greekn1c Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Number24 δεν υπάρχει... LOL, Για 2 νουμερα κανεις ετσι?? LOL Τη Wiredcard που είναι πίσω από τη Number26 στην Ελλάδα δεν την ξέρει ούτε η μάνα της, τώρα σκάει μύτη. Άλλωστε και στο #194 post μου του topic φαίνεται η επισκεψιμότητα από Ελλάδα στην ιστοσελίδα της LeuPay και του MyPOS (και τα δύο είναι προϊόντα της iPay) σε σχέση με τη Number 26 που δεν υπάρχει καν μετρίσιμη επισκεψιμότητα από Ελλάδα. Αυτο δεν σημαινει κατι . Δικά σου τα λεφτά, μπορείς να τα έχεις όπου γουστάρεις, εγώ για αποταμίευση δεν επιλέγω ούτε LeuPay ούτε Number26. Συμφωνω μαζι σου και λαθος χρηση απο μερια μου του ορου αποταμιευση ενω εννοουσα ενα σεβαστο ποσο.
Braker1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Number24 δεν υπάρχει... LOL, Για 2 νουμερα κανεις ετσι?? LOL Τη Wiredcard που είναι πίσω από τη Number26 στην Ελλάδα δεν την ξέρει ούτε η μάνα της, τώρα σκάει μύτη. Άλλωστε και στο #194 post μου του topic φαίνεται η επισκεψιμότητα από Ελλάδα στην ιστοσελίδα της LeuPay και του MyPOS (και τα δύο είναι προϊόντα της iPay) σε σχέση με τη Number 26 που δεν υπάρχει καν μετρίσιμη επισκεψιμότητα από Ελλάδα. Αυτο δεν σημαινει κατι . Δικά σου τα λεφτά, μπορείς να τα έχεις όπου γουστάρεις, εγώ για αποταμίευση δεν επιλέγω ούτε LeuPay ούτε Number26. Συμφωνω μαζι σου και λαθος χρηση απο μερια μου του ορου αποταμιευση ενω εννοουσα ενα σεβαστο ποσο. Η επισκεψιμότητα σε μια ιστοσελίδα είναι τα πάντα. Από την επισκεψιμότιτα καθορίζεται η αξία της σελίδας, τις διαφημήσεις που τρέχει (αν τρέχει) και στην προκειμένη περίπτωση η μεγάλη επισκεψιμότητα από Ελλάδα στις ιστοσελίδες www.leupay.eu και www.mypos.eu σημαίνει ότι οι χρήστες τις επισκέπτονται ή για να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες ή για να ανοίξουν λογαριασμό ή έχουν ήδη λογαριασμό και μπαίνουν για να κάνουν τη δουλεία τους. Το σεβαστό ποσό είναι πολύ σχετικό για τον καθένα... anyway.. δεν είναι αυτό το θέμα μας. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μια άλλη παροχή η οποία προστέθηκε πριν ένα μήνα περίπου είναι πως ο χρήστης μέσα από την επιλογή Accounts μπορεί να ανοίξει αμέσως και δωρεάν και άλλους IBAN λογαριασμούς στο ίδιο νόμισμα και να συνδέσει κάρτα στον κάθε λογαριασμό χωριστά. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να δίνει διαφορετικούς λογαριασμούς για να του μεταφέρουν χρήματα και να έχει ξεχωριστές κάρτες συνδεδεμένες στο κάθε IBAN για απόλυτο έλεγχο.
runner69 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Διαβασα οσο μπορουσα τα περισσοτερα σχολια του thread και σε αυτο που κατεληξα ειναι ...μακρια. @Braker1 στο αρχικο σου post γραφεις για 2 βασικες χρεωσεις στις οποιες ομως η μια απο αυτες αλλαξε απο τις 12/12 και παρολο που προσθεσες στο post σου το νεο pdf, το "τυρακι" με τη χρεωση για αναληψη μετρητων απο ATM το αφησες ανεπαφο. Χμμ... Επισης βλεπω στα πρωτα σου post να σχολιαζεις συχνα πυκνα οτι εχει iban και bic κλπ και οτι αυτο δειχνει κυρος και ασφαλεια και σε ρωτω απο ΠΟΤΕ μια απατη δεν μπορει να κρυβεται πισω απο μια εταιρια που εχει αποκτησει bic και δινει iban; Δεν γνωριζω και εξυπακουεται οτι δεν υπονοω οτι η εν λογω εταιρια ειναι μια φουσκα αλλα τουλαχιστον οτι τα σχολια σου θελουν ιδιαιτερη προσοχη για να μην πω οτι ειναι επικινδυνα. 1
Braker1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Διαβασα οσο μπορουσα τα περισσοτερα σχολια του thread και σε αυτο που κατεληξα ειναι ...μακρια. @Braker1 στο αρχικο σου post γραφεις για 2 βασικες χρεωσεις στις οποιες ομως η μια απο αυτες αλλαξε απο τις 12/12 και παρολο που προσθεσες στο post σου το νεο pdf, το "τυρακι" με τη χρεωση για αναληψη μετρητων απο ATM το αφησες ανεπαφο. Χμμ... Επισης βλεπω στα πρωτα σου post να σχολιαζεις συχνα πυκνα οτι εχει iban και bic κλπ και οτι αυτο δειχνει κυρος και ασφαλεια και σε ρωτω απο ΠΟΤΕ μια απατη δεν μπορει να κρυβεται πισω απο μια εταιρια που εχει αποκτησει bic και δινει iban; Δεν γνωριζω και εξυπακουεται οτι δεν υπονοω οτι η εν λογω εταιρια ειναι μια φουσκα αλλα τουλαχιστον οτι τα σχολια σου θελουν ιδιαιτερη προσοχη για να μην πω οτι ειναι επικινδυνα. Tο PDF με τις νέες χρεώσεις που ισχύουν από 12/12/15 το είχα ανεβάσει από την αρχή του post το οποίο είναι στις 25/11/15 και γιαυτο έχει μείνει η παλιά χρέωση (1,50 euro) για τις αναλήψεις από ATM. Άλλωστε φαίνεται πως το τελευταίο EDIT το έκανα στις 02/12/15 (πριν γίνουν οι αλλαγές στις χρεώσεις) και πλέον το forum δεν με αφήνει να το κάνω edit. Άρα άτοπη η γεμάτη κακεντρέχεια παρατήρηση σου. Όπως έχω ξαναγράψει αρκετές φορές, καμία υπηρεσία δεν παρέχει 100% ασφάλεια, απλά το να έχει ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα SWIFT / BIC σημαίνει πως πληροί κάποιες προϋποθέσεις (όπως και η ύπαρξη PCI-DSS). Από εκεί και πέρα ο καθένας διαβάζει, κρίνει, συγκρίνει και αποφασίζει αν μια υπηρεσία τον εξυπηρετεί ή όχι. Επίσης η iPay International SA συγκαταλέγεται στα εποπτευμόμενα ιδρύματα από την τράπεζα της Ελλάδος. http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Supervision/SupervisedInstitutions/default.aspx (δες την επιλογή 8 - εγγραφή 17).
runner69 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Tο PDF με τις νέες χρεώσεις που ισχύουν από 12/12/15 το είχα ανεβάσει από την αρχή του post το οποίο είναι στις 25/11/15 και γιαυτο έχει μείνει η παλιά χρέωση (1,50 euro) για τις αναλήψεις από ATM. Άλλωστε φαίνεται πως το τελευταίο EDIT το έκανα στις 02/12/15 (πριν γίνουν οι αλλαγές στις χρεώσεις) και πλέον το forum δεν με αφήνει να το κάνω edit. Άρα άτοπη η γεμάτη κακεντρέχεια παρατήρηση σου. Όπως έχω ξαναγράψει αρκετές φορές, καμία υπηρεσία δεν παρέχει 100% ασφάλεια, απλά το να έχει ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα SWIFT / BIC σημαίνει πως πληροί κάποιες προϋποθέσεις (όπως και η ύπαρξη PCI-DSS). Από εκεί και πέρα ο καθένας διαβάζει, κρίνει, συγκρίνει και αποφασίζει αν μια υπηρεσία τον εξυπηρετεί ή όχι. Δηλαδη ειχες ανεβασει το pdf με τις νεες χρεωσεις, ακα τις γνωριζες απο την αρχη του thread...και παρολα αυτα στις βασικες χρεωσεις ανεφερες μονο αυτη που θα ισχυε για μολις 17 (διορθωση) 16 μερες ακομα, ενω μετα θα αυξανοταν. Αυτο το κανει ακομα χειροτερο. Προς "υπερασπιση" σου το ειπες; Οσο για το edit, υπαρχουν και οι mods και υπαρχει και η αναφορα του post στην οποια μπορεις να αναφερεις μια αλλαγη τιμης.
Braker1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη ειχες ανεβασει το pdf με τις νεες χρεωσεις, ακα τις γνωριζες απο την αρχη του thread...και παρολα αυτα στις βασικες χρεωσεις ανεφερες μονο αυτη που θα ισχυε για μολις 17 μερες ακομα, ενω μετα θα αυξανοταν. Αυτο το κανει ακομα χειροτερο. Προς "υπερασπιση" σου το ειπες; Οσο για το edit, υπαρχουν και οι mods και υπαρχει και η αναφορα του post στην οποια μπορεις να αναφερεις μια αλλαγη τιμης. οι χρεώσεις είνα την ημέρα που ανέβηκε το post και στο pdf έιναι και οι νέες χρεώσεις. οποιος διαβάσει καταλαβαίνει.
runner69 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 οι χρεώσεις είνα την ημέρα που ανέβηκε το post και στο pdf έιναι και οι νέες χρεώσεις. οποιος διαβάσει καταλαβαίνει. Πλακα κανεις; Δηλαδη αν η αλλαγη στις χρεωσεις ηταν την επομενη μερα, εσυ την ημερα του post θα ανεφερες τις παλιες χρεωσεις γιατι αυτες ισχυαν ενω ξερεις οτι αυριο ακριβαινουν; Οκ, οποιος καταλαβε καταλαβε.
Braker1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Πλακα κανεις; Δηλαδη αν η αλλαγη στις χρεωσεις ηταν την επομενη μερα, εσυ την ημερα του post θα ανεφερες τις παλιες χρεωσεις γιατι αυτες ισχυαν ενω ξερεις οτι αυριο ακριβαινουν; Οκ, οποιος καταλαβε καταλαβε. δεν ήταν την επόμενη μέρα. και οι παλίες και οι νέες χρεώσεις ήταν ανεβασμένες από την αρχή του post.
runner69 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης η iPay International SA συγκαταλέγεται στα εποπτευμόμενα ιδρύματα από την τράπεζα της Ελλάδος. http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Supervision/SupervisedInstitutions/default.aspx (δες την επιλογή 8 - εγγραφή 17). Επειδη ειδα οτι το προσθεσες μετα...οταν εχουν σκασει εδω και 7-8 χρονια τοσα προβληματα με τα τραπεζικα ιδρυματα, το τελευταιο που θα με καθησυχαζε θα ηταν επειδη ειναι εποπτευομενο απο την τραπεζα της Ελλαδος. δεν ήταν την επόμενη μέρα. και οι παλίες και οι νέες χρεώσεις ήταν ανεβασμένες από την αρχή του post. Εχεις δικιο ...ηταν 16 ολακερες ημερες μειον 4 τα ΣΚ=12 εργασιμες στις οποιες θα επρεπε να πειστουν οι υποψηφιοι πελατες και να στειλουν εμβασμα ωστε να μπορουν να την αξιοποιησουν. Δεν αναφερομαι καν στις 15-20 μερες που θα επρεπε να περιμενει αν δεν ηθελε να χρεωθει για την γρηγορη αποκτηση της καρτας.
Braker1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη ειδα οτι το προσθεσες μετα...οταν εχουν σκασει εδω και 7-8 χρονια τοσα προβληματα με τα τραπεζικα ιδρυματα, το τελευταιο που θα με καθησυχαζε θα ηταν επειδη ειναι εποπτευομενο απο την τραπεζα της Ελλαδος. Τότε μη κάνεις χρήση της υπηρεσίας και κάνε και μια κατάργηση στη τράπεζα της Ελλάδος. Ναι ;;;
BloodDonor89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Braker1 από τότε που έχω ανοίξει λογαριασμό στη revolut έβλεπα άτομα να λένε ότι δουλεύεις για την leupay. Δεν ήθελα να σχηματίσω γνώμη βασισμένη σε σχόλια άλλων...εσυ με έπεισες όμως ότι όντως δουλεύεις για την leupay. Δεν νομίζω να σε κατηγόρησε κανείς γι αυτό. Καλά κάνεις και δουλεύεις κι αν θες ανοίγω λογαριασμό για να σε στηρίξω. Αλλά ο τρόπος που προμοταρεις την εν λόγο εταιρία είναι επιεικώς απαράδεκτος κατηγορώντας άλλες εταιρίες και μπαίνεις και στα θέματα άλλων εταιριών και σχολιάζεις προσπαθώντας να ψαρέψεις πελάτες. Κάνε τη δουλειά σου όπως αρμόζει σε μια εταιρία σαν την leupay (κατά τα λεγόμενα σου) κι άσε τους άλλους που δεν σε ακούνε να τους φάνε τα λεφτά....εκτος κι αν βέβαια, έτσι λειτουργεί η εν λόγο εταιρία στην προσπάθεια της να βρει νεους πελάτες... Υ.Γ. Αν θες να μου αλλάξεις γνώμη η να απαντήσεις κάτι κάνει με επιχειρήματα κι όχι με ειρωνείες και lol.
Braker1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Braker1 από τότε που έχω ανοίξει λογαριασμό στη revolut έβλεπα άτομα να λένε ότι δουλεύεις για την leupay. Δεν ήθελα να σχηματίσω γνώμη βασισμένη σε σχόλια άλλων...εσυ με έπεισες όμως ότι όντως δουλεύεις για την leupay. Δεν νομίζω να σε κατηγόρησε κανείς γι αυτό. Καλά κάνεις και δουλεύεις κι αν θες ανοίγω λογαριασμό για να σε στηρίξω. Αλλά ο τρόπος που προμοταρεις την εν λόγο εταιρία είναι επιεικώς απαράδεκτος κατηγορώντας άλλες εταιρίες και μπαίνεις και στα θέματα άλλων εταιριών και σχολιάζεις προσπαθώντας να ψαρέψεις πελάτες. Κάνε τη δουλειά σου όπως αρμόζει σε μια εταιρία σαν την leupay (κατά τα λεγόμενα σου) κι άσε τους άλλους που δεν σε ακούνε να τους φάνε τα λεφτά....εκτος κι αν βέβαια, έτσι λειτουργεί η εν λόγο εταιρία στην προσπάθεια της να βρει νεους πελάτες... Υ.Γ. Αν θες να μου αλλάξεις γνώμη η να απαντήσεις κάτι κάνει με επιχειρήματα κι όχι με ειρωνείες και lol. το να εκφρασω την απορια μου και για αλλα προιοντα και να κανω συγκριση δεν ειναι "κατηγωρω" προς καμια εταιρια. εκτος αν απαγορευεται και εδω μεσα υπαρχει αγραφος νομος που προμοταρει συγκεκριμενα προιοντα και υπηρεσιες. να ψαρεψω πελατες ;;; για πιο πραγμα ;; για κατι που δεν πουλιεται αλλα ειναι δωρεαν για ολους ;;; να σου αλλαξω γνωμη ;; οχι... δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο γιατι πολυ απλα δεν εχω να κερδισω κατι.
gbouros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που μας βοηθάνε να ξεπεράσουμε τα cc. Γιατί πρέπει να τσακωνόμαστε για το ποια είναι η καλύτερη; Γιατί πρέπει να υπάρχουν πάντα "οπαδοί" που θα "τα παίρνουν στο κρανίο" όταν κάποιος επιλέγει κάτι διαφορετικό από αυτούς; Ας δούμε τι προσφέρει η κάθε υπηρεσία και ας διαλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα. Όσο για την αξιοπιστία αυτό που έχω να πω είναι ότι όλες είναι πρόσφατες και καμία δεν έχει αποδείξει την αξία της σε βάθος χρόνου. Από όλες κινδυνεύουμε να χάσουμε τα χρήματα μας οπότε σταθμίζουμε το ρίσκο και προχωράμε ανάλογα. Και κάτι τελευταίο. Αν εγώ έχω λογαριασμό στην πιο αξιόπιστη τράπεζα του κόσμου και αποφασίσω να κάνω μια κομπίνα για να σας "φάω" εκατομμύρια. Πιστεύεται ότι αυτή η τράπεζα θα σας αποζημιώσει; 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 [...] εκτος αν απαγορευεται και εδω μεσα υπαρχει αγραφος νομος που προμοταρει συγκεκριμενα προιοντα και υπηρεσιες. [...] Επειδή το έθεσες έτσι, σου παραθέτω απόσπασμα από τους Όρους Χρήσης του forum: «Ιδιαίτερα τα μέλη οφείλουν: [...] 11. Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.» 3
Braker1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή το έθεσες έτσι, σου παραθέτω απόσπασμα από τους Όρους Χρήσης του forum: «Ιδιαίτερα τα μέλη οφείλουν: [...] 11. Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.» δεν γινεται καμια διαφημιση εμπορικων προιοντων (οι υπηρεσιες ειναι δωρεαν για ολους.. οπως και η revolut, number26 κτλ) και δεν υπαρχει κανενα referral link παρα μονο οι ιστοσελιδες των δωρεαν υπηρεσιων... οπως υπαρχουν και τα link για τη revolut και number26. ατοπο το σχολιο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα