molot12 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Έκανα withdraw από paypal την περασμένη Τρίτη και δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά,αυτό μου συμβαίνει 1η φορά ,μιας και τις 2 προηγούμενες που το έκανα έμπαιναν σε 1-2 εργάσιμες.Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; Eπειδή και εγω έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα να "αδειάσω" το paypal balance τα χρήματα όντως μπήκαν σε 2 εργάσιμες! Συγκεκριμένα 10 Νοεμβρίου (Πέμπτη) το withdraw απο paypal και 14 Νοεμβρίου (Δευτέρα) εμφανίστηκαν στη Leupay.
James55 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ακόμα τίποτα έπειτα από 4 εργάσιμες .Στο paypal λέει completed.Τους έστειλα email, ίδωμεν.
john_shadow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 παιδια να ρωτησω, κατα ποσο ειναι αξιοπιστη η εν λογο εταιρια? ειναι κανονικη τραπεζα η απλα μια εταιρια? μεχρι ποσα λεφτα μπορουμε να εχουμε μεσα στον λογαριασμο? ευχαριστω
theopan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 παιδια να ρωτησω, κατα ποσο ειναι αξιοπιστη η εν λογο εταιρια? ειναι κανονικη τραπεζα η απλα μια εταιρια? μεχρι ποσα λεφτα μπορουμε να εχουμε μεσα στον λογαριασμο? ευχαριστω Μια υπηρεσία είναι η οποία αποθηκεύει τα λεφτά που της καταθέτουμε σε τράπεζα (τη Satabank στη Μάλτα) σε ατομικό τραπεζικό λογαριασμό χωρίς όμως την εγγύηση καταθέσεων των 100.000€ της Ε.Ε.. Απεριόριστα λεφτά μπορούμε να έχουμε μέσα. Δεν υπάρχουν όρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Αν εξαιρέσεις το support της που ανταποκρίνεται λίγο αργά από όσο λένε (εγώ δεν το χρειάστηκα παρά μόνο 1 φορά όχι για ουσιαστικό θέμα παρά για τυπικό αναβάθμισης ορίων της "virtual" κάρτας που δίνει και μια χαρά γρήγορο ήταν), λειτουργεί εντελώς υποδειγματικά (δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό λειτουργικό πρόβλημα εγώ). Τώρα η αξιοπιστία με την έννοια της εγγύησης για το μέλλον, είναι σχετική. Ποτέ και σε καμία τράπεζα δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει. 2
Nate Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έχω συνδέσει την χρεωστική (mastercard της Πειραιώς) της μητέρας μου με την leupay, αλλά όταν πάω να βάλω χρήματα στην leupay μέσω funding, μου λέει unsuccessful operation. Τι κάνω λάθος; 1
theopan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έχω συνδέσει την χρεωστική (mastercard της Πειραιώς) της μητέρας μου με την leupay, αλλά όταν πάω να βάλω χρήματα στην leupay μέσω funding, μου λέει unsuccessful operation. Τι κάνω λάθος; Τίποτα. Απλά είχε εξαντληθεί το όριο της Πειραιώς για το Νοέμβριο και δεν εγκρίνονταν εμβάσματα, ούτε πληρωμές για αγορές από το εξωτερικό (αγορά θεωρείται η φόρτιση της Leupay) με τις κάρτες της. Αν δοκιμάσεις από σήμερα και μετά θα περάσει.
Nate Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τίποτα. Απλά είχε εξαντληθεί το όριο της Πειραιώς για το Νοέμβριο και δεν εγκρίνονταν εμβάσματα, ούτε πληρωμές για αγορές από το εξωτερικό (αγορά θεωρείται η φόρτιση της Leupay) με τις κάρτες της. Αν δοκιμάσεις από σήμερα και μετά θα περάσει. Δοκιμάζω και τώρα, αλλά πάλι τα ίδια μου λέει.
Ekwesh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμάζω και τώρα, αλλά πάλι τα ίδια μου λέει. Μήπως παίζει ρόλο το όνομα στην κάρτα; Πειραιώς όνομα μητέρας, Leupay δικό σου;
Orson Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, θέλω να κάνω top up με έμβασμα από την Εθνική αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια στοιχεία να βάλω στα πεδία δικαιούχος και διεύθυνση δικαιούχου. Να βάλω αυτά που μου βγάζει στο pdf στο πεδίο Account holder (τα δικά μου δλδ) ή πρέπει να βάλω της εταιρίας (όπως γίνεται στη revolut)? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 καθολου τυχαιο που η satabank καταργησε τα iban σε $. με τη πτωση που παιρνει το € αρκετοι θα ηθελαν να μετατρεψουν τα € τους σε $
theopan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, θέλω να κάνω top up με έμβασμα από την Εθνική αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια στοιχεία να βάλω στα πεδία δικαιούχος και διεύθυνση δικαιούχου. Να βάλω αυτά που μου βγάζει στο pdf στο πεδίο Account holder (τα δικά μου δλδ) ή πρέπει να βάλω της εταιρίας (όπως γίνεται στη revolut)? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Δικαιούχος του λογαριασμού σου είσαι ...εσύ. Άρα... 1
Hapatingo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 καθολου τυχαιο που η satabank καταργησε τα iban σε $. με τη πτωση που παιρνει το € αρκετοι θα ηθελαν να μετατρεψουν τα € τους σε $ Σε όσους είχαν είδη λογαριασμό και κάρτα $, δεν τα έχουν καταργήσει και προφανώς μέχρι να λήξη η κάρτα θα παραμείνουν ως έχουν. Πάντως ναι, δεν αξίζει να κρατάς ευρώ, ακόμα και η λύρα με όλες τις κατραπακιές κρατιέται πολύ ψηλά. Τέλος τα ευρώ για εμένα, με το σκεπτικό ότι αφού τα στέλνω έξω τα αλλάζω κιόλας, άλλα σε λίρες άλλα σε δολάρια.
Nate Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως παίζει ρόλο το όνομα στην κάρτα; Πειραιώς όνομα μητέρας, Leupay δικό σου; Είναι διαφορετικά τα ονόματα στις δύο κάρτες. Θα στείλω μήνυμα ξανά στην leupay μήπως μπορούν να κάνουν κάτι.
molot12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Είναι διαφορετικά τα ονόματα στις δύο κάρτες. Θα στείλω μήνυμα ξανά στην leupay μήπως μπορούν να κάνουν κάτι. Kαλά πως άνοιξες λογαριασμό στη Leupay; Αντε ταυτότητα έστειλες την δικιά σου, διεύθυνση κατοικίας ; (λογαριασμό κοινής ωφέλειας στο ονομά σου ). Αν μπορείς και είσαι πάνω απο 18 θα πρότεινα να άνοιγες ενα δικό σου λογαριασμό, ή κοινό αρκεί να φαίνεται το όνομά σου (δεν ξέρω όμως αν γίνεται λόγω capital controls) και να στείλεις έμβασμα για να την φορτίσεις. Μην ξεκινάτε βρε παιδιά πράγματα χωρίς να έχετε κατανοήσει την όλη διαδικασία, ας είμαστε λίγο πιο σοβαροί στις κινήσεις μας, δεν είναι παιχνίδι. Τέλος πάντων επικοινώνησε μαζί τους να δούμε τι θα σου πούνε. Επι τη ευκαιρία μερικοί δηλώναν υποκοριστικά, ή ψευδώνυμα π.χ. Μήτσος Περίεργος (στη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στη Leupay, ή στη Revolut) ενώ στο λογαριασμό της τράπεζας και στην ταυτότητα έλεγε Δημήτριος Πραγματικός. Είμαστε σοβαροί ;
Hapatingo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Έχει κάποιος πάνω από 2 κάρτες της leupay, διαφορετικών λογαριασμών? Έκανα αίτηση για μια κάρτα σε λίρες και εκεί που σου δίνει την επιλογή το τι όνομα θα έχει πάνω η κάρτα έβαλα το πραγματικό. Σήμερα με ενημέρωσαν ότι μόνο μέχρι 2 κάρτες με το ίδιο όνομα μπορώ να έχω και ότι πρέπει να αλλάξω το όνομα για να μου έρθει. Δηλαδή τι όνομα να βάλω ψεύτικο? Και στις συναλλαγές μου πιο όνομα θα δίνω το αληθινό ή το ψεύτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα