Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω και εγώ ένα υπόλοιπο 0.08€ στην κάρτα

Αύριο το πρωί θα τα δηλωσω να φορολογηθω αναλόγως.

Δεν θέλω και να κλεβω το κράτος.

Τα διπλά από εμένα εχεις
Δημοσ.

Τι χρέωση έχει η αποστολή εμβασματος από πλευράς leupay προς ελληνική τραπεζα; και 2ον υπάρχει χρέωση για ανάληψη από ατμ;

Ευχαριστώ!

3€ το έμβασμα και γύρω στα 2€ η ανάληψη. Αν θυμάμαι καλά. Ψάξε στο site...

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λιγο εστειλαν αυτο το mail:

Try our brand-new Top-up service in LeuPay!

Now, recharge of a prepaid service is easier than ever and works directly from your LeuPay account.

Worldwide, with 141+ different countries and 779+ service providers LeuPay can:

• recharge any prepaid mobile phone
  • buy credit for Internet, TV, etc.
  • send money to your family and friends' phones, even if they're far away

βέβαια τώρα που μπήκα στον λογαριασμό μου είδα πως έχουν υπηρεσίες για πάρα πολλές χώρες αλλά καμία για την Ελλάδα.  :-(

Δημοσ.

Παιδιά αν έχω καταλάβει καλά μπορείς να φορτίσεις τη Leupay και με μεταφορά από λογαριασμό που δεν είναι στο όνομα σου (σε αντίθεση με Revolut), σωστά;

Δημοσ.

Σήμερα μετά απο το τελευταίο update στο apk της leupay δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με το λογαριασμό μέσω κινητού. 

Βγάζει το μύνημα  ''Δεν μπορεί να γίνει σύνδεση''   :shock:

Μέσα απο την ιστοσελίδα κανονικά συνδέεται στο λογαριασμό ο οποίος λειτουργεί φυσιολογικά (μόλις φόρτωσα την revolut).  

Αντιμετώπισε κάποιος συμφορουμίτης παρόμοιο πρόβλημα; 

Θα περιμένω κάνα 24ωρο μήπως κάτι συμβαίνει με το σύστημά τους και μετά mail στο support.

ΥΓ. Οντως έχουν προσθέσει νέες υπηρεσίες για πολλές χώρες αλλά όχι για Ελλάδα...κρίμα. Αν τελικά στείλω mail θα τους τα ψάλλω που μας άφησαν απέξω.

Δημοσ.

Σήμερα μετά απο το τελευταίο update στο apk της leupay δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με το λογαριασμό μέσω κινητού. 

Βγάζει το μύνημα  ''Δεν μπορεί να γίνει σύνδεση''   :shock:

Μέσα απο την ιστοσελίδα κανονικά συνδέεται στο λογαριασμό ο οποίος λειτουργεί φυσιολογικά (μόλις φόρτωσα την revolut).  

Αντιμετώπισε κάποιος συμφορουμίτης παρόμοιο πρόβλημα; 

Θα περιμένω κάνα 24ωρο μήπως κάτι συμβαίνει με το σύστημά τους και μετά mail στο support.

ΥΓ. Οντως έχουν προσθέσει νέες υπηρεσίες για πολλές χώρες αλλά όχι για Ελλάδα...κρίμα. Αν τελικά στείλω mail θα τους τα ψάλλω που μας άφησαν απέξω.

Και σε μένα δε μπαίνει. Εκδοση android 4.4.2.

Για τα κουπόνια κινητών δε νομίζω να φταίνε αυτοί. Και άλλοι πάροχοι που παρέχουν την υπηρεσία εχουν εκτός την Ελλάδα, οπότε υποθέτω είναι κάτι που αφορά ότι δε βρίσκουν μεταπωλητες για κουπόνια Ελληνικών εταιριών κινητής

Δημοσ.

Παιδιά μπαίνει κανονικά με android 6.0. Μάλλον ήρθε η ώρα να αναβαθμιστείτε από άποψη λειτουργικού τουλάχιστον. Η kitkat είναι πλέον ξεπερασμένη και θα το βρίσκεστε μπροστά σας σε διάφορα θέματα συνεχώς...

Δημοσ.

Παιδιά μπαίνει κανονικά με android 6.0. Μάλλον ήρθε η ώρα να αναβαθμιστείτε από άποψη λειτουργικού τουλάχιστον. Η kitkat είναι πλέον ξεπερασμένη και θα το βρίσκεστε μπροστά σας σε διάφορα θέματα συνεχώς...[/quot

Eυτυχως οι χρηστες του android 4.4.2 ειμαστε πλειοψηφια σε σχεση με τους υπολοιπους και τουλαχιστον για 1-2 χρονακια ακομη θα ειμαστε οκ!

Ειχα βρει ενα πολυ καλο γραφημα που εδειχνε τα διαφορα ποσοστα χρησης των android εκδοσεων. Αν το ξαναβρω θα το ποσταρω.

Δεν φταιει η εκδοση, χθες μετα απο 4 ακυρες συνδεθηκε, σημερα ομως μια απο τα ιδια. Ευτυχως μεσω webpage προσβαση ok. Εστειλα mail και θα ενημερωσω για την απαντηση.

Δημοσ.

Πολύ καλή η τελευταία αναβάθμιση της iOS εφαρμογής. Έγιναν επιτέλους λειτουργικές οι προϋπάρχουσες δυνατότητες και πλέον μπορούμε να ανοίξουμε και νέο λογαριασμό μέσα από το app.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...