Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μιλαμε για πολλα λεφτα, να φοβαται. Αν μιλαμε για χρηση για μικροαγορες τι εχει να φοβηθει;

Δεν είπα ότι έχει κανείς να φοβάται κάτι, απλά συχνά υπάρχει η παρανόηση ότι γίνεσαι ξαφνικά αόρατος με leupay/revolut κτλ. Από την στιγμή που δεν φορτίζουν με μετρητά και την φορτίζεις από Ελληνική τράπεζα μπορούν να δουν τι γίνεται αν θέλουν.

• Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μιλαμε για πολλα λεφτα, να φοβαται. Αν μιλαμε για χρηση για μικροαγορες τι εχει να φοβηθει;

Δεν είπα ότι έχει κανείς να φοβάται κάτι, απλά συχνά υπάρχει η παρανόηση ότι γίνεσαι ξαφνικά αόρατος με leupay/revolut κτλ. Από την στιγμή που δεν φορτίζουν με μετρητά και την φορτίζεις από Ελληνική τράπεζα μπορούν να δουν τι γίνεται αν θέλουν.

Εαν επι 12μηνες φορτιζες την leupay ( ή την n26) με 1000αρια εμβασματα (ή διχιλιαρα εαν χρησιμοποιεις 2 τραπεζες και ουτω καθ εξης) απο Ελληνικη τραπεζα τοτε προφανως και αφηνεις ενα καποιο αποτυπωμα . Τωρα γιατι να το ψαξουν και ποιος αυτο το ξερεις μονο εσυ ...Εαν τις φορτιζεις με υπολοιπο απο paypal ή με εμβασμα απο τραπεζα του εξωτερικου ( χωρις μεσολαβηση δηλαδη του Ελ. Τραπ συστηματος) τοτε φυσικα και δεν υπαρχει καποιο θεμα .
Δημοσ.

Από την στιγμή όμως που ο φίλος θα φορτίσει την leupay από ελληνική τράπεζα δεν θα είναι προφανές που πήγαν τα λεφτά; Λέω από ελληνική τράπεζα γιατί εάν είχε ήδη λογαριασμό εξωτερικού δεν θα τον ενδιέφερε να το κάνει αυτό.

Μπορεί κάλιστα η Leupay να είναι στο όνομα της γυναίκας του, του αδερφού, του μπατζανάκη του ή όποιου άλλου εμπιστεύεται τέλος πάντων... Σε τέτοια περίπτωση και αν βρουν που έστελνε τα εμβάσματα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Δημοσ.

την κατεβασα  το θεμα εινε  πως  κανω εμβασμα απο την   τραπεζα  πειραιος στην  Leypay??  τι στοιχεια  δινο???για  την  leypay??

για να  μπουνε  στην  εικονικι καρτα της  leypay??

Δημοσ.

Μπορεί κάλιστα η Leupay να είναι στο όνομα της γυναίκας του, του αδερφού, του μπατζανάκη του ή όποιου άλλου εμπιστεύεται τέλος πάντων... Σε τέτοια περίπτωση και αν βρουν που έστελνε τα εμβάσματα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Ε άμα το πάμε έτσι και άμα πιάσουνε τον μπατζανάκη του και τον ρωτήσουν που τα βρήκε, αφού θα φαίνονται από αυτόν τα εμβάσματα, αυτός δεν θα πει; Θα κάτσει να την φάει ; B)

Δημοσ.

Tα χρήματα στη leupay θα απασχολησουν την εφορια όταν δε θα είναι γνωστη η προέλευση τους (π.χ. paypal, κλπ). Οταν προέρχονται απο εμβάσματα Ελληνικών τραπεζων δεν ειναι θέμα το ότι στάλθηκαν στη leupay. Θεμα είναι αν δε δικαιολογείται η προέλεση τους όσο ήταν στην Ελληνική τράπεζα

Δημοσ.

<p>Tα χρήματα στη leupay θα απασχολησουν την εφορια όταν δε θα είναι γνωστη η προέλευση τους (π.χ. paypal, κλπ). Οταν προέρχονται απο εμβάσματα Ελληνικών τραπεζων δεν ειναι θέμα το ότι στάλθηκαν στη leupay. Θεμα είναι αν δε δικαιολογείται η προέλεση τους όσο ήταν στην Ελληνική τράπεζα</p>

Εαν στελνεις απο Ελ.τραπεζα διαρκως στην leupay ειναι σαν να λες "εδω ειμαι , εχω και λογμο σε ξενη τραπεζα" εισαι επιρρεπης λοιπον στο ανακατεμα. (Εαν και εφοσον βεβαια) ,

Απο paypal ή τραπεζα εξωτερικου ή μετρητοις (με οποιο τροπο) στην leupay (ή n26) δεν υπαρχει τροπος να σε εντοπισουν , πλην εαν για καποιο λογο απασχολησεις καποια αρχη.

Δημοσ.

Εαν στελνεις απο Ελ.τραπεζα διαρκως στην leupay ειναι σαν να λες "εδω ειμαι , εχω και λογμο σε ξενη τραπεζα" εισαι επιρρεπης λοιπον στο ανακατεμα. (Εαν και εφοσον βεβαια) ,

Απο paypal ή τραπεζα εξωτερικου ή μετρητοις (με οποιο τροπο) στην leupay (ή n26) δεν υπαρχει τροπος να σε εντοπισουν , πλην εαν για καποιο λογο απασχολησεις καποια αρχη.

Δεν είναι έτσι. Αν εχω ένα μισθό 1000 ευρω που μπαίνει κάθε μήνα σε μια Ελληνική τράπεζα και το στέλνω όλο στη Leupay δε δίνω κανενα στόχο ούτε μπορεί η εφορία να μου πει κάτι. Αν όμως εχω εισόδημα το οποίο λαμβάνω μέσω paypal (ας πούμε) το οποίο κατεβάζω στη leupay (ας πούμε) τότε για την εφορία υπάρχει θέμα και με τη συνεργασία των τραπεζ'ων που ξεκινά από φέτος τότε ναι έχεις θέμα και μπορούν να σε βρουν

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι. Αν εχω ένα μισθό 1000 ευρω που μπαίνει κάθε μήνα σε μια Ελληνική τράπεζα και το στέλνω όλο στη Leupay δε δίνω κανενα στόχο ούτε μπορεί η εφορία να μου πει κάτι. Αν όμως εχω εισόδημα το οποίο λαμβάνω μέσω paypal (ας πούμε) το οποίο κατεβάζω στη leupay (ας πούμε) τότε για την εφορία υπάρχει θέμα και με τη συνεργασία των τραπεζ'ων που ξεκινά από φέτος τότε ναι έχεις θέμα και μπορούν να σε βρουν

O φίλος όμως είπε ότι θέλει να "παρκάρει " λεφτά , δηλαδή λεφτά που ήδη διαθέτει όχι λεφτά που κερδίζει μήνα/μήνα, φαντάζομαι μάλιστα χρήματα που διατηρεί εκτός τραπεζικού συστήματος αλλιώς δεν θα είχε λόγο να ανησυχεί για την εφορία καθώς η εφορία θα γνώριζε ήδη την ύπαρξη τους

Δημοσ.

πως  κανω εμβασμα απο την   τραπεζα  πειραιος στην  Leypay??  τι στοιχεια  δινο???για  την  leypay??

Δημοσ.

O φίλος όμως είπε ότι θέλει να "παρκάρει " λεφτά , δηλαδή λεφτά που ήδη διαθέτει όχι λεφτά που κερδίζει μήνα/μήνα, φαντάζομαι μάλιστα χρήματα που διατηρεί εκτός τραπεζικού συστήματος αλλιώς δεν θα είχε λόγο να ανησυχεί για την εφορία καθώς η εφορία θα γνώριζε ήδη την ύπαρξη τους

Και πως ακριβως θα στείλει αυτα τα μετρητα στη leupay; Mονο με έμβασμα και κάρτα τραπεζική φορτίζει.

Δημοσ.

μπορει  καπιος να με  βοηθησει¨?>?

πως  κανω εμβασμα απο την   τραπεζα  πειραιος στην  Leypay??  τι στοιχεια  δινο???για  την  leypay??

Δημοσ.

Και πως ακριβως θα στείλει αυτα τα μετρητα στη leupay; Mονο με έμβασμα και κάρτα τραπεζική φορτίζει.

Αυτό τόνισα και εγώ , οτι από την στιγμή που πρέπει να τα περάσει από Ελλάδα θα φαίνονται

Δημοσ.

μπορει  καπιος να με  βοηθησει¨?>?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...