theopan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να με καθοδηγήσεις το πως θα το κάνω γιατί δεν τα καταφέρνω. Η άμα υπάρχει κάποιο σχετικό βίντεο στο youtube να μου στείλεις; Βίντεο για τι πράγμα ρε μάστορα; Το πως θα συνδέσεις μια κάρτα στο Paypal; Είμαστε σοβαροί; Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι τόσο απλό θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο ότι ίσως δεν πρέπει να κάνεις συναλλαγές μέσω internet γιατί είναι επικίνδυνο...
sunnyboy66 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Βίντεο για τι πράγμα ρε μάστορα; Το πως θα συνδέσεις μια κάρτα στο Paypal; Είμαστε σοβαροί; Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι τόσο απλό θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο ότι ίσως δεν πρέπει να κάνεις συναλλαγές μέσω internet γιατί είναι επικίνδυνο... Δηλ οποιος δεν ξερει να συνδεσει μια καρτα στο paypal δεν ειναι σοβαρος?Μια βοηθεια ζητησε ο ανθρωπος! Το οτι ειναι για εσενα απλο δεν σημαινει οτι ειναι κ για τον αλλον...
Blacktan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 3 days μετα και η leupay card εφτασε με ΤΝΤ , ακολουθει ζευγοποιηση με paypal balance το νέο provided IBAN . για να δουμε τους χρονους και τις leupay σχετικα με withdrawls etc
Kapatsos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Θα ηθελα να ρωτησω αμα φορτώσω με debit card το wallet μου στη leupay έχει προμήθεια πάλι 1% η ισχύει μονο για πιστωτικές κάρτες?
theopan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για όσους λήγουν οι virtual Leupost ("Leupay Wallet" πλέον) και τις έχουν συνδέσει στο Paypal. Πατάτε πάνω στην κάρτα (σε ένα κόκκινο θαυμαστικό αν θυμάμαι καλά που βγάζει τις τελευταίες μέρες πριν τη λήξη της) και πατάτε στο να γίνει ανανέωση της κάρτας. Αλλάζουν τα CVV και η ημερομηνία μόνο (ο αριθμός κάρτας παραμένει ο ίδιος). Στη συνέχεια πάτε στο Paypal και κάνετε edit της ήδη συνδεδεμένης (παλιάς) Leupost κάρτας και αλλάζετε μόνο το CVV και την ημερομηνία βάζοντας τα νέα. Πρέπει να έχετε υπόλοιπο μέσα στην κάρτα το ισόποσο (τουλάχιστον) του 1$ γιατί ως εκ νέου link από το Paypal, αλλιώς θα αποτύχει. Είστε έτοιμοι. Καλό θα είναι η διαδικασία αυτή να γίνει πριν τη λήξη της ήδη συνδεδεμένης κάρτας, γιατί αν αφεθεί αυτή να λήξει, το Paypal θα τη διαγράψει αμέσως και αυτομάτως και φοβάμαι ότι μπορεί να την "κάψει" και να μην δέχεται μετά να ξαναπεραστεί η ανανεωμένη επειδή θα διατηρεί τον ίδιο αριθμό. Εγώ για αυτό το λόγο έκανα σήμερα το πρωί τη διαδικασία πριν περάσουν τα μεσάνυχτα που θα έληγε η κάρτα μου.
papasotiriou8 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ερώτηση:Πρέπει να αλλάξω τον pin της κάρτας leupay, πχ. σε ΑΤΜ ΠΕΙΡΑΙΏΣ; Επειδή το Σάββατο στην Βουλγαρία δύο φορές προσπάθησα να την χρησιμοποιήσω σε pos και έβγαζε λάθος pin (έβαζα το σωστό pin) Γνωρίζω ότι στις ελληνικές κάρτες για να τις χρησιμοποιήσεις εκτος ΑΤΜ ΤΡΑΠΕΖΗΣ πχ. σε POS πρέπει να κάνεις αλλαγή pin.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν χρειαζεται να αλλαξεις το pin απλα βεβαιωσου πως βαζεις το σωστο Στέλνεις με SMS απο το κινητό που δηλωσες κατά την εγγραφή: leupay και τα 6 τελευταία ψηφία της MasterCard (πχ: leupay123456) και το στέλνεις στο +359 886170011. στη συνεχεια θα λαβεις sms με το PIN της καρτας σου. επισης να ενημερωσω πως η υπηρεσια www.icard.com απο wallet που ειναι τωρα σε ενα περιπου μηνα θα δινει και αυτη IBAN (Βουλγαριας ομως) μαζι με MasterCard. η ιδια εταιρια (intercard finance) ειναι πισω απο τις υπηρεσιες leupay (satabank) και icard Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2017 από Επισκέπτης
canio41 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά ! Μια ερώτηση Έχω λογαριασμό και κάρτα leupay σε euro. Για ταξίδι που θα κάνω στην Βουλγαρία ν ανοίξω iban σε λέβα η όπως το έχω ? Τι συμφέρει ? Τι κερδίζω και τι χάνω από ανάληψη από ατμ σε λέβα ?
theopan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έστω ότι ανοίγεις λογαριασμό σε Λέβα. Με τι θα τον γεμίσεις; Παίρνεις από κάπου εισόδημα σε Λέβα; Αν όχι, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Αρκεί η κάρτα σε Ευρώ.
alexiko Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το μόνο που κερδίζεις είναι ότι αλλάζεις από πριν κάποιο ποσό σε συγκεκριμένη ισοτιμία.
theopan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το μόνο που κερδίζεις είναι ότι αλλάζεις από πριν κάποιο ποσό σε συγκεκριμένη ισοτιμία. (15 μέρες μετά έστω): αν αυτή η ισοτιμία είναι ευνοϊκότερη για σένα. Μπορεί να αποδειχθεί όμως δυσμενέστερη. Άρα δεν έχει κανένα όφελος πρακτικά αυτό...
theopan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μου έκλεψαν πορτοφόλι σήμερα ( ) με 11 κάρτες και 2 ταυτότητες (αστυνομική και επιμελητηρίου). Ο κλέφτης είχε το θράσος να πάει να χώσει κάποιες από αυτές σε ΑΤΜ. Μου ήρθαν 2 SMS για κάτι πιστωτικές της Πειραιώς ("μη εκτέλεση συναλλαγής λόγω μη έγκυρης εισαγωγής ΡΙΝ") και άλλο ένα από τη Leupay "leupay card XXXX was blocked due to fraud suspicion. Please contact us at tel. +35227....". Το SMS από τη Leupay μου ήρθε λίγο μετά το μπλοκάρισμα της κάρτα που έκανα μέσα από το application. Δηλαδή την είδα πρώτα κλειδωμένη (με κάποιο μήνυμα που δεν θυμάμαι πάνω της) και αφού έλαβα το SMS ξαναμπήκα στην εφαρμογή και βλέπω πλέον "Αποκλείστηκε λόγω απάτης". Αργότερα έκανα άλλη μια είσοδο στην εφαρμογή και διαπίστωσα ότι έχω χρεωθεί 4 φορές από 0,50€ "Fee for declined transaction at ATM" (και κερατάς και δαρμένος δηλαδή!) με διαφορά λίγων λεπτών στην κάθε προσπάθεια. 1) Σας φαίνεται λογικό το παραπάνω συμβάν, δηλαδή ενώ φαίνεται να είχα προλάβει να μπλοκάρω την κάρτα να μου χρεώθηκε η κάθε προσπάθεια του κλέφτη να εισάγει ΡΙΝ; 2) Άραγε με την 4η προσπάθεια θα την κράτησε μέσα το ΑΤΜ; Κι αν ναι τι την κάνει την κάρτα τώρα το κατάστημα που βρίσκεται το συγκεκριμένο ΑΤΜ; 3) Η κάμερα του καταστήματος λογικά έχει καταγράψει τον κλέφτη, οπότε αυτό το στοιχείο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί αρκεί να μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον κάτοχο της κάρτας (εμένα) αλλά πως θα γίνει κάτι τέτοιο εκτός κι αν ειδοποιήσουν τη Leupay;
makfil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Είναι πολύ λυπηρό το περιστατικό και ευτυχώς που μπλοκάρισες αμέσως την κάρτα για τα χειρότερα. Οι χρεώσεις, νομίζω ότι, είναι το λιγότερο σε όλη αυτή την περιπέτεια που μπήκες. Εύχομαι να βρεις, τουλάχιστον,τις ταυτότητες και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την ταλαιπωρία.
theopan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μπα η αστυνομική ταυτότητα είναι τελειωμένη υπόθεση. Ούτως ή άλλως δήλωσα την κλοπή της στις τράπεζες και αύριο πάω να βγάλω νέα. Και για όλες τις κάρτες ζήτησα επίσης επανέκδοση. Προφανώς και δεν με νοιάζουν τα 2€ που χρεώθηκα, αλλά το λέω γιατί με παραξενεύει ο τρόπος που λειτούργησε κατά την κακόβουλη χρήση της κάρτας της η Leupay (παρά το ότι την κλείδωσα, μετά με ειδοποίησε και παρ'όλα αυτά με χρέωσε κιόλας). Τώρα λογικά τις έχει κρατήσει όλες τις κάρτες το ΑΤΜ που δοκιμάστηκαν με το λάθος ΡΙΝ, αλλά θα πρέπει λογικά να υποβάλλω και μήνυση αύριο, να ανζητηθεί τυχόν βίντεο που τράβηξε το ΑΤΜ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα