Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα η αστυνομική ταυτότητα είναι τελειωμένη υπόθεση. Ούτως ή άλλως δήλωσα την κλοπή της στις τράπεζες και αύριο πάω να βγάλω νέα. Και για όλες τις κάρτες ζήτησα επίσης επανέκδοση. Προφανώς και δεν με νοιάζουν τα 2€ που χρεώθηκα, αλλά το λέω γιατί με παραξενεύει ο τρόπος που λειτούργησε κατά την κακόβουλη χρήση της κάρτας της η Leupay (παρά το ότι την κλείδωσα, μετά με ειδοποίησε και παρ'όλα αυτά με χρέωσε κιόλας). Τώρα λογικά τις έχει κρατήσει όλες τις κάρτες το ΑΤΜ που δοκιμάστηκαν με το λάθος ΡΙΝ, αλλά θα πρέπει λογικά να υποβάλλω και μήνυση αύριο, να ανζητηθεί τυχόν βίντεο που τράβηξε το ΑΤΜ κλπ.

Λυπάμαι για την περιπέτεια στην οποία μπήκες αγαπητέ συμφορουμίτη  (Να του κοπούν τα χέρια του αλήτη..  :angry: )

Ως προς το βίντεο απο το τραπεζικό ΑΤΜ η συμβουλή μου είναι να κινηθείς γρήγορα γιατί αρκετές τράπεζες για λόγους οικονομίας :mad: ξαναγράφουν τις ίδιες κασέτες, ή δίσκους μετά απο κάποιες ώρες όταν γεμίσουν !

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εύχομαι και ελπίζω να τον βρεις και να τιμωρηθεί αναλόγως ο ένοχος.

Και άλλη φορά μην κουβαλάς τα πάντα μαζί σου παρά μόνο ότι σ είναι απαραίτητο

(Δεν νομίζω καθημερινά να πρέπει να έχεις 11 κάρτες μαζί :) )

Δημοσ.

Εύχομαι και ελπίζω να τον βρεις και να τιμωρηθεί αναλόγως ο ένοχος.

Και άλλη φορά μην κουβαλάς τα πάντα μαζί σου παρά μόνο ότι σ είναι απαραίτητο

(Δεν νομίζω καθημερινά να πρέπει να έχεις 11 κάρτες μαζί :) )

Το έκανα πολύ παλιά αυτό (να κουβαλάω όσες -νόμιζα- ότι θα χρειαστώ μόνο) και έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του αρκετές φορές και χρειαζόμουν αυτή που δεν είχα μαζί μου.   :-)   Έχεις δίκιο πάντως...

Μπορείς να βγάλεις μια curve card και να περάσεις όσες πιστωτικές ή χρεωστικές σε μια.

Τι είναι αυτή; (Άστο το γκούγκλισα).

Υ.Γ. Α και για να είμαστε και εντός του topic, χρεώθηκε 10€ η κάρτα αντικατάστασης, σκέφτηκα όμως σήμερα μπας και μπορούσα αντί να πληρώσω για καινούργια να αποσυνδέσω κάποια από τις άλλες 2 Leupay που έχω για GBP και USD (σε αχρηστία ουσιαστικά) από τους αντίστοιχους λογαριασμούς και να την κάνω EUR. Έστω και εγκυκλοπαιδικά απλά πλεόν, λέτε να γίνεται;

Δημοσ.

γεια σας παιδια.googlara για την leupay card και βρεθηκα εδω. γνωριζει καποιος να μου πει αν κανεις αναληψη χρηματων απο στοιχηματικη εταιρια τα χρηματα θα φαινονται?φορολογησαι δλδ γι αυτα ή απειδη ειναι ξενη τραπεζα δεν φαινεται τπτ?

Δημοσ.

γεια σας παιδια.googlara για την leupay card και βρεθηκα εδω. γνωριζει καποιος να μου πει αν κανεις αναληψη χρηματων απο στοιχηματικη εταιρια τα χρηματα θα φαινονται?φορολογησαι δλδ γι αυτα ή απειδη ειναι ξενη τραπεζα δεν φαινεται τπτ?

Αν ζητηθούν από τις εδώ αρχές ναι, θα δοθούν τα στοιχεία (όχι άμεσα, από τον Απρίλιο ή το Ιούνιο του 2017 και μετά από όσο θυμάμαι) πλέον με βάση τις συμφωνίες που υπέγραψαν πρόσφατα πολλές χώρες και τα τραπεζικά τους ιδρύματα μεταξύ των οποίων και η Μάλτα. Μηχανισμός να στέλνονται "αυτόματα" πάντως δεν υφίσταται ή δεν χρησιμοποιείται. Σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι ότι δεν μιλάς για τίποτα εκατομμύρια ευρώ οπότε δεν βλέπω το λόγο να σε απασχολεί το ζήτημα. Καλύτερα να στέλνεις τα κέρδη σου στη Leupay παρά σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα.

Δημοσ.

Αν ζητηθούν από τις εδώ αρχές ναι, θα δοθούν τα στοιχεία (όχι άμεσα, από τον Απρίλιο ή το Ιούνιο του 2017 και μετά από όσο θυμάμαι) πλέον με βάση τις συμφωνίες που υπέγραψαν πρόσφατα πολλές χώρες και τα τραπεζικά τους ιδρύματα μεταξύ των οποίων και η Μάλτα. Μηχανισμός να στέλνονται "αυτόματα" πάντως δεν υφίσταται ή δεν χρησιμοποιείται. Σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι ότι δεν μιλάς για τίποτα εκατομμύρια ευρώ οπότε δεν βλέπω το λόγο να σε απασχολεί το ζήτημα. Καλύτερα να στέλνεις τα κέρδη σου στη Leupay παρά σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα.

οχι βεβαια.δεν εχω εκατομυρια :D. 2000 χιλιαρικα ειναι αλλα θελω να ξερω για παν ενδεχομενο. αρα μεσω της leupay δεν θα εχω προβλημα.

Δημοσ.

οχι βεβαια.δεν εχω εκατομυρια :D. 2000 χιλιαρικα ειναι αλλα θελω να ξερω για παν ενδεχομενο. αρα μεσω της leupay δεν θα εχω προβλημα.

2000 χιλιάρικα ;;;; = 2 εκατ. €

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα και ασήμαντο το ποσό (δεν είναι 100-200€), αλλά επειδή πρέπει να τα πάρεις, η Leupay παραμένει ο πιο "ακίνδυνος" τρόπος να το κάνεις. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ρώτα κανένα λογιστή αν σε ενδιαφέρει να βεβαιωθείς απόλυτα. Έχω πάρει κέρδη από online καζίνο κι εγώ (2 χιλιάρικα συμπτωματικά) και δεν είχα κανένα πρόβλημα παρά το ότι τα τράβηξα στη Eurobank, αλλά προ 4-5 ετών που δεν έψαχναν τίποτα...

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα και ασήμαντο το ποσό (δεν είναι 100-200€), αλλά επειδή πρέπει να τα πάρεις, η Leupay παραμένει ο πιο "ακίνδυνος" τρόπος να το κάνεις. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ρώτα κανένα λογιστή αν σε ενδιαφέρει να βεβαιωθείς απόλυτα. Έχω πάρει κέρδη από online καζίνο κι εγώ (2 χιλιάρικα συμπτωματικά) και δεν είχα κανένα πρόβλημα παρά το ότι τα τράβηξα στη Eurobank, αλλά προ 4-5 ετών που δεν έψαχναν τίποτα...

Δεν θα το έλεγα και ασήμαντο το ποσό (δεν είναι 100-200€), αλλά επειδή πρέπει να τα πάρεις, η Leupay παραμένει ο πιο "ακίνδυνος" τρόπος να το κάνεις. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ρώτα κανένα λογιστή αν σε ενδιαφέρει να βεβαιωθείς απόλυτα. Έχω πάρει κέρδη από online καζίνο κι εγώ (2 χιλιάρικα συμπτωματικά) και δεν είχα κανένα πρόβλημα παρά το ότι τα τράβηξα στη Eurobank, αλλά προ 4-5 ετών που δεν έψαχναν τίποτα

φυσικα και δεν ειναι ασημαντο!μπορω να τα παρω και μεσω της χρεωστικης μου καρτας, στην πειραιως που εχω αλλα ηθελα να ξερω αν φορολογουνται. καλα παλιοτερα το ηξερα οτι δεν εψαχναν τιποτα αλλα ετσι οπως ειναι οι εποχες τωρα δεν αφηνουν τιποτα να περασει απαρατηρητο.τελος παντων θα ρωτησω καποιον λογιστη.ευχαριστω για την απαντηση!

Δημοσ.

την κατεβασα  το θεμα εινε  πως  κανω εμβασμα απο την   τραπεζα  πειραιος στην  Leypay??  τι στοιχεια  δινο???για  την  leypay??

για να  μπουνε  στην  εικονικι καρτα της  leypay??

Δημοσ.

να ρωτησω κατι. αν θελω να "παρκαρω" καποια χρηματα χωρις μετακινησεις μονο για αγορες αν και οποτε χρειαστει αυτη θεωρειται η καλυτερη λυση; γινετε γνωστοποιηση του υπολυπου στις ελληνικες αρχες; (οσο αφορα τον ακατασχετο λογαριασμο)

Δημοσ.

Το σχέση έχει ο ακατάσχετος λογαριασμός με τη Leupay; Ως "ακατάσχετο" στο taxisnet μπορείς να δηλώσεις μόνο Ελληνικό λογαριασμό. Στους ξένους λογαριασμούς δεν έχει δικαιοδοσία το Ελληνικό δημόσιο ούτως ή άλλως (δεν μπορεί να βάλει χέρι- τουλάχιστον όχι εύκολα). Καμία "γνωστοποίηση" δεν γίνεται αυθορμήτως από την -όποια- Leupay. Αν ζητηθούν στοιχεία από κάποιο κράτος μόνο. Αλλά για να ζητηθούν πρέπει να ξέρει το κράτος από που να τα ζητήσει...

Δημοσ.

Το σχέση έχει ο ακατάσχετος λογαριασμός με τη Leupay; Ως "ακατάσχετο" στο taxisnet μπορείς να δηλώσεις μόνο Ελληνικό λογαριασμό. Στους ξένους λογαριασμούς δεν έχει δικαιοδοσία το Ελληνικό δημόσιο ούτως ή άλλως (δεν μπορεί να βάλει χέρι- τουλάχιστον όχι εύκολα). Καμία "γνωστοποίηση" δεν γίνεται αυθορμήτως από την -όποια- Leupay. Αν ζητηθούν στοιχεία από κάποιο κράτος μόνο. Αλλά για να ζητηθούν πρέπει να ξέρει το κράτος από που να τα ζητήσει...

Από την στιγμή όμως που ο φίλος θα φορτίσει την leupay από ελληνική τράπεζα δεν θα είναι προφανές που πήγαν τα λεφτά; Λέω από ελληνική τράπεζα γιατί εάν είχε ήδη λογαριασμό εξωτερικού δεν θα τον ενδιέφερε να το κάνει αυτό.

Δημοσ.

Αν μιλαμε για πολλα λεφτα, να φοβαται. Αν μιλαμε για χρηση για μικροαγορες τι εχει να φοβηθει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...