Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει  καπιος να με  βοηθησει¨?>?

πως  κανω εμβασμα απο την   τραπεζα  πειραιος στην  Leypay??  τι στοιχεια  δινο???για  την  leypay??

για να  μπουνε  στην  εικονικι καρτα της  leypay??

Τοση ωρα που γραφεις, θα ειχες διαβασει προηγουμενα ποστ και θα ειχες μαθει

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">μπορει  καπιος να με  βοηθησει¨?>?</p>

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;"> </p>

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">πως  κανω εμβασμα απο την   τραπεζα  πειραιος στην  Leypay??  τι στοιχεια  δινο???για  την  leypay??</p>

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">για να  μπουνε  στην  εικονικι καρτα της  leypay??</p>

Μπορει καποιος να τον βοηθησει ?

Δημοσ.

Πέταξε κάτι που δεν βγάζει πολύ νόημα ο bandit650 και καθόμαστε εμείς και κάνουμε υποθέσεις επί υποθέσεων.

Εγώ έγραψα ένα πιθανό τρόπο αξιοποίησης της Leupay για κάποιον που έχει ληξιπρόθεσμα χρέη, έχει δηλώσει ακατάσχετο λογαριασμό στην Ελλάδα, δέχεται χρήματα (ακόμα και "άσπρα") αυτός ο λογαριασμός κάθε μήνα (από μισθούς, έσοδα επαγγέλματος κλπ.) και άρα θα πρέπει να κάνει κάτι ώστε να διατηρεί μονίμως το υπόλοιπό του λογαριασμού αυτού κάτω από τα 1250€ (ή όσα είναι σήμερα) που είναι το όριο που δεν μπορεί να κατασχέσει το δημόσιο. Αν δεν είχαμε capital controls η λύση θα ήταν στο ΑΤΜ και ανάληψη σε μετρητά. (Για δείτε τι ωραία που "δένουν" παρεμπιπτόντως όλες οι παράμετροι και εξηγούν ίσως και τον πραγματικό λόγο επιβολης των cc!) Επειδή δεν μπορεί να γίνει αυτό όμως λόγω cc, για επίτευξη αυτού του σκοπού, είναι μάλλον καλή η Leupay. Την παραμονή που περιμένεις να πιστωθεί κάποιο ποσό σε αυτό το λογαριασμός στέλνεις, προκαταβολικά ένα έμβασμα προς τη Leupay ώστε να μένει αν είναι δυνατό το υπόλοιπο <1250€ πάντα. Το υπόλοιπο της Leupay δεν μπορεί να το κατασχέσει το δημόσιο.

Αυτά που μπλέξατε περί προέλευσης των χρημάτων δεν έχουν σχέση με την "υπόθεση εργασίας"...

Δημοσ.

Πέταξε κάτι που δεν βγάζει πολύ νόημα ο bandit650 και καθόμαστε εμείς και κάνουμε υποθέσεις επί υποθέσεων.

Εγώ έγραψα ένα πιθανό τρόπο αξιοποίησης της Leupay για κάποιον που έχει ληξιπρόθεσμα χρέη, έχει δηλώσει ακατάσχετο λογαριασμό στην Ελλάδα, δέχεται χρήματα (ακόμα και "άσπρα") αυτός ο λογαριασμός κάθε μήνα (από μισθούς, έσοδα επαγγέλματος κλπ.) και άρα θα πρέπει να κάνει κάτι ώστε να διατηρεί μονίμως το υπόλοιπό του λογαριασμού αυτού κάτω από τα 1250€ (ή όσα είναι σήμερα) που είναι το όριο που δεν μπορεί να κατασχέσει το δημόσιο. Αν δεν είχαμε capital controls η λύση θα ήταν στο ΑΤΜ και ανάληψη σε μετρητά. (Για δείτε τι ωραία που "δένουν" παρεμπιπτόντως όλες οι παράμετροι και εξηγούν ίσως και τον πραγματικό λόγο επιβολης των cc!) Επειδή δεν μπορεί να γίνει αυτό όμως λόγω cc, για επίτευξη αυτού του σκοπού, είναι μάλλον καλή η Leupay. Την παραμονή που περιμένεις να πιστωθεί κάποιο ποσό σε αυτό το λογαριασμός στέλνεις, προκαταβολικά ένα έμβασμα προς τη Leupay ώστε να μένει αν είναι δυνατό το υπόλοιπο <1250€ πάντα. Το υπόλοιπο της Leupay δεν μπορεί να το κατασχέσει το δημόσιο.

Αυτά που μπλέξατε περί προέλευσης των χρημάτων δεν έχουν σχέση με την "υπόθεση εργασίας"...

Ουπς !!! Φίλε μου theopan εδώ κάνεις λάθος. Εάν πιστωθούν στον τραπεζικό σου λογαριασμό πάνω από 1250 ΕΥΡΩ, είτε με μία κατάθεση είτε με διαδοχικές καταθέσεις, η εφορία έχει το δικαίωμα να σου κατασχέσει το πλεονάζον ποσό.

Για παράδειγμα, έστω ότι ο μισθός σου είναι 1250 Ευρώ (ο οποίος πιστώνεται στον λογαριασμό σου στις 03 Απριλίου) και εισπράττεις και ένα ενοίκιο 500 ΕΥΡΩ στις 10 Απριλίου. Στην περίπτωση αυτή, όταν θα πιστωθεί ο τραπεζικός σου λογαριασμός με τον μισθό σου, τότε θα βγάλεις λόγω cc τα 840 ΕΥΡΩ από το ATM και θα σου μείνει υπόλοιπο 410 ΕΥΡΩ. Όταν λοιπόν, μετά από λίγες μέρες θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου και το ενοίκιο, δηλαδή τα 500 ΕΥΡΩ, θα έχεις μεν υπόλοιπο 910 ΕΥΡΩ (<1250 ΕΥΡΩ), αλλά συνολικά ο λογαριασμός σου θα παρουσιάζει μηνιαία κίνηση (πιστωτικό υπόλοιπο) 1750 ΕΥΡΩ. Αυτό σημαίνει ότι η εφορία κάλλιστα μπορεί να σου κατασχέσει τα 500 ΕΥΡΩ, παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός σου έχει υπόλοιπο μικρότερο από τα 1250 ΕΥΡΩ. Πιστεύω να έγινα κατανοητός. :) 

Η ισχύουσα νομοθεσία ορίζει τα εξής για τους ακατάσχετους λογαριασμούς:

1. Ποσό μέχρι και 1000 ΕΥΡΩ είναι εξολοκλήρου ακατάσχετο.

2. Ποσό από 1000 ΕΥΡΩ μέχρι και 1500 ΕΥΡΩ το 50% είναι ακατάσχετο.

3. Ποσό από 1500 ΕΥΡΩ και άνω δεν θεωρείται ακατάσχετο.

Επίσης, θεωρώ ότι όταν έχει δωθεί στην τράπεζα εντολή για κατάσχεση του πλεονάζοντος ποσού από τον τραπεζικό σου λογαριασμό, τότε δεν προλαβαίνεις να κάνεις καμία κίνηση, καθώς με το που πιστώνονται τα χρήματα στον λογαριασμό σου, ταυτόχρονα δεσμεύεται και το πλεονάζον ποσό. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να βλέπεις ότι το λογιστικό σου υπόλοιπο είναι 1750 ΕΥΡΩ, όμως το διαθέσιμο υπόλοιπο του τραπεζικού σου λογαριασμού θα είναι μόνο 1250 ΕΥΡΩ. ;)

Δημοσ.

επειδη οπως ειπε σωστα ο @theopan mporει καποιος να χρωσταει στη εφορια και καποια χρηματα που εχει και δε μπορει να τα βαλει στη τραπεζα να μπουνε στη καρτα αυτη. ο τροπος ειναι απλος . με εμβασματα καθε μηνα απο 800 μεχρι 1000 που εχει τη δυνατοτητα απο το ακατασχετο λογαριασμο που μπαινει η μισθοδοσια του. ολα καθαρα και νομιμα.

η αρχικη ερωτηση λοιπον ειναι αν μετα απο 2 3 μηνες εχει ενα υπολυπο 2000 στη καρτα να μπορει η εφορια να επεμβει και να κατασχει τα χρηματα .

αλλη ερωτηση πανω σε κατι που ειπε καποιος φιλος.

μπορεις να κανεις εμβασμα απο οποιοδηποτε λογαριασμο τραπεζας η πρεπει οπως η ρεβολουτ να ειναι αποκλειστικα ο δικος σου;;

Δημοσ.

αλλη ερωτηση πανω σε κατι που ειπε καποιος φιλος.

μπορεις να κανεις εμβασμα απο οποιοδηποτε λογαριασμο τραπεζας η πρεπει οπως η ρεβολουτ να ειναι αποκλειστικα ο δικος σου;;

Από οποιονδήποτε. Κανονικός τραπεζικός λογαριασμός είναι. Ζητάς να σε πληρώνει ακόμα και εκεί κατευθείαν όποιος μπορεί και καλύπτεται από το μηνιαίο όριο εμβασμάτων. Δεν ήξερα ότι δουλεύει έτσι όπως περιγράφει ο KarlBenz_Mer το σύστημα με τον ακατάσχετο (αν δουλεύει ακριβώς έτσι), αλλά και πάλι είναι μια διευκόλυνση να απομακρύνεις έστω και λίγα λίγα λεφτά από τα δόντια του κράτους-λωποδύτη...

Παρεμπιπτόντως με κάλεσαν πριν καμιά ώρα από +35952... και μίλησα με μια κοπελίτσα με αρκετά καλά Ελληνικά, η οποία ζήτησε να κάνει επιβεβαίωση στοιχείων και μου είπε ότι έχω ήδη πολλές κάρτες (3 μια για κάθε λογαριασμό) και γιατί ήθελα και 2η για το λογαριασμό σε ευρώ (αυτή που μου έκλεψαν) και μου πρότεινε μετά από την επιβεβαίωση να μου την ξεμπλοκάρει. Είχαν την εντύπωση ότι απλά μπλόκαρε η κάρτα γιατί έβαλα εγώ λάθος ΡΙΝ 3 φορές και την είχα ακόμα στα χέρια μου. Εξήγησα ότι η κάρτα έχει κλαπεί οπότε μου είπε ότι θα τη διαγράψει οριστικά από το λογαριασμό. Όπως και έγινε τώρα που το κοιτάζω καθώς επίσης και το αίτημα για τη νέα κάρτα έχει πάει σε status "approved" από "pending" που ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ανοίξει λογαριασμό και ζήτησα να μου στείλουν τη κάρτα στο πεδίο που ζητούν επιβεβαίωση διεύθυνσης. Λογικά περιμένω να έρθει η κάρτα για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση και να πάρω κανονικό ιβαν. Σωστά;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κρίμα για το περιστατικό του Theopan, πάλι καλά που δεν έχασε χρήματα. Τη κάρτα αν τη τράβηξε το ΑΤΜ τη κρατάει η τράπεζα και δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς να πάει να τη ζητήσει πίσω. Απλά τη μπλοκάρει μέσα από το ebanking και παραγγέλνει καινούρια.

Σχετικά με τον ακατάσχετο λογ/μο φυσικά και η εφορία δεν έχει καμία δικαιοδοσία σε λογαριασμούς Ελλήνων που τηρούνται σε τράπεζες εκτός Ελληνικών συνόρων και γιαυτό και η LeuPay αποτελέι μια καλή λύση για όσους έχουν δεσμευμένους λογαριασμούς όπως και η myPOS για τις επιχειρήσεις. 

Δημοσ.

Κρίμα για το περιστατικό του Theopan, πάλι καλά που δεν έχασε χρήματα. Τη κάρτα αν τη τράβηξε το ΑΤΜ τη κρατάει η τράπεζα και δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς να πάει να τη ζητήσει πίσω. Απλά τη μπλοκάρει μέσα από το ebanking και παραγγέλνει καινούρια.

Σχετικά με τον ακατάσχετο λογ/μο φυσικά και η εφορία δεν έχει καμία δικαιοδοσία σε λογαριασμούς Ελλήνων που τηρούνται σε τράπεζες εκτός Ελληνικών συνόρων και γιαυτό και η LeuPay αποτελέι μια καλή λύση για όσους έχουν δεσμευμένους λογαριασμούς όπως και η myPOS για τις επιχειρήσεις. 

Από ότι λέει εδώ η νομική διαμάχη για τα mypos συνεχίζεται

http://www.dimokratiki.gr/15-01-2017/ke-nea-provlimata-tis-kartes-mypos/

http://www.dimokratiki.gr/28-08-2016/apantoun-omadikes-anagnoristikes-agoges-mypos-ke-trapeza-sata/

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ξερω τι εχει γινει με την υποθεση, παντως η υπηρεσια δουλευει κανονικοτατα σε ολη την ευρωπη, προσφατα κατεβηκαν και στην MWC 2017: https://blog.mypos.eu/mypos-at-mobile-world-congress-2017-barcelona/ 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της ιστοσελίδας αυτής. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες ότι η σύνδεση στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ΜΗ ΑΣΦΑΛΗΣ. Το έχει παρατηρήσει αυτό κάποιος άλλος? Γιατί συμβαίνει αυτό?

2. Υπάρχει κάποια ετήσια χρέωση στο άνοιγμα του λογαριασμού αυτού και στην έκδοση της αντίστοιχης κάρτας?

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά. :)

Δημοσ.

Ασφαλής εμφανίζεται σε εμένα η σύνδεση σε Firefox, Chrome και IE. Κάτι έχεις λάθος στο δικό σου setup μάλλον.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση για το άνοιγμα και την τήρηση του λογαριασμού, ούτε για την απόκτηση της 1ης κάρτας για κάθε νόμισμα. Χρεώνεται η 2η κάρτα και μετά. Άλλες χρεώσεις και προμήθειες προφανώς και υπάρχουν όπως σε όλες τις τράπεζες άλλωστε:

https://www.leupay.eu/en/legal/doc:fees

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της ιστοσελίδας αυτής. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες ότι η σύνδεση στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ΜΗ ΑΣΦΑΛΗΣ. Το έχει παρατηρήσει αυτό κάποιος άλλος? Γιατί συμβαίνει αυτό?

2. Υπάρχει κάποια ετήσια χρέωση στο άνοιγμα του λογαριασμού αυτού και στην έκδοση της αντίστοιχης κάρτας?

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά. :)

H Ιστοσελίδα τους δουλεύει άψογα, η σύνδεση είναι ασφαλής.  Για ψάξε λίγο αγαπητέ συμφορουμίτη το PC σου για κάνα malware με adwcleaner (πιάνει τα javascripts malware που κάνουν redirection τον Chrome), ή με Malwarebytes.  

Προτίμησε πάντως Firefox για e-banking γενικά ο Chrome "μπάζει" απο παντού.

Εγω τελευταία έχω πρόβλημα με τα updates της αντίστοιχης εφαρμογής τους για κινητά (Lenovo - android 4.4). Με την έκδοση 3.4 της Leupay δεν γινόταν log in στην εφαρμογή (εμφάνιζε μύνημα ''πρόβλημα σύνδεσης''), με την 3.5 λύθηκε το πρόβλημα και με την τελευταία 3.6 ξαναεμφανίστηκε πιο έντονα (δεν ξεκινάει καν η εφαρμογή) Δεν ξέρω τι @#$%^&*@#$$% συμβαίνει.  Εχω ενημερώσει το support τους (ομολογώ οτι καταβάλλουν αξιόλογες προσπάθειες - nobody is perfect) δοκίμασα διάφορα  αλλά ποτέ δεν επιλύεται το πρόβλημα 100%. Ισως πρέπει να αγοράσω νέο κινητό με νεώτερη έκδοση android. :-( Ευτυχώς που μπορώ και μπαίνω απο την Ιστοσελίδα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...