Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λεω αυτο γιατι μεσα στο σαιτ τους γραφει το παρακατω και με κομπλαρε λιγο

IMPORTANT: make sure to state your LeuPay Account number in the reference line of your bank transfer.

Για να κάνουμε ή να μας κάνουν έμβασμα στον LeuPay λογαριασμό μας απαιτούνται μόνο τα 4 στοιχεία που εμφανίζονται στην επιλογή Funding.

BEN, IBAN, SWIFT/BIC, BANK.

post-57234-0-31408800-1450424034_thumb.jpg

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέχρι τώρα.

1.  Άνοιξα λογαριασμό την 4/12/2015  

Ταυτόχρονα ανέβασα ταυτότητα, λογαριασμό Δ.Ε.Η. και  παρήγγειλα την κάρτα.  

Ο λογαριασμός ήταν σε κατάσταση επιβεβαίωσης των στοιχείων.

2.  Η κάρτα ήρθε, με απλό ταχυδρομείο 17/12/2015 (μετά από 8 εργάσιμες ημέρες)

Ενεργοποίησα την κάρτα και ο λογαριασμός αναβαθμίστηκε σε " Standard "

3.  Έστειλα έμβασμα, μέσω bank  transfer,  από δικό μου τραπεζικό λογαριασμό σε

Ελληνική τράπεζα,  στο λογαριασμό σε αυτούς (leupay) και τροφοδότησα το   

λογαριασμό.     

4.  Τροφοδότησα το λογαριασμό (leupay), μέσω πιστωτικής Ελληνικής κάρτας.

Αυτό μετά από πολλές δοκιμές με διάφορες Ελληνικές κάρτες,

(πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) διότι δεν επέτρεπαν οι εκδότριες    

Ελληνικές τράπεζες την επαλήθευση και έβγαινε απορριπτικό μήνυμα.  

Τελικά μία " πέρασε"  και έγινε η τροφοδοσία του λογαριασμού και μέσω αυτής.  

5.   Με την κάρτα έτοιμη έκανα αγορές από internet (κινεζομάγαζα κ.λ.π.)  που με

τις Ελληνικές κάρτες δεν είναι δυνατό και όλα καλά.   

6.  Δεν πήρα ούτε ένα email από αυτούς για καμία ενέργεια.  

Οι άνθρωποι είναι μεθοδικοί στη δουλειά τους, να γίνονται όλα όπως πρέπει και   

δεν τους αρέσουν τα λόγια.  Είναι το στύλ τους αυτό. 

Ως παππούς έχω μια μικρή εμπειρία από τον τρόπο συμπεριφοράς τους.  

STAVROS

Δημοσ.

4.  Τροφοδότησα το λογαριασμό (leupay), μέσω πιστωτικής Ελληνικής κάρτας.

Αυτό μετά από πολλές δοκιμές με διάφορες Ελληνικές κάρτες,

(πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) διότι δεν επέτρεπαν οι εκδότριες    

Ελληνικές τράπεζες την επαλήθευση και έβγαινε απορριπτικό μήνυμα.  

Τελικά μία " πέρασε"  και έγινε η τροφοδοσία του λογαριασμού και μέσω αυτής.  

6.  Δεν πήρα ούτε ένα email από αυτούς για καμία ενέργεια.  

Οι άνθρωποι είναι μεθοδικοί στη δουλειά τους, να γίνονται όλα όπως πρέπει και   

δεν τους αρέσουν τα λόγια.  Είναι το στύλ τους αυτό. 

Ως παππούς έχω μια μικρή εμπειρία από τον τρόπο συμπεριφοράς τους.  

STAVROS

Ποιές κάρτες δεν πέρασαν στο funding via credit or debit card ? και ποια κάρτα σου πέρασε ;;; (έτσι για να έχουμε μια ιδέα...)

Δεν στέλνουν e-mail για ψύλλου πήδημα, αν όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τη διαδικασία. πχ στην ενεργοποίηση της κάρτας σου ήρθε SMS στο κινητό με το PIN κτλ. e-mail συνήθως στέλνουν για να απαντήσουν σε ερωτήσεις ή αν έχει γίνει καμιά ύποπτη κίνηση με την κάρτα ή την κρατήσει το ΑΤΜ (σε αυτές τις περιπτώσεις μπλοκάρουν την κάρτα και παίρνουν τηλ τον κάτοχο).

Και φυσικά τα αυτοματοποιημένα e-mail που έρχονται όταν γίνονται κινήσεις στον λογαριασμό ή με την κάρτα.

post-57234-0-00115300-1450426716_thumb.jpg

Δημοσ.

το λεω αυτο γιατι μεσα στο σαιτ τους γραφει το παρακατω και με κομπλαρε λιγο

IMPORTANT: make sure to state your LeuPay Account number in the reference line of your bank transfer.

Και εγώ αν θυμάμαι καλά δεν έβαλα τίποτα και σε δυο μέρες εμφανίστηκαν

Δημοσ.

προσπάθησε κανείς να κάνει funding μέσω κάρτας ποσό μεγαλύτερο των 500 euro / μήνα ;;

(μου είπε γνωστός πως πέρασε 600 euro)

Δημοσ.

προσπάθησε κανείς να κάνει funding μέσω κάρτας ποσό μεγαλύτερο των 500 euro / μήνα ;;

(μου είπε γνωστός πως πέρασε 600 euro)

Με τέτοιο δείγμα

μόνο στο δικό μου κύκλο ξέρω καμία 100αρια άτομα που έχουν κάρτα LeuPay

μήπως ρωτάς σε λάθος μέρος;Λέω εγώ τώρα...Εδώ 5-6 άτομα τη χρησιμοποιούνε,ψίχουλα μπροστά στους γνωστούς σου.

Α,ρητορική η ερώτηση,δεν χρειάζεται απάντηση :-)

• Like 1
Δημοσ.

Με τέτοιο δείγμα

μήπως ρωτάς σε λάθος μέρος;Λέω εγώ τώρα...Εδώ 5-6 άτομα τη χρησιμοποιούνε,ψίχουλα μπροστά στους γνωστούς σου.

Α,ρητορική η ερώτηση,δεν χρειάζεται απάντηση :-)

ολοι αυτη τη δουλεια κανουν, συνδεουν καρτες στον λογαριασμο τους και κανουν δοκιμες να δουν ποιες καρτες περνανε και τι ποσα...

Δημοσ.

Ποιές κάρτες δεν πέρασαν στο funding via credit or debit card ? και ποια κάρτα σου πέρασε ;;; (έτσι για να έχουμε μια ιδέα...)

Σε μένα δούλεψε η Webuy (prepaid) της Πειραιώς

Δημοσ.

η leupay ποσο χρεωνει για μετατροπη συναλλαγματος;πχ αν θελω να αγορασω κατι απο ebay σε δολλαρια και εχω μεσα στον λογαριασμο ευρω ποσο παει το μαλλι;

Δημοσ.

η leupay ποσο χρεωνει για μετατροπη συναλλαγματος;πχ αν θελω να αγορασω κατι απο ebay σε δολλαρια και εχω μεσα στον λογαριασμο ευρω ποσο παει το μαλλι;

δωρεαν ειναι.. δες post #190

Δημοσ.

κάρτες με nfc παίζει να δούμε?

Δεν ξέρω κατά πόσο τους συμφέρει να έχουν κάρτες NFC (εκτός και αν αναγκαστούν) γιατί με το NFC μια κλεμμένη ή χαμένη κάρτα μπορεί να χρεώνεται 20άρικα χωρίς PIN που σημαίνει μετά αμφισβητήσεις συναλλαγών κτλ και γενικά θα απασχολούν προσωπικό για προβλήματα τα οποία θεωρώ πως δεν θέλουν να έχουν στο κεφάλι τους, γι’ αυτό και έχουν εμμονή με τις Chip & Pin κάρτες, 2 step verification στα login του e-banking, στην επιβεβαίωση των συναλλαγών κτλ.

Όποιος αυτή τη στιγμή θέλει να κάνει χρήση NFC με LeuPay λογαριασμό πρέπει να έχει smartphone με Android και NFC chip.

1. Κατεβάζει τη δωρεάν εφαρμογή LeuPost: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eu.leupost

2. Ανοίγει δωρεάν LeuPost λογαριασμό από το κινητό του.

3. Mεταφέρει δωρεάν χρήματα από τον LeuPay στον LeuPost λογαριασμό του μέσα από την επιλογή Transfers του e-banking.

4. Χρησιμοποιεί το LeuPay app σε συνεργασία με το NFC του κινητού του για πληρωμές σε φυσικά καταστήματα που έχουν τερματικά τα οποία δέχονται πληρωμές με NFC.

Από ότι μου απάντησαν σε ερώτηση μου για LeuPost app σε iPhone, θα βγάλουν αλλά δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης του NFC chip.  :mad: 

Περισσότερα σχετικά με το LeuPost στο www.leupost.com

post-57234-0-12116100-1450613402_thumb.jpg

Δημοσ.

κρίμα γιατί είμαι με iphone, πάντως είναι καλή λύση αυτή με το leupost σε android που ουσιαστικά εκμεταλλεύεται το nfc με τον ίδιο τρόπο.

ναι και περιορίζει την ανεπιθυμητη χρηση του NFC σε περιπτωση κλοπης ή απωλειας.

Δημοσ.

δωρεαν ειναι.. δες post #190

Δωρεάν είναι η μετατροπή αλλά έχουν δικό τους πίνακα συναλλάγματος και πριν λίγο που κοίταξα η ισοτιμία που χρησιμοποιούν είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από αυτή της visa (0.4% παραπάνω)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...