Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε και εμένα η κάρτα.. . Βέβαια τώρα ξανασκέφτομαι ότι δε συμφέρει γιατί έχει έξοδα στις αναλήψεις και στην αποστολή εμβασματος... Εκτός αν είναι κάπου λάθος.. ...

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε και εμένα η κάρτα.. . Βέβαια τώρα ξανασκέφτομαι ότι δε συμφέρει γιατί έχει έξοδα στις αναλήψεις και στην αποστολή εμβασματος... Εκτός αν είναι κάπου λάθος.. ...

Έχει έξοδα και για τα 2 ναι... Δεν είναι χρήσιμη για τέτοιο σκοπό όμως η Leupay. Αν θες αποστολές εμβασμάτων και αναλήψεις (με κάποιο όριο) χωρίς προμήθεια, πας σε Ν26. Δεν υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι να στέλνεις λεφτά από Ελλάδα στη Leupay και στη συνέχεια να πηγαίνεις να τα κάνεις ξανά ανάληψη. Για την ακριβεία μπορώ να σκεφτώ ένα και μοναδικό λόγο.

Δημοσ.

προσπαθησα να κανω address confirmation ακολουθώντας το 2ο option από αυτές τις οδηγιες :

You have 2 options for activation of your LeuPay card:
1. Enter the full card number located on the front side of your LeuPay card in the field in this section and click on the "Confirm" button.
2. Send SMS to number 170011 with text: leupay and the last 6 digits of your card number located on the front side of your LeuPay card.
You will then receive SMS confirmation with the PIN of your LeuPay card.

γιατι καρτα δεν εχω παραλαβει ακομη ,

αλλα sms δεν πηγαινει ...

γνωριζει καποιος κατι ?

Δημοσ.

προσπαθησα να κανω address confirmation ακολουθώντας το 2ο option από αυτές τις οδηγιες :

You have 2 options for activation of your LeuPay card:

1. Enter the full card number located on the front side of your LeuPay card in the field in this section and click on the "Confirm" button.

2. Send SMS to number 170011 with text: leupay and the last 6 digits of your card number located on the front side of your LeuPay card.

You will then receive SMS confirmation with the PIN of your LeuPay card.

γιατι καρτα δεν εχω παραλαβει ακομη ,

αλλα sms δεν πηγαινει ...

γνωριζει καποιος κατι ?

Πρωτα παραλαμβάνεις την κάρτα και μετα ακολουθείς τη διαδικασία που περιγραφεις.

Δημοσ.

ευχαριστω ,
ειχα ζητησει να μου ερθει με απλο ταχυδρομειο κατά λαθος , υπαρχει τροπος να ζητησω courier αν και εφόσον εχω διαθεσιμο το 10αρικο που ζητανε μεσα στον λογαριασμο μου ?

by the way δοκιμασα να περασω 5€ μεσω eurobank και ενδειξη SHA την 18η Γεναρη και σημερα είναι ηδη πιστωμενα στον temporarily account μου ακριβως το ποσο αυτό .
θα ηθελα λοιπον να περασω αλλα 5 , και δευτερα να ζητησω αποστολή καρτας με courier

Δυστυχως όμως πανω στην βιασινυ μου την Τεταρτη που μας περασε , ζητησα αποστολή με απλο ταχυδρομειο και δωρεαν ..

γυρναει πισω το ποταμι ?

Δημοσ.

ευχαριστω ,

ειχα ζητησει να μου ερθει με απλο ταχυδρομειο κατά λαθος , υπαρχει τροπος να ζητησω courier αν και εφόσον εχω διαθεσιμο το 10αρικο που ζητανε μεσα στον λογαριασμο μου ?

by the way δοκιμασα να περασω 5€ μεσω eurobank και ενδειξη SHA την 18η Γεναρη και σημερα είναι ηδη πιστωμενα στον temporarily account μου ακριβως το ποσο αυτό .

θα ηθελα λοιπον να περασω αλλα 5 , και δευτερα να ζητησω αποστολή καρτας με courier

Δυστυχως όμως πανω στην βιασινυ μου την Τεταρτη που μας περασε , ζητησα αποστολή με απλο ταχυδρομειο και δωρεαν ..

γυρναει πισω το ποταμι ?

Μίλα τηλεφωνικά μαζί τους να σου πουν αν γίνεται

Δημοσ.
καλημέρες

ίσως να έχει reply ξανά

χωρίς verification ο λογαριασμός μένει basic σωστά?

νομίζω είχα δει σε post το όριο είναι 1k τον χρόνο ισχύει αυτό?

επίσης σαν basic γίνετε να σου στείλουν κάρτα για ανάληψη από atm?

Δημοσ.

καλημέρα και από εμενα ,

μιλησα με την τηλεφωνικη εξυπηρετηση και μου ειπαν πως θα με καλεσουν την Δευτερα για να ακυρωσουν την διαδικασια αποστολης με απλη/αργη μεθοδο και να αιτηθώ αποστολή με κουριερ και χρεωση 10ευρω.

φροντισα εν τω μεταξυ να φορτισω με χρηματα μεσω πιστωτικης τον λογαριασμο μου σε ευρω για να μπορεσουν να τα τραβηξουν για το κοστος της κουριερ.

Ένα νέο ερωτημα θα ηθελα να κανω εάν καποιος γνωριζει.
Δημιουργησα και 2ο λογαριασμο σε GBP , η καρτα που θα παραλαβω θα είναι συμβατη και για τους 2 λογαριασμούς ?

Και όταν απλα την βαζεις στο ΑΤΜ θα σε ρωτάει από ποιο λογαριασμο θελετε να τραβήξετε χρηματα ?

Δημοσ.

καλημέρες
ίσως να έχει reply ξανά
χωρίς verification ο λογαριασμός μένει basic σωστά?
νομίζω είχα δει σε post το όριο είναι 1k τον χρόνο ισχύει αυτό?
επίσης σαν basic γίνετε να σου στείλουν κάρτα για ανάληψη από atm?

Μήπως εννοείς την Revolut;  

Δημοσ.

Δημιουργησα και 2ο λογαριασμο σε GBP , η καρτα που θα παραλαβω θα είναι συμβατη και για τους 2 λογαριασμούς ?

Και όταν απλα την βαζεις στο ΑΤΜ θα σε ρωτάει από ποιο λογαριασμο θελετε να τραβήξετε χρηματα ?

Όχι. Οι κάρτες χειρίζονται αποκλειστικά το λογαριασμό (EUR, GBP κλπ.) για τον οποίο έχουν εκδοθεί/είναι συνδεδεμένες. Αν θέλεις να τραβήξεις λεφτά από ΑΤΜ με την κάρτα σε GBP και έχεις λεφτά μόνο στο λογαριασμό σε EUR, θα πρέπει πρώτα να κάνεις μεταφορά του ποσού εσωτερικά από την εφαρμογή ή το ebanking στο λογαριασμό σε GBP. Δεν συμφέρει όμως γιατί χάνεις από τις συναλλαγματικές μετατροπές.

Δημοσ.

Όχι. Οι κάρτες χειρίζονται αποκλειστικά το λογαριασμό (EUR, GBP κλπ.) για τον οποίο έχουν εκδοθεί/είναι συνδεδεμένες. Αν θέλεις να τραβήξεις λεφτά από ΑΤΜ με την κάρτα σε GBP και έχεις λεφτά μόνο στο λογαριασμό σε EUR, θα πρέπει πρώτα να κάνεις μεταφορά του ποσού εσωτερικά από την εφαρμογή ή το ebanking στο λογαριασμό σε GBP. Δεν συμφέρει όμως γιατί χάνεις από τις συναλλαγματικές μετατροπές.

Να εξηγησω λιγο.Εχω στο paypal balance μου 600 λιρες αγγλιας.Απο το να κανω withdraw στον euro λογαριασμο της leupay και η paypal να μετατρεψει τις gbp σε ευρω στελνοντας τες εκει , δημιουργησα εναν 2ο λογαριασμο στην leupay σε λιρες.Σκεπτομαι λοιπον να ζητησω η paypal να στειλει εκει τα χρηματα ατοφια.Και μετα να παω σε atm για αναληψη . Οπου προφανως θα μετατρεψει αυτοματα η leupay το ποσο με τις λιρες σε ευρω .Ειμαι σωστος μεχρι στιγμης ? :)Εαν ναι να συνεχισω στο θεμα με την συνδεομενη καρτα ..
Δημοσ.

οχι για leupay ειδα στο σιτε τους εχει basic, το standard kai professional αν δεν κανω λαθος

also η  revolut πλεον δεν μπορεις να κανεις τπτ χωρις verify

Οff-topic  Δεν είμαι verified στη Revolut και το ετήσιο όριο των 1000 ευρώ μηδένισε, ολα οκ !

Οι νέοι λογαριασμοί αναγκαστικά πλέον γίνονται verify.

Δημοσ.

Να εξηγησω λιγο.Εχω στο paypal balance μου 600 λιρες αγγλιας.Απο το να κανω withdraw στον euro λογαριασμο της leupay και η paypal να μετατρεψει τις gbp σε ευρω στελνοντας τες εκει , δημιουργησα εναν 2ο λογαριασμο στην leupay σε λιρες.Σκεπτομαι λοιπον να ζητησω η paypal να στειλει εκει τα χρηματα ατοφια.Και μετα να παω σε atm για αναληψη . Οπου προφανως θα μετατρεψει αυτοματα η leupay το ποσο με τις λιρες σε ευρω .Ειμαι σωστος μεχρι στιγμης ? :)Εαν ναι να συνεχισω στο θεμα με την συνδεομενη καρτα ..

Δεν πρόκειται να σου επιτρέψει να μεταφέρεις "ατόφιες" τις 600 λίρες σε οποιονδήποτε λογαριασμό (ακόμα και λογαριασμό σε λίρα) το Paypal. Εκεί είναι το κύριο πρόβλημά σου. Εφόσον είσαι κάτοικος Ελλάδας δηλωμένος στο Paypal και στέλνεις λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό που βρίσκεται στην Ευρώπη (ανεξαρτήτως νομίσματος αυτού), υποχρεωτικά μετατρέπει σε ευρώ το balance πριν στείλει λεφτά. Θα σου τις μετατρέψει μια φορά το Paypal τις GBP σε Ευρώ, και άλλη μια η Leupay από Ευρώ ξανά σε GBP για να σου τις πιστώσει στο λογαριασμό GBP. Δύο συναλλαγματικές μετατροπές θα φας δηλαδή με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ζημιά. Να σου το πω πιο απλά και συνοπτικά: δεν σου προσφέρει τίποτα ο λογαριασμός σε GBP που άνοιξες στη Leupay.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να σου επιτρέψει να μεταφέρεις "ατόφιες" τις 600 λίρες σε οποιονδήποτε λογαριασμό (ακόμα και λογαριασμό σε λίρα) το Paypal. Εκεί είναι το κύριο πρόβλημά σου. Εφόσον είσαι κάτοικος Ελλάδας δηλωμένος στο Paypal και στέλνεις λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό που βρίσκεται στην Ευρώπη (ανεξαρτήτως νομίσματος αυτού), υποχρεωτικά μετατρέπει σε ευρώ το balance πριν στείλει λεφτά. Θα σου τις μετατρέψει μια φορά το Paypal τις GBP σε Ευρώ, και άλλη μια η Leupay από Ευρώ ξανά σε GBP για να σου τις πιστώσει στο λογαριασμό GBP. Δύο συναλλαγματικές μετατροπές θα φας δηλαδή με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ζημιά. Να σου το πω πιο απλά και συνοπτικά: δεν σου προσφέρει τίποτα ο λογαριασμός σε GBP που άνοιξες στη Leupay.

Κατατοπιστικοτατος ,Ευχαριστω πολυ ...Αρα θα "φαω" την ισοτιμια μετατροπης της paypal ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...