην το δεχτούν. Η σίγουρη λύση (αν δεν έχεις ούτε νέο δίπλωμα, ούτε διαβατήριο) είναι να βγάλεις νέα ταυτότητα. Δεν γίνεται κάτι άλλο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2017 από theopan
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ε καλά δεν τις κόβω κιόλας να με βάλουν, έτσι κι αλλιώς έφτιαξα revolut πρόσφατα, δεν φτάνει;
theopan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ε καλά δεν τις κόβω κιόλας να με βάλουν, έτσι κι αλλιώς έφτιαξα revolut πρόσφατα, δεν φτάνει; Άκου λέει... Αν σε φτάνει (εμένα δεν μου φτάνει π.χ. τη θεωρώ πλέον άχρηστη), εμένα μου περισσεύει. Απλά εδώ μιλάμε για τη Leupay και για αυτήν προσπάθησα να σε βοηθήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα