alfeios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια, Αν και εψαξα δεν βρηκα η μαλλον καλυτερα δεν ειδα το τι γινεται στην περιπτωση που εχουμε λεφτα μεσα στο paypal και θελουμε να τα παρουμε. Εαν παρω μια leupay και την συνδεσω στο paypal θα μπορω να μεταφερω τα χρηματα του paypal στην καρτα ΚΑΘΩΣ και να μπορω να τα συκωσω μεσω ΑΤΜ Η να κανω αγορες μεσω της φυσικης καρτας? Ναι σε ολα ....
stonecityboys Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πολυ ωραια και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. 1
grovolis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ναι κανονικά, το έχω δοκιμάσει με μικροποσά και τα είδα στο λογαριασμό μου μετά από 2 εργάσιμες.
stonecityboys Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλημερ παιδια, Μια ερωτηση. Εκανα τον λογαργιασμο, ανεβασα αυτα που ζηταει ΑΛΛΑ ενω ενω μου γραφει "Completed" , στο πεδιο "Order card" δεν μου εχει επιλογη να πατησω για την παρει την παραγγελια για αποστολη καρτας...κανω κατι λαθος? ΥΓ. ποσες μερες μετα την αποστολη των εντυπων κανει για να γινει verification?
gbouros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ο έλεγχος των στοιχείων που έχεις καταθέσει θα πάρει μερικές εργάσιμες και μετά θα μπορέσεις να παραγγείλεις την κάρτα. 1
monokeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 η παράδοση της κάρτας όντως κάνει 15 μέρες με απλό ταχυδρομείο ή λιγότερο;
theopan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 η παράδοση της κάρτας όντως κάνει 15 μέρες με απλό ταχυδρομείο ή λιγότερο; 20+ (ημερολογιακές) κάνει με απλό ταχυδρομείο. Συνήθως. Τόσο έκανε και σε εμένα -ακριβώς 20 μέρες- η 1η κάρτα το Γενάρη. Η 2η και η 3η κάρτα που παρήγγειλα αργότερα (σε $ και λίρα Αγγλίας) έκαναν 8 ημέρες. Η 1η κάρτα που παρήγγειλε φίλος μου έκανε ...2 μήνες.
alfeios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Και σε μενα η πρωτη δυο βδομαδες, οι αλλές δυο που παρηγγελα μετα (αχρειαστες), εκαναν μονο 5 εργάσιμες
Rafdro111 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Παιδιά έκανα μια κάρτα leupay wallet απλή(εφαρμογή android).Τη φόρτισα από μια κάρτα προπληρωμένη Πειραιώς.Πήρε ένα ευρώ για να ελέγξει αν η κάρτα είναι πραγματική.Πώς επιστρέφω τα χρήματα αυτά(1ευρώ) πίσω στην κάρτα μου;Ή μήπως τα κρατάει;
pitsikali Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Παιδιά έκανα μια κάρτα leupay wallet απλή(εφαρμογή android).Τη φόρτισα από μια κάρτα προπληρωμένη Πειραιώς.Πήρε ένα ευρώ για να ελέγξει αν η κάρτα είναι πραγματική.Πώς επιστρέφω τα χρήματα αυτά(1ευρώ) πίσω στην κάρτα μου;Ή μήπως τα κρατάει; ναι και εμενα μου το κρατησε και μετα απο 2 μερες το επεστρεψε.
Rafdro111 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εμένα κλείνει μια βδομάδα που δεν το έχει επιστρέψει.Πρέπει να βρω κάποιον κωδικό να βάλω κάπου ή το κάνει αυτόματα;
pitsikali Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εμένα κλείνει μια βδομάδα που δεν το έχει επιστρέψει.Πρέπει να βρω κάποιον κωδικό να βάλω κάπου ή το κάνει αυτόματα; οχι δε χρειαζεται να κανεις κατι καποια στιγμη θα φανει στις κινησεις στο Wallet σαν account funding
Rafdro111 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ για τη βοήθεια!Θα το βάλει στο wallet δηλαδή ή πίσω στην κάρτα;
pitsikali Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ για τη βοήθεια!Θα το βάλει στο wallet δηλαδή ή πίσω στην κάρτα; στο wallet μου τα επεστρεψε εμενα, τωρα γιατι αργει σε σενα δεν γνωριζω και πολλα μιας και λιγες μερες εχω βγαλει και εγω την Leupay νομιζω πως εχει και chat στο wallet μηπως να τους εκανες μια ερωτηση...
theopan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 "Wallet" και κάρτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Δεν είναι διαφορετικό πράγμα. Ό,τι υπάρχει στο Wallet διακινούμε με την κάρτα. Θα σας επιστραφεί το 1 Ευρώ σας μην ανησυχείτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα