theopan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Κατατοπιστικοτατος ,Ευχαριστω πολυ ...Αρα θα "φαω" την ισοτιμια μετατροπης της paypal ... Κάνε μετατροπή του balance των GBP σε EUR (μέσα από το Paypal χειροκίνητα πριν τα στείλεις) και μετά στείλτα σε οποιονδήποτε λογαριασμό έχεις σε ευρώ (της Leupay ας πούμε). Είναι ο πιο συμφέρων τρόπος για αυτό που θες να κάνεις νομίζω.
Blacktan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Κάνε μετατροπή του balance των GBP σε EUR (μέσα από το Paypal χειροκίνητα πριν τα στείλεις) Nα ρωτησω , how to ?
theopan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Nα ρωτησω , how to ? Κλικ στο Paypal Balance>Manage Currencies και μετά πας στο δεξί πλαίσιο που λέει "Currency Exchange" και εισάγεις τα απαιτούμενα. Τέλος πατάς continue. 1
Blacktan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστω για τις απαντησεις , just to help the community , μιλησα με ipay στο τηλεφωνο της customer care , εντος 3-4 λεπτων είχαμε συνεννοηθεί , ακυρωσαν το αιτημα της αποστολης καρτας με νορμαλ ταχυδρομείο μου επανηλθε η επιλογή να διαλέξω τροπο αποστολης και διαλεξα της courier αφου ειχα φορτισει τον account με 2 εμβάσματα των 5 ευρω εκαστο.1 κατά την επαληθευση μεσω εμβασσματος από τραπεζα προς εκει και 1 με top up από Ελληνικη πιστωτικη .
kalamon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 @Blacktan Πως φόρτωσες τον account χωρίς να κάνεις επιβεβαίωση και να πάρεις IBAN? Εγώ μόλις έκανα εγγραφή στο leupay και ζήτησα να μου στείλουν επιστολή διότι δεν ήθελα να μου έρθει η κάρτα με ταχυδρομείο.
Blacktan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 στην διαδικασια του verification , στο πεδιο proof of adress εχει options για make a transfer & make a funding εαν τις ακολουθησεις θα μπορεσεις να στειλεις εμβασμα ευκολοτατα . Στην διατραπεζικη συναλλαγη πηρε 1 εργασιμη για να μεταφερθουν τα λεφτα , στην αποστολη μεσω πιστωτικης 1 λεπτο
theopan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 @Blacktan Πως φόρτωσες τον account χωρίς να κάνεις επιβεβαίωση και να πάρεις IBAN? Εγώ μόλις έκανα εγγραφή στο leupay και ζήτησα να μου στείλουν επιστολή διότι δεν ήθελα να μου έρθει η κάρτα με ταχυδρομείο. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση (και όχι επιβεβαίωση) δηλαδή ελέγξουν τα έγγραφα ταυτότητάς σου, έχεις πλέον και ΙΒΑΝ ακόμα κι αν δεν έχεις παραλάβει ακόμα την κάρτα.
ppetr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Κατατοπιστικοτατος ,Ευχαριστω πολυ ...Αρα θα "φαω" την ισοτιμια μετατροπης της paypal ... Αν δεν καιγεσαι, ψωνισε τα. Τα περισσοτερα μαγαζια GBP θελουν
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστω για τις απαντησεις , just to help the community , μιλησα με ipay στο τηλεφωνο της customer care just 2 help the community και εγω, οσοι δεν τα πατε καλα με τα Αγγλικα μπορειτε να ζητατε να μιλησετε (ή να σας καλεσει πισω μετα) η Λυδια η οποια μιλαει καλα Ελληνικα
Blacktan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Κλικ στο Paypal Balance>Manage Currencies και μετά πας στο δεξί πλαίσιο που λέει "Currency Exchange" και εισάγεις τα απαιτούμενα. Τέλος πατάς continue. δοκιμασα αυτό που μου ειπες , 218,41GBP μου τις κανει 247,09 ευρω σημερα πιο πριν ειχα δοκιμασει withdraw για αυτές τις 218,41 λιρες (χωρις να το ολοκληρωσω) και μου εβγαλε πως θα στειλει στην τραπεζα 247,09 αρα νομιζω είναι ακριβως το ιδιο (εκτος εάν δεν εκανα κατι σωστα , που δεν το νομιζω)
theopan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 δοκιμασα αυτό που μου ειπες , 218,41GBP μου τις κανει 247,09 ευρω σημερα πιο πριν ειχα δοκιμασει withdraw για αυτές τις 218,41 λιρες (χωρις να το ολοκληρωσω) και μου εβγαλε πως θα στειλει στην τραπεζα 247,09 αρα νομιζω είναι ακριβως το ιδιο (εκτος εάν δεν εκανα κατι σωστα , που δεν το νομιζω) Ε εντάξει στείλτα κατευθείαν τότε αν θέλεις. Είναι σίγουρα πάντως πιο συμφέρουσα η ισοτιμία που χρησιμοποιεί έτσι, παρά στην περίπτωση που τα αφήνεις στο balance σε ένα νόμισμα και ψωνίζεις με αυτό σε άλλο νόμισμα αφήνοντας -αναγκαστικά- το Paypal να σου κάνει σε κάθε αγορά τη μετατροπή.
Dimi7401 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Φυσικα Μπορείς να με καθοδηγήσεις το πως θα το κάνω γιατί δεν τα καταφέρνω. Η άμα υπάρχει κάποιο σχετικό βίντεο στο youtube να μου στείλεις;
ppetr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οπως μπαινουν ολες, δεν αλλαζει κατι. Το google σου, δουλευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα