Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά η μη πρόσβαση στο λογαριασμό της leupay μέσω κινητού οφείλεται στην έκδοση του android. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα μετά απο προσωπικό πειραματισμό με 3 διαφορετικά κινητά !
Το επίσημο support τους με αρκετή καθυστέρηση (2 email χρειάστηκαν) προτείνει απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής :-( (κάτι τι οποίο είχα ήδη δοκιμάσει και τους το είχα πει, καθώς και εξονυχιστικός έλεγχος για spyware, "ξεχασμένο" firewall κ.λ.π.)
Παρόλο που στο playstore λένε οτι η εφαρμογή τους τρέχει σε κινητά με android απο 4.1 και πάνω, δυστυχώς μετά το τελευταίο τους update αυτό δεν ισχύει.  :mad:  Αρκετοί χρήστες παραπονούνται και ή δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, ή προσπαθούν να το λύσουν με ενα νέο update "διακριτικά".  Εχουμε και λέμε σε δυο διαφορετικά κινητά με android 4.4.2 δεν μπαίνει στην εφαρμογή (μύνημα ''πρόβλημα σύνδεσης"), στο τρίτο με android 5.0 ''ετρεξε'' κανονικά.

Αν δεν το διορθώσουν θα χάσουν αρκετούς πελάτες γιατί όπως φαίνεται και απο δύο διαφορετικά γραφήματα η έκδοση του android 4.4.2 κρατάει παγκοσμίως ποσοστό στην αγορά μεταξύ 24 - 28 % (διόλου ευκαταφρόνητο).

http://prntscr.com/dn43j6

http://prntscr.com/dn43u8

Αν βέβαια η πολιτική τους είναι να σταματήσουν να το υποστηρίζουν θα πρέπει να το ανακοινώσουν και επίσημα στους υπάρχοντες πελάτες τους (πριν την αναβάθμιση) αλλά και στους υποψήφιους μελλοντικούς πελάτες (android 4.1 λένε στο playstore) :mad:

Τους έστειλα φυσικά email και τους εξήγησα, ελπίζω να βγει νέο update σύντομα.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη και εγω εχω 4.4.2 δεν έχω πάντα το πρόβλημα. Μια μπαίνει μια όχι. Επίσης μου έχει συμβεί ενώ είναι μέσα να χάσει τη σύνδεση..

Τετοια προβλήματα δεν είχα πριν την τελευταία έκδοση.

Δημοσ.

Επειδη και εγω εχω 4.4.2 δεν έχω πάντα το πρόβλημα. Μια μπαίνει μια όχι. Επίσης μου έχει συμβεί ενώ είναι μέσα να χάσει τη σύνδεση..

Δυστυχως σε λιγο δεν θα μπορεις φιλτατε να μπεις καθολου απο το κινητο. Εδω θα ειμαστε και θα το διαπιστωσεις.

Πρεπει να διαμαρτυρηθουμε στο support τους (οι χρηστες της 4.4.2) για το διορθωσουν. Προφανως καποιο προβλημα συμβατοτητας υπαρχει....

Δημοσ.

χρονια πολλα σε ολους. προχθες 23/12 βγηκε η εκδοση 3.0 για Android. δοκιμαστε τη νεα εκδοση μηπως σας δουλεψει.

Δημοσ.

χρονια πολλα σε ολους. προχθες 23/12 βγηκε η εκδοση 3.0 για Android. δοκιμαστε τη νεα εκδοση μηπως σας δουλεψει.

Την τελευταία έχουμε εγκατεστημενη.  Log in .... με τίποτα  :mad:

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, υπάρχουν διαφορές στις εκδόσεις καρτών της leupay? Το αναφέρω γιατί εγώ έχω τις παλιές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως prepaid, ξέρει κανείς που έχει τις νέες από τότε που πήγε στην satabank εάν έγιναν debit?

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, υπάρχουν διαφορές στις εκδόσεις καρτών της leupay? Το αναφέρω γιατί εγώ έχω τις παλιές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως prepaid, ξέρει κανείς που έχει τις νέες από τότε που πήγε στην satabank εάν έγιναν debit?

Δεν άλλαξαν οι κάρτες ταυτόχρονα με τη μετάβαση από το Λουξεμβούργο στη Μάλτα (Satabank). Μεσολάβησε ένα διάστημα κατά το οποίο έδιναν ακόμα από το παλιό στοκ καρτών. Τέτοια περίπτωση είμαι π.χ. εγώ. Αν και γράφτηκα τον -πρώτο καιρό- που είχε ήδη γίνει η μετάβαση στη Satabank, έχω "παλιές" κάρτες. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ως τι ανιχνεύονται οι κάρτες εάν και εφόσον το ΒΙΝ -τα 6 πρώτα ψηφία του αριθμού κάρτας- είναι ίδιο (και αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο). Έχω 522714 στις δικές μου.

Δημοσ.

Ναι και εγώ τον ίδιο αριθμό έχω. Κρίμα πάντως να σου δίνουν λογαριασμό και οι κάρτες να είναι prepaid.

Καλά επί της ουσίας δεν δημιουργεί και κανένα πρόβλημα αυτό. Εκτός από τη φόρτιση της χαζοrevolut που έχει τα κολλήματά της... Μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο εφόσον πρόκειται για λογαριασμούς ηλεκτρονικού χρήματος.

Δημοσ.

Μάλλον αναφέρεσαι στη leupay wallet. Τα προβληματα μας όμως είναι με τη leupay εφαρμογη

Δημοσ.

Καλησπέρα, φόρτισα κανονικά το leupay account μου με χρέωση πιστωικής κάρτας κ προμήθεια 1%... πολυ χρησιμο θα ελεγα, η προμήθεια για μεταφορά χρηματων σε λογαριασμό γερμανίας ειναι 3 ευρώ sepa? κανονικά λόγω capital controls η φόρτωση χρημάτων απο ελληνική πιστωτική χρεωστική δν θα επρεπε να επιτρέπεται!!!

Δημοσ.

Τελικά βγάζει σε όλους πρόβλημα σύνδεσης, android 6 και έκδοση 3.4 εφαρμογής.

Aληθεια και σε android 6 ; Σε android 4.4.2 oντως πλεον δεν συνδεεται. Σε android 5 συνδεεται....τι @€#%@€ κανανε με το τελευταιο update ; Ας τους ταραξουμε στα email διαμαρτυριας μπας και το διορθωσουν :(

Μάλλον αναφέρεσαι στη leupay wallet. Τα προβληματα μας όμως είναι με τη leupay εφαρμογη

Σωστα ! και το αξιοπεριεργο ειναι οτι ενα χρονο τωρα δουλευε τελεια, ποτε πριν δεν ειχε καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Τελικά βγάζει σε όλους πρόβλημα σύνδεσης, android 6 και έκδοση 3.4 εφαρμογής.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως ακόμα κι αυτή τη στιγμή. Συνδέομαι κανονικά. Android 6 και έκδοση 3.4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...