molot12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Επιτέλους η διαδικασία ολοκληρώθηκε, ήρθε και η φυσική κάρτα MasterCard της LeuPay με Courier TNT (χρέωση 9,75 ευρω) σε δυο εργάσιμες, ενεργοποιήθηκε μέσω κινητού με κωδικό σε SMS. Ο λογαριασμός απο Basic έγινε Standard και η κάρτα δηλώθηκε και επιβεβαιώθηκε διχως πρόβλημα στο PayPal ! Ετοιμος για Christmas Shopping Eνημερωτικά, προσπάθησα και να συνδέσω το λογαριασμό της LeuPay (ΙΒΑΝ account) στο PayPal το οποίο περιέργως δεν με μπλοκαρε σε πρώτη φάση (προφανώς γιατι είδε ΙΒΑΝ Λουξεμβούργου) αλλά οταν προχώρησε η διαδικασία και ζήτησε επιβεβαίωση με κινητό (δηλωμένο Ελλάδα) μπλοκαρε ! Συμπέρασμα, μας έχουν κλειδωμένη την προσθήκη λογαριασμού απο Ελλάδα στο PayPal και αυτό επιλύεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συμφορουμίτες.
pedrojay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 δεν γινεται καμια διαφημιση εμπορικων προιοντων (οι υπηρεσιες ειναι δωρεαν για ολους.. οπως και η revolut, number26 κτλ) και δεν υπαρχει κανενα referral link παρα μονο οι ιστοσελιδες των δωρεαν υπηρεσιων... οπως υπαρχουν και τα link για τη revolut και number26. Έλα ρε φίλε,γελάει ο κόσμος. Δεν γίνεται διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ενώ το mypos απευθύνεται μόνο σε εμπόρους;Δεν θα πληρώσουν δηλαδή την αγορά του μηχανήματος;Επειδή εσύ αποκρύπτεις επίτηδες τις τιμές για να μη σε πιάσει η δαγκάνα στο ινσομνια;Τις οποίες τιμές βέβαια τις αναφέρεις μια χαρά στο δικό σου site "παράρτημα".Ακόμα και οι προμήθειες που γράφεις κι εδώ που χρεώνονται και στο δωρεάν εικονικό pos,στην τσέπη της ipay καταλήγουν,χρηματική συναλλαγή είναι από την οποία κερδίζει η εταιρεία και όσοι σαν εσένα έχουν συμφέρον να την προωθούν. Απλά και μόνο επειδή είναι δωρεάν η εγραφή δεν θεωρείται εμπορική υπηρεσία;Τυράκι λέγεται αυτό. Όσο για τα links που λες για τη revolut και τη number26,αυτές όμως δεν έχουν ελληνικά παραρτήματα με 2-3 sites και 2-3 facebook pages τα οποία μάλιστα χρεώνουν και τα δωρεάν πράγματα (leupay card 5 ευρώ π.χ) ,ούτε κάποιος που έχει σχέση με αυτές τις σελίδες όπως εσύ έχει γράψει ¨οδηγούς" σε διάφορα fora. 2
Braker1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έλα ρε φίλε,γελάει ο κόσμος. Δεν γίνεται διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ενώ το mypos απευθύνεται μόνο σε εμπόρους;Δεν θα πληρώσουν δηλαδή την αγορά του μηχανήματος;Επειδή εσύ αποκρύπτεις επίτηδες τις τιμές για να μη σε πιάσει η δαγκάνα στο ινσομνια;Τις οποίες τιμές βέβαια τις αναφέρεις μια χαρά στο δικό σου site "παράρτημα".Ακόμα και οι προμήθειες που γράφεις κι εδώ που χρεώνονται και στο δωρεάν εικονικό pos,στην τσέπη της ipay καταλήγουν,χρηματική συναλλαγή είναι από την οποία κερδίζει η εταιρεία και όσοι σαν εσένα έχουν συμφέρον να την προωθούν. Απλά και μόνο επειδή είναι δωρεάν η εγραφή δεν θεωρείται εμπορική υπηρεσία;Τυράκι λέγεται αυτό. Όσο για τα links που λες για τη revolut και τη number26,αυτές όμως δεν έχουν ελληνικά παραρτήματα με 2-3 sites και 2-3 facebook pages τα οποία μάλιστα χρεώνουν και τα δωρεάν πράγματα (leupay card 5 ευρώ π.χ) ,ούτε κάποιος που έχει σχέση με αυτές τις σελίδες όπως εσύ έχει γράψει ¨οδηγούς" σε διάφορα fora. Έχεις καταντήσει και βαρετός και γραφικός.... όλο τα ίδια και τα ίδια γράφεις και το μόνο που κανείς είναι να χαλάς το topic με ανούσια ποσταρίσματα. προφανώς και τραβάς τρελό ζόρι (μπορεί να είσαι και βαλτός). Αν είχα κέρδος ή συμφέρον θα έβαζα τα Ελληνικά site που προωθούν τα προϊόντα και όχι τα Ευρωπαϊκά. Για το αν η Revolut ή η Number26 δεν έχουν στην Ελλάδα αντιπροσώπους δεν φταίω εγώ. H ουσία είναι βέβαια πως ούτε η LeuPay ούτε το MyPOS περιμένουν να πιάσουν πελατάκια από από εδώ μέσα, τα θέματα τα άνοιξα για καθαρή ενημέρωση μιας και αρκετοί ψάχνονται για δωρεάν εναλλακτικές με τα CC. Tώρα αν θέλουν από το insomnia να κλειδώσουν, σβήσουν, θάψουν, βάλουν στο φούρνο με πατάτες και τα 2 topic (leupay και mypos), όπως και αν θελήσουν να με κάνουν ban, kick, block, pop και rock ας το κάνουν. Προσωπικά δεν θα σκάσω… Επιτέλους η διαδικασία ολοκληρώθηκε, ήρθε και η φυσική κάρτα MasterCard της LeuPay με Courier TNT (χρέωση 9,75 ευρω) σε δυο εργάσιμες, ενεργοποιήθηκε μέσω κινητού με κωδικό σε SMS. Ο λογαριασμός απο Basic έγινε Standard και η κάρτα δηλώθηκε και επιβεβαιώθηκε διχως πρόβλημα στο PayPal ! Ετοιμος για Christmas Shopping Eνημερωτικά, προσπάθησα και να συνδέσω το λογαριασμό της LeuPay (ΙΒΑΝ account) στο PayPal το οποίο περιέργως δεν με μπλοκαρε σε πρώτη φάση (προφανώς γιατι είδε ΙΒΑΝ Λουξεμβούργου) αλλά οταν προχώρησε η διαδικασία και ζήτησε επιβεβαίωση με κινητό (δηλωμένο Ελλάδα) μπλοκαρε ! Συμπέρασμα, μας έχουν κλειδωμένη την προσθήκη λογαριασμού απο Ελλάδα στο PayPal και αυτό επιλύεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συμφορουμίτες. μπλόκαρε με το κινητό ;;; περίεργο... δλδ δεν μπορεί ένας Άγγλος να έχει Ελληνικό κινητό ;;; πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσει κινητό της χώρας που είναι ο IBAN λογαριασμός ;; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2015 από Braker1
greekparot Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εχθες εστειλα εμβασμα απο ebanking της Πειραιως και σημερα εφτασαν στον λογ/σμο μου στην leupay. Η χρεωση ηταν 1€ μονο απο την Πειραιως.
molot12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 μπλόκαρε με το κινητό ;;; περίεργο... δλδ δεν μπορεί ένας Άγγλος να έχει Ελληνικό κινητό ;;; πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσει κινητό της χώρας που είναι ο IBAN λογαριασμός ;; Braker1 Εννοώ οτι μολις προχώρησε η διαδικασία στο PayPal και μου ζήτησε να στείλει κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό το PayPal κατάλαβε οτι κάποιος Ελληνας προσπαθεί να συνδέσει τραπεζικό λογαριασμο και αρχισε τα τρελλά του...."το κινητό δεν είναι δηλωμένο στο ονομά σας κλπ" , όπως πχ. το γνωστό "Υou cannot add a bank account at this time...μόλις εντοπίσει ΙΒΑΝ με GR πρόθεμα" Η πλάκα είναι πως το κινητό το έχω δηλωμένο στο ονομά μου εδω και 6 χρόνια όσο και το paypal Κοινώς μας δουλεύουν κανονικά τους Ελληνες λόγω cc μπορούμε μόνο με τηλέφωνο στην Ιρλανδία να μας ξεκλειδώσουν τον περιορισμό προσθήκης τραπεζικού λογαριασμού. Δεν υπάρχει νομίζω κάποιος που να τα κατάφερε διαφορετικά.
BloodDonor89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις καταντήσει και βαρετός και γραφικός.... όλο τα ίδια και τα ίδια γράφεις και το μόνο που κανείς είναι να χαλάς το topic με ανούσια ποσταρίσματα. προφανώς και τραβάς τρελό ζόρι (μπορεί να είσαι και βαλτός). Οτι ακριβως κανεις και εσυ σε αλλα θεματα...!! Τα φιλια μου. 1
molot12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εχθες εστειλα εμβασμα απο ebanking της Πειραιως και σημερα εφτασαν στον λογ/σμο μου στην leupay. Η χρεωση ηταν 1€ μονο απο την Πειραιως. Λογικό και αναμενόμενο 2 εργάσιμες. Στην Revolut που είχα στείλει χρειάστηκαν 4 εργάσιμες, προφανώς γιατι μπαίνουν όλα σε ενα καλάθι - ΙΒΑΝ και κατόπιν με βάση τον κωδικό reference μεταφέρονται τα χρήματα στον καθένα ξεχωριστά.
Braker1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Λογικό και αναμενόμενο 2 εργάσιμες. Στην Revolut που είχα στείλει χρειάστηκαν 4 εργάσιμες, προφανώς γιατι μπαίνουν όλα σε ενα καλάθι - ΙΒΑΝ και κατόπιν με βάση τον κωδικό reference μεταφέρονται τα χρήματα στον καθένα ξεχωριστά. παντως εχει τυχει (οχι οτι ειναι συνηθες) τα χρηματα στα IBAN των LeuPay λογαριασμων να φανουν και σε 5 η και 7 εργασιμες. δεν ξερω γιατι.
pedrojay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αν είχα κέρδος ή συμφέρον θα έβαζα τα Ελληνικά site που προωθούν τα προϊόντα και όχι τα Ευρωπαϊκά. Suuuuure!!Πες το ψέμματα...oh wait... Τις Leupay κάρτες τις έχουν βγάλει και σε συσκευασία στα Ελληνικά. Συνημμένες έχω φωτογραφίες της κάρτας από την σελίδα που έχουν στο Facebook https://www.facebook.com/posgreece/ Σχετικά με την iPay διαβάστε στο: http://www.loyaltyprogram.gr/#!ipay/cfw6 επίσης έχουν βγάλει το προϊόν και στα Ελληνικά. https://www.facebook.com/posgreece/photos/pcb.887095908048085/887095741381435/?type=3&theater https://www.facebook.com/posgreece/photos/p.887145701376439/887145701376439/?type=3&theater έχουνε βγάλει και συσκευασία στα Ελληνικά. https://www.facebook.com/posgreece/posts/887095908048085 Δείτε και τη κάρτα leupay στις σελίδες www.leupaycard.gr και www.leupay.eu (επίσημη σελίδα). Ρε μήπως είσαι παθολογικός ψεύτης και τζάμπα σε κατηγορούμε; Μπα,απλά μας έχεις για εντελώς χαζούς εδώ μέσα... 1
Braker1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Suuuuure!!Πες το ψέμματα...oh wait... Ρε μήπως είσαι παθολογικός ψεύτης και τζάμπα σε κατηγορούμε; Μπα,απλά μας έχεις για εντελώς χαζούς εδώ μέσα... παραθετω απλα link για οποιον θελει να διαβασει περισσοτερες πληροφοριες στα Ελληνικα, απο αυτα τα link δεν γινεται εγγραφη ή παραγγελια της LeuPay καρτας. Για δωρεαν εγγραφη στη υπηρεσια οποιος θελει μπαινει στο www.leupay.eu ουτε ειπα ποτε σε κανεναν να παει να παρει την LeuPay καρτα απο τα Ελληνικα γραφεια και να πληρωσει 5€ απο τη στιγμη που μεσα απο το www.leupay.eu την στελνουν δωρεαν. αν εχει η revolut ή η number26 ιστοσελιδα στα ελληνικα για πληροφοριες γιατι να μην τη ποσταρει καποιος ;; απλα σε ενοχλει που καποιος ασχοληθηκε με την LeuPay και την εφερε στην ελλαδα με το προιον μεταφρασμενο στα Ελληνικα. ρε μπας και ηθελες να το κανεις εσυ και σε προλαβανε ;;; (με τοσο ζορι που τραβας) ...LOL...
Braker1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εχει δοκιμασει κανεις να πληρωσει με NFC κανοντας χρηση της εφαρμογης LeuPost ;;;
timekeeper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Συνεχεια απο πριν: 12. Δυο παραγγελιες στο amazon (black friday), μια με μικροτερη και μια με μεγαλυτερη αξια με χρηση της καρτας (non personalized) της LeuPay. Σε αρχικο σταδιο (amazon) περνανε και οι 2, αλλα αυτο δεν λεει κατι και με ελληνικες καρτες αρχικα περνανε. 13. Επιβεβαιωση της μικροτερης σε αξια παραγγελιας την επομενη μερα μεσω e-mail απο LeuPay, τιποτα για την αλλη. Τσεκαρισμα λογαριασμου LeuPay, το ποσο της πρωτης εχει δεσμευθει. 14. Τσεκαρισμα σε amazon, η πρωτη δρομολογειται η δευτερη αποριφθηκε. 15. E-mail την ιδια μερα σε LeuPay για λογους απορριψης της δευτερης. Καμια απαντηση. 16. Κληση την επομενη σε LeuPay, ενημερωση οτι πιθανοτατα ξεπερνανε το οριο 1000 ευρω ανα χρονο, μεχρι πιστοποιησης του λογαριασμου μου. Την διαδικασια την ειπαμε και πριν.. 17. Τσεκαρω με amazon και οντως λογω προσθετου φορου (23% για Ελλαδα) ξεπερναται το οριο κατα 3 ευρω... Αμεσα ακυρωνω την πρωτη και ξανα-επιβεβαιωνω την δευτερη την οποια και βιαζομαι περισσοτερο. 18. Δεχομαι e-mail την επομενη μερα απο amazon για εκ νεου απορριψη της δευτερης παραγγελιας. 19. Τσεκαρω LeuPay λογαριασμο και καμια επιστροφη του δεσμευμενου ποσου της πρωτης. 20. Επικοινωνια με e-mail με amazon, για το ποτε θα επιστρεψει το ποσο που εχει δεσμευθει. Με ενημερωνουν πως το ποσο δεν μεταφερθηκε ποτε σε αυτους, απλα δεσμευεται μολις καταχωρεις παραγγελια για λογους ασφαλειας της καρτας μου αλλα και οτι οντως υπαρχει το ποσο για να ετοιμαστει η παραγγελια. Επιπλεον με ενημερωνουν οτι το ποσο τους μεταφερεται μονο οταν ξεκινησει η διαδικασια της ετοιμασιας για αποστολης (shipping preparation). Μου αναφερουν οτι δεν εξαρταται απο αυτους ποτε θα απελευθερωθει, οτι γινεται αυτοματα και οτι εξαρταται απο την τραπεζα μου το ποσο θα κανει αλλα μπορει να διαρκεσει και 10 ημερες! 21. E-mail σε LeuPay για επιβεβαιωση των παραπανω παραθετοντας ολα τα στοιχεια απο amazon. Καμια απαντηση μεχρι την επομενη. Αμεσα καλω και μου λενε πως στειλε μας e-mail. Τους αναφερω οτι το εκανα αλλα χωρις απαντηση. Με βαζει στην αναμονη κανα 10 λεπτο να μιλησει με ανωτερο. Μου αναφερει οτι θα μου απαντησουν στο e-mail μου. Ρωταω επιπλεον αν θα χρεωθω κατι για την επιστροφη του ποσου διοτι ακυρωθηκε η παραγγελια και μου αναφερει πως επειδη η ακυρωση εγινε εντος 2 ημερων απο την καταχωρηση της, δεν θα χρεωθω τιποτα. Με τον τροπο αυτο επιβεβαιωνουν επι της ουσιας πως τα λεφτα δεν εφυγαν ποτε απο αυτους προς το amazon απλα δεσμευτηκαν. 22. Νεο e-mail σε amazon και follow up τηλεφωνο για το θεμα. Τους ζηταω να βοηθησουν να απελευθερωθουν τα χρηματα. Μου απαντανε εκ νεου οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αυτοι, αλλα μου δινουν κατι κωδικους συναλλαγης μηπως βοηθησουν την LeuPay. 23. Νεο e-mail σε LeuPay και αυτη την φορα με κοινοποιηση και προς CSSF οπου διαβαζοντας ορους και προυποθεσεις καταλαβα πως ειναι ο αρμοδιος οργανισμος επιλυσης διαφορων μεταξυ πελατων και εταιρειων σαν την LeuPay. Μου απαντανε την επομενη μερα πως χρειαζονται τα e-mail που ανταλλαξα με amazon. Περιεργως την απαντηση τους δεν την κοινοποιουν στo CSSF... 24. Τους απανταω με πληρη στοιχεια και κατεβατα απο ανταλλαγες e-mail με amazon. Ακομα δεν εχω λαβει καποια απαντηση.. Επισης 4 μερες μετα την παραγγελια τα λεφτα μου ακομα δεν γνωριζω που βρισκονται, αλλα δεν εχουν επιστρεψει πισω... Φίλε Crus τελικά έβγαλες άκρη με τα λεφτά σου;;;
aggeletakis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 να ρωτησω στο πεδιο reference της τραπεζας στο εμβασμα τι συμπληρωνουμε;
molot12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 να ρωτησω στο πεδιο reference της τραπεζας στο εμβασμα τι συμπληρωνουμε; Δεν έχω στείλει ακόμα με έμβασμα στη LeuPay, έχω στείλει με κάρτα με 1% προμήθεια (βιαζόμουν εμφανίζεται άμεσα). Λογικά όμως δεν βάζεις κάποιο αριθμό αφου τα χρήματα θα εμφανιστούν στο "δικό σου ΙΒΑΝ" της Leupay. Ο δικαιούχος του εμβάσματος είσαι εσυ με το Λουξεμβουργιανό σου ΙΒΑΝ. Στο έμβασμα προς Revolut αναγκαστικά βάζεις στο reference ενα αριθμό για να καταλάβουν αυτοί (revolut) για ποιόν πελάτη τους είναι τα χρήματα που μπαίνουν και να στα μεταφέρουν στη συνεχεια στο app του κινητού σου. Αυτά με επιφύλαξη, ας απαντήσει και κάποιος που έχει στείλει στη Leupay με εμβασμα.
aggeletakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω στείλει ακόμα με έμβασμα στη LeuPay, έχω στείλει με κάρτα με 1% προμήθεια (βιαζόμουν εμφανίζεται άμεσα). Λογικά όμως δεν βάζεις κάποιο αριθμό αφου τα χρήματα θα εμφανιστούν στο "δικό σου ΙΒΑΝ" της Leupay. Ο δικαιούχος του εμβάσματος είσαι εσυ με το Λουξεμβουργιανό σου ΙΒΑΝ. Στο έμβασμα προς Revolut αναγκαστικά βάζεις στο reference ενα αριθμό για να καταλάβουν αυτοί (revolut) για ποιόν πελάτη τους είναι τα χρήματα που μπαίνουν και να στα μεταφέρουν στη συνεχεια στο app του κινητού σου. Αυτά με επιφύλαξη, ας απαντήσει και κάποιος που έχει στείλει στη Leupay με εμβασμα. το λεω αυτο γιατι μεσα στο σαιτ τους γραφει το παρακατω και με κομπλαρε λιγο IMPORTANT: make sure to state your LeuPay Account number in the reference line of your bank transfer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα