Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από επικοινωνία μαζί τους πλέον μπαίνω κανονικά android 6

Tι σου είπανε; Τι έφταιγε;  Δυο email εχω στείλει στο support με πληρη περιγραφή του προβλήματος αλλά τίποτα  :mad:

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tι σου είπανε; Τι έφταιγε;  Δυο email εχω στείλει στο support με πληρη περιγραφή του προβλήματος αλλά τίποτα  :mad:

Aπάντησαν στο 2ο email με γενικές αερολογίες (μάλλον βάζετε λάθος κωδικούς, δεν έχετε δυνατό σήμα wifi κ.λ.π)  :-(

http://prntscr.com/dovypp

Φυσικά και επανέρχομαι με 3ο email με πολλαπλά screenshots οπου φαίνεται ξεκάθαρα οτι την ίδια ημέρα μέσα απο το ίδιο δίκτυο (router) με android 4.4.2 δεν μπαινεις καν στην εφαρμογή της leupay και οτι με τα ίδια στοιχεία εισόδου σε αλλο κινητό με android 5.0 δουλεύει και συνδέεται χωρις κανένα πρόβλημα !  

Αντε να δούμε τι θα πούνε, αρχίζουν και με εκνευρίζουν που δεν το παραδέχονται... :mad:

Δημοσ.

Εγώ στην αρχή έκανα πάλι εγκατάσταση της εφαρμογής , παρόλα αυτά πάλι δεν έμπαινα, ώσπου τους έστειλεα αριθμό τηλεφώνου και ονοματεπώνυμο και μετά λύθηκε.

Δημοσ.

Aπάντησαν στο 2ο email με γενικές αερολογίες (μάλλον βάζετε λάθος κωδικούς, δεν έχετε δυνατό σήμα wifi κ.λ.π)  :-(

http://prntscr.com/dovypp

Φυσικά και επανέρχομαι με 3ο email με πολλαπλά screenshots οπου φαίνεται ξεκάθαρα οτι την ίδια ημέρα μέσα απο το ίδιο δίκτυο (router) με android 4.4.2 δεν μπαινεις καν στην εφαρμογή της leupay και οτι με τα ίδια στοιχεία εισόδου σε αλλο κινητό με android 5.0 δουλεύει και συνδέεται χωρις κανένα πρόβλημα !  

Αντε να δούμε τι θα πούνε, αρχίζουν και με εκνευρίζουν που δεν το παραδέχονται... :mad:

Ο αγώνας συνεχίζεται.... μου απάντησαν άμεσα μετα το 3ο email και τα screenshots και μου προτειναν να δοκιμάσω να μπω μεσω data και να τους ενημερώσω, οπως και φυσικά έκανα με ενα 4ο email και screenshots.

Λοιπόν ανακεφαλαιώνω και αν κάποιος έχει καμιά καλή ιδέα...ευπρόσδεκτη

• Πρόσβαση στο λογαριασμό μέσω android 4.4.2 αδύνατη ''προβλημα σύνδεσης" το μύνημα.
  • Πρόσβαση στο λογαριασμό μέσω Δεδομενων εφικτή.
  • Πρόσβαση στο λογαριασμό μέσω android 5.0 εφικτή (μέσω άλλου κινητού αλλά μεσα απο το ίδιο δίκτυο, router)

Tι στο @#$%^*&@ φταίει; :o απόψεις;

Δημοσ.

Ο αγώνας συνεχίζεται.... μου απάντησαν άμεσα μετα το 3ο email και τα screenshots και μου προτειναν να δοκιμάσω να μπω μεσω data και να τους ενημερώσω, οπως και φυσικά έκανα με ενα 4ο email και screenshots.

Λοιπόν ανακεφαλαιώνω και αν κάποιος έχει καμιά καλή ιδέα...ευπρόσδεκτη

• Πρόσβαση στο λογαριασμό μέσω android 4.4.2 αδύνατη ''προβλημα σύνδεσης" το μύνημα.
  • Πρόσβαση στο λογαριασμό μέσω Δεδομενων εφικτή.
  • Πρόσβαση στο λογαριασμό μέσω android 5.0 εφικτή (μέσω άλλου κινητού αλλά μεσα απο το ίδιο δίκτυο, router)

Tι στο @#$%^*&@ φταίει; :o απόψεις;

Ίσως κάτι με τα permissions της εφαρμογής στη συσκευή με την 4.4.2. Μήπως πείραξες κάτι σε αυτά πρόσφατα και δεν το θυμάσαι.

Δημοσ.

Ίσως κάτι με τα permissions της εφαρμογής στη συσκευή με την 4.4.2. Μήπως πείραξες κάτι σε αυτά πρόσφατα και δεν το θυμάσαι.

Πέρασε απο το μυαλό μου και για αυτό το δοκίμασα και σε τρίτο κινητό (της συζύγου) με 4.4.2 και εκει όμως το ίδιο πρόβλημα.  :mad:

Τον router τον αποσύνδεσα για αρκετή ώρα και τον επανασύνδεσα για να αλλάξει η εξωτερική ip...τα ίδια.

Δοκιμή μέσω proxy σε κοινοχρήστο wifi (cafe)...τα ίδια.

Με android 5.0 προσβαση κανενα πρόβλημα !

Ολα ξεκίνησαν απο το ''καταραμένο'' τους update τον Δεκέμβριο  :mad:

Σπαζοκεφαλιά για γερά νεύρα...στο support τους. :-)   

Κανένας άλλος δεν έχει πρόβλημα με το 4.4.2 ; Στο Google Playstore ενα σωρό άτομα αναφέρουν το ίδιο προβλημα σύνδεσης και αν προσέξετε τις ημερομηνίες όλες είναι μέσα στον Δεκέμβριο...τυχαίο ;

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί - τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα.

Εδώ κ λίγες μέρες έχω και εγώ αποκτήσει την κάρτα και προσπάθησα να τη συνδέσω στη revolut (μέσω της εφαρμογής της τελευταίας , με την επιλογή top up by card / add new card), ώστε αργότερα να κάνω top-up εκεί με χρήση της LeuPay.

Όμως μου επιστρέφεται το παρακάτω error msg...

709og8.jpg

Απ' όσα έχω δει από προηγούμενα posts, μέχρι τώρα γινόταν κανονικά το top up της Revolut με χρήση της LeuPay και μάλιστα χωρίς έξοδα / προμήθειες.

Έχει τύχει σε κανέναν;

Δημοσ.

Έχει τύχει σε κανέναν;

Ναι, έχει τύχει σε πολλούς και έχει αναφερθεί στο τόπικ της Revolut αρκετά. Δεν φορτίζει με Leupay η Revolut γιατί τη βλέπουν σαν prepaid. Μόνο κάποιοι που έχουμε από τις πρώτες (παλιές) Leupay κάρτες τα καταφέρνουμε και φορτίζουμε. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν σου δουλεύει.

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι Νεα Υορκη εδω και μερικες μερες εχω κανει πανω απο 50 συναλλαγες με τη leupay χωρις το παραμικρο προβλημα, απο το ξενοδοχειο, εστιατορια μεχρι και αυτοματους πωλητες. pin δε ζηταει σχεδον πουθενα μιας και παντου παιζει swipe. μου εκανε εντυπωση πως με πηραν απο τη leupay 2 τηλ με διαφορα 3 ημερων για να με ρωτησουν αν οντως εγω κανω τις χρεωσεις.

απο την αλλη, μια χρεωση εκανα με την visa της alpha bank, ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Δημοσ.

ειμαι Νεα Υορκη εδω και μερικες μερες εχω κανει πανω απο 50 συναλλαγες με τη leupay χωρις το παραμικρο προβλημα, απο το ξενοδοχειο, εστιατορια μεχρι και αυτοματους πωλητες. pin δε ζηταει σχεδον πουθενα μιας και παντου παιζει swipe. μου εκανε εντυπωση πως με πηραν απο τη leupay 2 τηλ με διαφορα 3 ημερων για να με ρωτησουν αν οντως εγω κανω τις χρεωσεις.

απο την αλλη, μια χρεωση εκανα με την visa της alpha bank, ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Δοκίμασες εάν μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο? Ή να πληρώσεις κάποια υπηρεσία που απαιτεί debit/ credit κάρτα?

Δημοσ.

Δοκίμασες εάν μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο? Ή να πληρώσεις κάποια υπηρεσία που απαιτεί debit/ credit κάρτα?

δεν τη δεχοντουσαν για εγγυηση σε ενοικιαση αυτοκινητου μιας και ηταν debit.

βεβαια στο hotel τη δεχτηκαν και δεσμευσαν το ποσο που ηθελαν για εγγυηση.

αλλα μου εχει ξανατυχει με τις ενοικιασεις αυτοκινητου να θελουν μονο credit.

Δημοσ.

δεν τη δεχοντουσαν για εγγυηση σε ενοικιαση αυτοκινητου μιας και ηταν debit.

βεβαια στο hotel τη δεχτηκαν και δεσμευσαν το ποσο που ηθελαν για εγγυηση.

αλλα μου εχει ξανατυχει με τις ενοικιασεις αυτοκινητου να θελουν μονο credit.

Λογικό είναι. Στην περίπτωση του ξενοδοχείου είναι συγκεκριμένο το ποσό της κράτησης και αν υπάρχει στο λογαριασμό, απλά δεσμεύεται. Στην ενοικίαση αυτοκινήτου όμως είναι απροσδιόριστο και τη θέλουν ως ασφάλεια την πιστωτική για την περίπτωση που γίνει ζημιά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, δεν μπορω να βρω με ποιον τροπο παραγγελνεις καρτα για χωριστο λογαριασμο.

Εχω παραγγειλει μονο για τον primary accound που ειναι σε ευρω.

Για τους αλλους δυο που ειναι  σε δολ. και λιρες πως γινεται η παραγγελια?

Εχω ανεβασει τα απαιτουμενα εγγραφα για πιστοποιηση αλλα ο λογαριασμος παραμενει basic.

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Καλησπερα, δεν μπορω να βρω με ποιον τροπο παραγγελνεις καρτα για χωριστο λογαριασμο.

Εχω παραγγειλει μονο για τον primary accound που ειναι σε ευρω.

Για τους αλλους δυο που ειναι  σε δολ. και λιρες πως γινεται η παραγγελια?

Εχω ανεβασει τα απαιτουμενα εγγραφα για πιστοποιηση αλλα ο λογαριασμος παραμενει basic.

Ευχαριστω!!!

Θα περιμένεις να έρθει πρώτα η κάρτα που παρήγγειλες για να την ενεργοποιήσεις και να γίνει standard το account σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...