theopan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Καλά κάνουν, ο κάθε αμερικάνος άνοιγε ευρωπαϊκό λογαριασμό για πλάκα. Εγώ όπως το καταλαβαίνω το ανάποδο εμποδίζεται με αυτές τις πρακτικές, αλλά έστω ότι ισχύει όπως το λες, τι μας πειράζει; Ίσα ίσα όσο περισσότεροι με άλλα νομίσματα πλην Ευρώ θέλουν να γίνουν "πελάτες" μας, τόσο το καλύτερο.
theo-gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή κάτι λίγα δολάρια που ειναι μέσα να τα ξοδεψω ? Θα χαθούν ?
theopan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή κάτι λίγα δολάρια που ειναι μέσα να τα ξοδεψω ? Θα χαθούν ? Δεν χάνονται λεφτά ποτέ. Λέει τι μπορείς να κάνεις: "Meanwhile you can convert your balance in USD in some of the other supported currencies in your online account. The rest of the Service is not changed." Ίσως να μπορείς και να τα ξοδέψεις πληρώνοντας με την USD κάρτα σου συμπληρώνω εγώ (χωρίς να είμαι σίγουρος).
theo-gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν χάνονται λεφτά ποτέ. Λέει τι μπορείς να κάνεις: "Meanwhile you can convert your balance in USD in some of the other supported currencies in your online account. The rest of the Service is not changed." Ίσως να μπορείς και να τα ξοδέψεις πληρώνοντας με την USD κάρτα σου συμπληρώνω εγώ (χωρίς να είμαι σίγουρος). Ευχαριστώ για την διευκρινηση. Είμαι περίεργος πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τους λογαριασμούς δολαρίων. Μήπως κάνουν κανένα κονέ με καμιά τράπεζα στο Αμέρικα? Λέω εγώ τώρα.
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Επισκεφτηκα Βελιγραδι το 4ημερο της 28ης. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με Revolut ή LeuPay, ολα ηταν οκ όπου δέχονταν κάρτες. Απο θεμα ισοτιμιας (από ευρώ σε σερβικο δηνάριο) εδιναν σχεδόν την ίδια. Συγκεκριμενα: Revolut 1 eur = 121.9102 rsd LeuPay 1 eur = 121.9512 rsd Revolut LeuPay 1
molot12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Επισκεφτηκα Βελιγραδι το 4ημερο της 28ης. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με Revolut ή LeuPay, ολα ηταν οκ όπου δέχονταν κάρτες. Απο θεμα ισοτιμιας (από ευρώ σε σερβικο δηνάριο) εδιναν σχεδόν την ίδια. Συγκεκριμενα: Revolut 1 eur = 121.9102 rsd LeuPay 1 eur = 121.9512 rsd Παραλίγο, πλάκα θα είχε να βρισκόμασταν στην ουρά να περιμένουμε να πληρώσουμε με Revolut & Leupay ! Το ανέβαλα τελευταία στιγμή το ταξιδάκι για Βελιγράδι, ελπίζω να πέρασες καλά.
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παραλίγο, πλάκα θα είχε να βρισκόμασταν στην ουρά να περιμένουμε να πληρώσουμε με Revolut & Leupay ! Το ανέβαλα τελευταία στιγμή το ταξιδάκι για Βελιγράδι, ελπίζω να πέρασες καλά. χαχαχαχα, ναι πολυ ωραια!
zirobabis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Έχω δοκιμάσει 2 φορές να αλλάξω pin στην leupay mastercard ,μία σε ATM στην Αγγλία και μία εδώ σε eurobank ATM και τις 2 φορές κλείδωσε η κάρτα. Μετά από επικοινωνία και αφού την ξεκλείδωσαν πάλι , μου είπαν ότι το pin δεν αλλάζει. Αν δεν κάνω λάθος , έχω διαβάσει σε αυτό το νήμα ότι κάποιοι έχουν αλλάξει το pin. Κάνω κάτι λάθος?
molot12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Έχω δοκιμάσει 2 φορές να αλλάξω pin στην leupay mastercard ,μία σε ATM στην Αγγλία και μία εδώ σε eurobank ATM και τις 2 φορές κλείδωσε η κάρτα. Μετά από επικοινωνία και αφού την ξεκλείδωσαν πάλι , μου είπαν ότι το pin δεν αλλάζει. Αν δεν κάνω λάθος , έχω διαβάσει σε αυτό το νήμα ότι κάποιοι έχουν αλλάξει το pin. Κάνω κάτι λάθος? Δεν νομίζω να αλλάζει, αφου στο είπαν και απο τη leupay, εγω προσωπικά ούτε το δοκίμασα καν. Μήπως την μπερδεύεις με τη Revolut (εκεί όντως αλλάζει το PIN ... σε κάποια ΑΤΜ). Και τις δυο τις χρησιμοποιώ ενα χρόνο ακριβώς σε δεκάδες online αγορές και ταξίδια έξω, χωρίς αλλαγή pin ... no problem
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μ φαίνεται δεν αλλάζει το πιν Μήπως μπερδευτικες με την revolut;
molot12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μ φαίνεται δεν αλλάζει το πιν Μήπως μπερδευτικες με την revolut; ταυτόχρονα την ίδια σκέψη κάναμε 1
zirobabis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Για την leupay μιλάω , το έχω ήδη αλλάξει στην Revolut. Ορίστε τα post #2073 #2075 ..... Καλησπερα παιδια, Μολις πηρα την καρτα αλλα μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να αλλαξω το pin της? Εγω το ειχα κανει απο ΑΤΜ της Πειραιως. Ναι, δεν υπάρχει καμία χρέωση για την αλλαγή PIN. Θα πας σε οποιοδήποτε ATM ελληνικής τράπεζας που επιτρέπει την αλλαγή PIN και θα το κάνεις ανέξοδα. Αυτό που χρεώνεται είναι η "Ερώτηση Υπολοίπου", κάτι που φυσικά δεν χρειάζεται καθόλου να το κάνεις στα ΑΤΜ, αφού μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις το υπόλοιπό σου μέσα από την εφαρμογή στο κινητό. Αυτό που έχεις διαβάσει για τις μετατροπές συναλλάγματος, σχετίζονται με τις αγορές που θέλεις να κάνεις χρησιμοποιώντας τα λεφτά που έχεις στην κάρτα σου (LeuPay). .....
theopan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά εννοείται ότι αλλάζει το ΡΙΝ. Τι λέτε τώρα... Σε ΑΤΜ Πειραιώς το είχα αλλάξει κι εγώ μάλιστα αν θυμάμαι καλά.
mary Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά εννοείται ότι αλλάζει το ΡΙΝ. Τι λέτε τώρα... Σε ΑΤΜ Πειραιώς το είχα αλλάξει κι εγώ μάλιστα αν θυμάμαι καλά. Αυτο. Το αλλαξα λιγο πριν φυγω εξωτερικο και μια χαρα εγινε δεκτο.
stelios18120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Τότε μήπως επιτρέπεται σε μερικές τράπεζες και σε μερικές οχι; (Περίεργο βέβαια) Εσυ mary σε ποια τράπεζα το αλλαξες;θυμάσαι; Ο theopan σε ατμ πειραιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα