Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Έκανα, αλλά στο support της Leupay web. Του wallet δεν βρήκα..

2) Ποιάς κάρτας εννοείς; Της άσπρης (εικονικής) ή αυτής που μπορούμε να ζητήσουμε (της υλικής του wallet);

3) Έχω μπερδευτεί λίγο με τις κάρτες.. Υπάρχει της Leupay, που στάλθηκε και την περιμένω. Αυτή τραβάει από τον λογαριασμό Leupay προφανώς, μέχρι το όριό της. Μετά υπάρχει η εικονική του wallet (άσπρη). Αυτή τραβάει από το wallet, σωστά; Και υπάρχει και μία υλική του wallet (που γράφει order now), η οποία τι είναι ακριβώς;

Πελαγώνεις χωρίς λόγο. Περίμενε να έρθει η κάρτα που σου έστειλαν και μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο. Θα κάνεις τα πάντα χωρίς πρόβλημα με τον τρόπο που σου περιέγραψα ήδη.

Υ.Γ. Δεν έχει ξεχωρίστό support η Leupay Wallet. Η ίδια εταιρεία είναι.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπήκα στη leupay wallet Μου και είδα και εγω ότι έχει εξαφανιστεί ο λογαριασμός iban που είχε. Μου γράφει και μένα n/a...Αρα το έβγαλαν

Δημοσ.

Ναι, μόλις έκανα wallet και στη γυναίκα μου, και ούτε εκεί έχει IBAN.. Προωθούν φαίνεται την πλήρη Leupay, με το wallet συμπληρωματικό της..

Δημοσ.

Ρε πεδία ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να στείλω λεφτά σε άλλι τράπεζα? Πριν ένα μήνα έγιναν όλα οκ, σήμερα δεν έγινε οι χρεώσει?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μόλις έκανα έμβασμα απο Eurobank, IBAN εχω κανονικά και περιμένω μέσα στις μέρες την κάρτα μου.Αλλά εκει που εχει τις επιλογές για χρεώσεις αν πατήσω χρέωση ολοκληρωτικά απο εμένα με χρεώνει 18 ευρώ!!! ενω μόνο με έξοδα απο τον αποστολέα 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πρόκειτε να ξεκινήσω ενα crowdfunding project μέσω Indiegogo και οι χρήστες θέλω να μου βάζουν μικροποσά των 5 εως 50 δολλαρίων στην leupay για να μην φανούν τα χρήματα στην Ελλάδα και φυσικά αποκλείέται να επιλέγουν να χρεώνοντε αυτοί ολοκληρωτικά και δηλαδή τι σε κάθε συναλλαγή θα με χρεώνει εμένα η LeuPay 15 ευρώ?

Εχει κανείς εμπειρία με εμβάσματα και έξοδα αποστολής απο τράπεζα? Εχω λογαριασμό και σε ALPHA και ΕΘΝΙΚΗ αν κάποιος γνωρίζει τι γίνεται με αυτούς.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μόλις έκανα έμβασμα απο Eurobank, IBAN εχω κανονικά και περιμένω μέσα στις μέρες την κάρτα μου.Αλλά εκει που εχει τις επιλογές για χρεώσεις αν πατήσω χρέωση ολοκληρωτικά απο εμένα με χρεώνει 18 ευρώ!!! ενω μόνο με έξοδα απο τον αποστολέα 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πρόκειτε να ξεκινήσω ενα crowdfunding project μέσω Indiegogo και οι χρήστες θέλω να μου βάζουν μικροποσά των 5 εως 50 δολλαρίων στην leupay για να μην φανούν τα χρήματα στην Ελλάδα και φυσικά αποκλείέται να επιλέγουν να χρεώνοντε αυτοί ολοκληρωτικά και δηλαδή τι σε κάθε συναλλαγή θα με χρεώνει εμένα η LeuPay 15 ευρώ?

Εχει κανείς εμπειρία με εμβάσματα και έξοδα αποστολής απο τράπεζα? Εχω λογαριασμό και σε ALPHA και ΕΘΝΙΚΗ αν κάποιος γνωρίζει τι γίνεται με αυτούς.

SHA (shared δηλαδή "από κοινού") τα έξοδα εμβάσματος προς τη Leupay πάντα! H Leupay δεν χρεώνει έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος ούτως ή άλλως, οπότε χρεώνεται ο αποστολέας μόνο με 1€ που είναι τα έξοδα SEPA εμβάσματος. Το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές στα διάφορα σχετικά topics εδώ στπ forum!

Αν οι πελάτες σου είναι από χώρες εκτός SEPA πάντως το τι θα κάνουν δεν πρέπει να σε αφορά. Εσύ πάντως έξοδα για τα εισερχόμενα δεν έχεις -νομίζω- σε καμία περίπτωση. Μην παίρνεις ως μέτρο και υπολογίζεις προμήθειες με βάση το τι κάνουν οι Ελληνικές τράπεζες. Δεν ισχύουν ανά τον κόσμο τα ίδια.

Δημοσ.

Σε πρόσφατα ταξίδια μου σε Μονακό, Η.Α.Ε, Σιγκαπούρη και Γερμανία δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τη LeuPay, τη δεχόντουσαν κανονικά παντού.

Πρωτοχρονιά θα πάω Αμερική. Έχει κάνει κανείς χρήση της κάρτας εκεί ;

Από όσο ξέρω στην Αμερική δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις μηχανάκια με EMV reader και οι κάρτες των Αμερικάνων δε ζητάνε καν PIN. 

Δημοσ.

Ναι, μόλις έκανα wallet και στη γυναίκα μου, και ούτε εκεί έχει IBAN.. Προωθούν φαίνεται την πλήρη Leupay, με το wallet συμπληρωματικό της..

Μετά από το ερώτημα στο support, έλαβα την ακόλουθη απάντηση:

Dear Mr.

Thank you for using LeuPay Wallet.

We would like to kindly inform you that your IBAN in the application LeuPay Wallet will be visible after the successful verification. Please note that LeuPay Wallet and LeuPay account are separate products.

Δημοσ.

Μετά από το ερώτημα στο support, έλαβα την ακόλουθη απάντηση:

Dear Mr.

Thank you for using LeuPay Wallet.

We would like to kindly inform you that your IBAN in the application LeuPay Wallet will be visible after the successful verification. Please note that LeuPay Wallet and LeuPay account are separate products.

Άρα περιμένεις. Εγώ ήμουν ήδη verified στη Leupay όταν άνοιξα το Leupay Wallet (Leupost το έλεγαν τότε). Απλά χρειάστηκε να τους στείλω email για να μου ανεβάσουν τα όρια γιατί για κάποιους λόγους δεν συνέβη αυτόματα. Διαφορετικά προϊόντα είναι, όμως η εταιρεία είναι μια όπως σου είπα και διαπίστωσες.

Δημοσ.

Όλες οι κάρτες συνδεόνταν (και νομίζω συνδέονται ακόμα). Το θέμα είναι αν φορτίζουν τη Leupay. Δεν έχω δοκιμάσει πρόσφατα τις δικές μου.

Δημοσ.

Εννοώ αυτό που λες με την φόρτιση. Ξέρω ότι μπορείς να τις συνδέσεις όλες, αλλά από παλιότερα ποστ βλέπω ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις λεφτά από όλες, οπότε μπορεί να χάσεις θέσεις για τις κάρτες που μπορείς να συνδέσεις.

Δημοσ.

Εννοώ αυτό που λες με την φόρτιση. Ξέρω ότι μπορείς να τις συνδέσεις όλες, αλλά από παλιότερα ποστ βλέπω ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις λεφτά από όλες, οπότε μπορεί να χάσεις θέσεις για τις κάρτες που μπορείς να συνδέσεις.

Μόλις δοκίμασα -για την πάρτη σου :-D - φορτώνοντας 50€. Με Debit Mastercard της Eurobank. Συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Σου υπενθυμίζω ότι δουλεύουν μόνο Mastercard, πλην αυτών της Εθνικής. 

Δημοσ.

Φευγω UK. Αν ανοιξω αγγλικό account στη Leupay και μεταφερω απο paypal πχ 100 δολάρια στο αγγλικό account, θα γυρισουν σε λίρες; ή παιζει επειδη ειμαι δηλωμενη ελλαδα να τα κανει ευρώ και να εχω ευρώ στον αγγλικό λογαριασμό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...