bandit650 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Άρα συμφέρει το έμβασμα και ας κάνει 2-3 μέρες. Θέλουν και προμήθεια 0,10€ Ακόμη και για μεταφορά χρημάτων μέσα στο δικό τους σύστημα!!!
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 μην την ψαχνεις απο παντου θελουν να τα παιρνουν
theopan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Άρα συμφέρει το έμβασμα και ας κάνει 2-3 μέρες. Θέλουν και προμήθεια 0,10€ Ακόμη και για μεταφορά χρημάτων μέσα στο δικό τους σύστημα!!! Το έμβασμα (SEPA) συμφέρει για ποσά >100€ οπότε και η προμήθεια μένει σταθερή 1€. Για μικρότερα ποσά συμφέρει η φόρτιση με κάρτα όμως. Από εκεί και πέρα, προμήθεια για φόρτιση με κάρτα -και μάλιστα συνήθως υψηλότερη έως πολύ υψηλότερη-, ζητάνε μάλλον όλοι όσοι παρέχουν τέτοια δυνατότητα. Revolut, Skrill, Neteller, η Ελληνική Viva Wallet κλπ. Και με το δεδομένο ότι οι μονίμως κοιμώμενες "Ελληνικές" τράπεζες ούτε καν παρέχουν κάτι τέτοιο για τις προπληρωμένες τους, μια χαρά είναι αυτή η δυνατότητα έστω και με την προμήθεια. Το 0,10€ για τις εσωτερικές μεταφορές θα συμφωνήσω ότι χτυπάει κάπως άσχημα αλλά και πάλι συνολικά είναι πολύ μπροστά η πολιτική που ακολουθούν σε σχέση με κάτι δικούς μας φαιδρούς... 1
spartak1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 H leupay είναι ακριβότερη και σε έμβασμα Sepa από τις Ελληνικές τράπεζες. Χρεώνει 3 ευρώ, ενώ οι 4 Ελληνικές χρεώνουν 1 ευρώ (μέχρι κάποιο ποσό). Επίσης η revolut δε χρεώνει όταν τη φορτώνεις με debit.
bandit650 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Χθες έστειλα μέιλ και ρώτησα κάποιες διευκρινήσεις. Το πρωί πήρα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι το έλαβαν και το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο εκπρόσωπος τους που μιλούσε ελληνικά. Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση.
theopan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 H leupay είναι ακριβότερη και σε έμβασμα Sepa από τις Ελληνικές τράπεζες. Χρεώνει 3 ευρώ, ενώ οι 4 Ελληνικές χρεώνουν 1 ευρώ (μέχρι κάποιο ποσό). Επίσης η revolut δε χρεώνει όταν τη φορτώνεις με debit. Στα εξερχόμενα χρεώνει 3€. Στα εισερχόμενα δεν χρεώνει τίποτα. Αυτό αντισταθμίζει και με το παραπάνω τα 3€ των εξερχόμενων. Όσο για τη revolut (που δεν έχει καν λόγο ύπαρξης πλέον μετά τα τελευταία καραγκιοζιλίκια της), βρες debit (και μάλιστα Ελληνική...) να τη φορτίσεις... Η μία παρέχει πλήρεις τραπεζικές υπηρεσίες και η άλλη είναι ένα -ούτε καν αρκετά αξιόπιστο- ηλεκτρονικό πορτοφόλι, χωρίς καν ατομικό τραπεζικό λογαριασμό. Ναι, ξέρω ακούγομαι σαν τον braker. Μετά από 1+ χρόνο χρήσης όλων όμως, έχω κάθε δικαίωμα να εκφέρω άποψη. Ξεχώρισαν οι αμνοί από τα ερίφια πλέον. Υ.Γ. Σήμερα έλαβα την κάρτα αντικατάστασης για τη Leupay που μου είχαν κλέψει. 20 μέρες ακριβώς από την παραγγελία για αποστολή με απλό ταχυδρομείο, κάπου 16-17 μέρες από την τηλεφωνική επιβεβαίωση που μου έκαναν (στα Ελληνικά από Βουλγάρικο αριθμό με κάλεσαν). Το λέω γιατί ενδέχεται η αποστολή να έγινε μετά την επιβεβαίωση ότι η παλιά κάρτα μου εκλάπη και δεν είχε μπλοκαριστεί απλά λόγω λανθασμένης εισαγωγής ΡΙΝ.
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 αν εχουμε παλια ταυτοτητα (με ελληνικο γράμμα/χαρακτηρα μεσα) και διαβατηριο που εχει ληξει δεν μπορουμε να ανοιξουμε; για το 1ο μου βγαζει το μηνυμα: You have entered invalid characters. Please use only Latin letters (A-Z, a-z), numbers (0-9), and/or these special symbols (, . ‘- _ @ and others)
molot12 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 H leupay είναι ακριβότερη και σε έμβασμα Sepa από τις Ελληνικές τράπεζες. Χρεώνει 3 ευρώ, ενώ οι 4 Ελληνικές χρεώνουν 1 ευρώ (μέχρι κάποιο ποσό). Επίσης η revolut δε χρεώνει όταν τη φορτώνεις με debit. Ναι φίλτατε 3 ευρώ αλλά τα χρήματα απο τις 10 το πρωί που κατατέθηκαν στις 3-4 το μεσημεράκι εμφανίστηκαν στην άλλη τράπεζα ! Για την ίδια διαδικασία οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν 2,5 ευρώ και τα βλέπεις στον άλλο λογαριασμό την επομένη, ενω με 1 ευρώ σε 2-3 ημέρες ! Υπάρχει σαφώς μια διαφορά αν βιάζεσαι... Η φόρτιση με χρεωστική/πιστωτική άμεσα με μικρή προμήθεια μέχρι 100 ευρώ συμφέρει, σαφώς καλύτερα απο το τραπεζικό έμβασμα. Για τις εσωτερικές χρεώσεις των 0,10 λεπτών τι να πω .... απαράδεκτο. Επίσης απαράδεκτες οι τελευταίες ενημερώσεις στην εφαρμογή τους για κινητά πότε δουλεύουν πότε όχι (έχω αναφερθεί πιο πριν) υποθέτω αλλάξαν προγραμματιστές Πάντως σε γενικές γραμμές όλα καλά βολικότατη λύση για τα cc αν εχουμε παλια ταυτοτητα (με ελληνικο γράμμα/χαρακτηρα μεσα) και διαβατηριο που εχει ληξει δεν μπορουμε να ανοιξουμε; για το 1ο μου βγαζει το μηνυμα: Μα στο λέει ξεκάθαρα....ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Θέλεις νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες, ή διαβατήριο σε ισχύ ! H leupay είναι ακριβότερη και σε έμβασμα Sepa από τις Ελληνικές τράπεζες. Χρεώνει 3 ευρώ, ενώ οι 4 Ελληνικές χρεώνουν 1 ευρώ (μέχρι κάποιο ποσό). Επίσης η revolut δε χρεώνει όταν τη φορτώνεις με debit. Για πες μας μια ελληνική debit που να φορτίζει τη revolut Εγω τη Rev τη φορτίζω άμεσα με μηδέν κόστος μέσω Leupay και N26 Ναι το ξέρω δεν είναι debit και όμως τη φορτίζουν....δεν ξέρω πως, αλλά είναι αλήθεια.
theopan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 αν εχουμε παλια ταυτοτητα (με ελληνικο γράμμα/χαρακτηρα μεσα) και διαβατηριο που εχει ληξει δεν μπορουμε να ανοιξουμε; για το 1ο μου βγαζει το μηνυμα: Διαβατήριο που έχει λήξει, είναι σαν να μην υπάρχει. Δοκίμασε με την ταυτότητα, αλλάζοντας το γράμμα με το αντίστοιχο λατινικό (ρώτα τους στο support). Κάποιον καιρό πριν είχα διαβάσει κάποιον που του είχαν πει να κάνει αυτό. Ξ. Π, Σ ή Φ έχεις λογικά. Η ταυτότητά σου είναι πραγματικά αρχαία και πρέπει ούτως ή άλλως να την αλλάξεις αύριο το πρωί... Τυπικά και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία έχει λήξει προ πολλού (15 χρόνια μετά την έκδοση λήγουν όλες με την τελευταία τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας άσχετα με το αν δεν το γράφουν πάνω). Θα αντιμετωπίζεις προβλήματα και σε συναλλαγές εδώ στο εσωτερικό από εδώ και πέρα.
spartak1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ναι φίλτατε 3 ευρώ αλλά τα χρήματα απο τις 10 το πρωί που κατατέθηκαν στις 3-4 το μεσημεράκι εμφανίστηκαν στην άλλη τράπεζα ! Για την ίδια διαδικασία οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν 2,5 ευρώ και τα βλέπεις στον άλλο λογαριασμό την επομένη, ενω με 1 ευρώ σε 2-3 ημέρες ! Υπάρχει σαφώς μια διαφορά αν βιάζεσαι... Η φόρτιση με χρεωστική/πιστωτική άμεσα με μικρή προμήθεια μέχρι 100 ευρώ συμφέρει, σαφώς καλύτερα απο το τραπεζικό έμβασμα. Για τις εσωτερικές χρεώσεις των 0,10 λεπτών τι να πω .... απαράδεκτο. Επίσης απαράδεκτες οι τελευταίες ενημερώσεις στην εφαρμογή τους για κινητά πότε δουλεύουν πότε όχι (έχω αναφερθεί πιο πριν) υποθέτω αλλάξαν προγραμματιστές Πάντως σε γενικές γραμμές όλα καλά βολικότατη λύση για τα cc Μα στο λέει ξεκάθαρα....ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Θέλεις νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες, ή διαβατήριο σε ισχύ ! Για πες μας μια ελληνική debit που να φορτίζει τη revolut Εγω τη Rev τη φορτίζω άμεσα με μηδέν κόστος μέσω Leupay και N26 Ναι το ξέρω δεν είναι debit και όμως τη φορτίζουν....δεν ξέρω πως, αλλά είναι αλήθεια. Αυτο που έγραψα για τη revolut είναι ακριβές και γνωστό. Δε χρεωνει αν τη φορτίσεις με debit. H leupay χρεώνει 1% Η Αττικής χρεώνει 0,3 ευρώ το έμβασμα στο εξωτερικό και επίσης το στέλνει ταχύτατα. Προτιμώ να στέλνω απο εκεί και να χρεωνομαι δέκα φορές λιγότερο από τη Leupay.....
bandit650 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 τοσο κόλλημα για τη χρεωση του εμβασματος;; ποσα εμβασματα κανεις το μηνα και το μετρας τοσο;; κανε ενα εμβασμα 1000 ευρω που εχεις δικαιωμα και τελος .
theopan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Προτιμώ να στέλνω απο εκεί και να χρεωνομαι δέκα φορές λιγότερο από τη Leupay..... Μα αυτό που σου λέει ο molot12 αν κατάλαβα, είναι ότι αν θέλεις να φορτίσεις σώνει και καλά τη Revolut, το κάνεις με την κάρτα Leupay. Δεν είναι ανάγκη να στείλεις έμβασμα και να πληρώσεις τα 3€ της προμήθειας. Αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος αν έχεις Leupay να φορτίσεις από αυτή τη Revolut. Οι καλές ισοτιμίες ήταν το τελευταίο πλεονέκτημα της Revolut μέχρι κάποια στιγμή και η Leupay έχει πλέον τις ίδιες αν όχι καλύτερες ισοτιμίες μετατρoπής συναλλάγματος. Συνοπτικά δηλαδή, δεν έχεις καν λόγο να ασχολείσαι γενικά με τη Revolut.
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Διαβατήριο που έχει λήξει, είναι σαν να μην υπάρχει. Δοκίμασε με την ταυτότητα, αλλάζοντας το γράμμα με το αντίστοιχο λατινικό (ρώτα τους στο support). Κάποιον καιρό πριν είχα διαβάσει κάποιον που του είχαν πει να κάνει αυτό. Ξ. Π, Σ ή Φ έχεις λογικά. Η ταυτότητά σου είναι πραγματικά αρχαία και πρέπει ούτως ή άλλως να την αλλάξεις αύριο το πρωί... Τυπικά και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία έχει λήξει προ πολλού (15 χρόνια μετά την έκδοση λήγουν όλες με την τελευταία τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας άσχετα με το αν δεν το γράφουν πάνω). Θα αντιμετωπίζεις προβλήματα και σε συναλλαγές εδώ στο εσωτερικό από εδώ και πέρα. μωρε εγω να αλλαξω, μεσα, αλλα δεν μου λες, θα αναλαβεις εσυ να παρεις σβαρνα ολες τις τραπεζες, εφοριες και δεν ξερω κι εγω τι να τους δωσεις την νεα ταυτοτητα; αυτα βαριεμαι και δεν κουνιεμαι και δεν μου ειπε κανεις τιποτα, ποτε, τωρα για την LeuPay, λυπαμαι παιδια, δεν θα μπορεσω
ppetr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ενεργοποιηση γινεται και με νεου τυπου διπλωμα οδηγησης 1
alfeios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ενεργοποιηση γινεται και με νεου τυπου διπλωμα οδηγησηςΜε τέτοιο εκανα εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα