Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς δεν είναι κάτι παροδικό.

Χθες το πρωί δεν μπορούσα να μπω καν στο λογαριασμό μου παίρνωντας συνέχεια το ίδιο σφάλμα "Gatekeeper code invalid" και φυσικά ούτε και σήμερα με αφήνει να μπω.

Δεν νομίζω να είναι συνολικό πρόβλημα της leupay και ίσως να μπλόκαρα εγώ τον λογαριασμό μου με τις συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες που έκανα.

Τους πήρα τηλέφωνο και η κοπελιά δεν μπορούσε να μου πει τι φταίει.

Μου πρότεινε να γυρίσουμε το σύστημα ώστε να γίνεται η επαλήθευση με SMS αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο από τον αριθμό που έχω δηλώσει να δέχεται τα SMS και όχι από το skype.

Κι εγώ εικάζω ότι μάλλον μπλόκαρε τελικά ο λογαριασμός σου από τις συνεχόμενες λανθασμένες προσπάθειες, παρόλο που επί της ουσίας δεν ήταν δικό σου το λάθος.

Οπότε, σ' αυτή την περίπτωση είναι μονόδρομος η επιλογή να σε γυρίσουν προσωρινά σε επαλήθευση με SMS και μετά να βάλεις εκ νέου το Gatekeeper. Από τη μία είναι πολύ κακό που πρέπει να τους καλέσεις από το δηλωμένο τηλ. γιατί αυτό ισοδυναμεί με πιθανότατα μεγάλη χρέωση, αλλά από την άλλη είναι πολύ καλό, γιατί σημαίνει ότι δεν λειτουργούν με προχειρότητα και παίρνουν όλα τα θεωρητικά εύλογα μέτρα ασφαλείας για την επιβεβαίωση των στοιχείων και άρα την εξασφάλιση των λογαριασμών μας.

Αν τους καλέσεις τελικά (που δεν βλέπω να υπάρχει εναλλακτική επιλογή), ρώτησέ τους επ' ευκαιρία στις πόσες λανθασμένες προσπάθειες κλειδώνει το Gatekeeper για να το έχουμε υπ' όψιν μας όλοι από εδώ και στο εξής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τους πήρα τηλέφωνο και η κοπελιά δεν μπορούσε να μου πει τι φταίει.

Μου πρότεινε να γυρίσουμε το σύστημα ώστε να γίνεται η επαλήθευση με SMS αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο από τον αριθμό που έχω δηλώσει να δέχεται τα SMS και όχι από το skype.

Κάτι πειράχτηκε στην εγκατάσταση του Gatekeeper στο τηλέφωνό σου μάλλον. Άνοιξε το (το Gatekeeper), πάτα πάνω στις 3 τελείες πάνω δεξιά, και πάτα "Συγχρονισμός" μπας και στρώσει.

Γεια σας,ανοιξα λογαριασμο στο leyPay και πλεον περιμενω να μου ερθει η καρτα.Προσθεσα και την χρεωστικη μου της eurobank,αλλα δεν μπορω να την κανω verify!!!Στο web banking βλεπω την χρεωση LEUPAY.E +χχχχ LU (στην θεση των χχχχ ειναι τεσσερις  αριθμοι).

Βαζω τους τεσσερις αριθμους στο verify your card,αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι ο κωδικος ειναι λαθος!!!!

Κανω κατι λαθος, η μηπως οι τυποι ειναι εντελως ασχετοι???

Γεια σας,ανοιξα λογαριασμο στο leyPay και πλεον περιμενω να μου ερθει η καρτα.Προσθεσα και την χρεωστικη μου της eurobank,αλλα δεν μπορω να την κανω verify!!!Στο web banking βλεπω την χρεωση LEUPAY.E +χχχχ LU (στην θεση των χχχχ ειναι τεσσερις αριθμοι).

Βαζω τους τεσσερις αριθμους στο verify your card,αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι ο κωδικος ειναι λαθος!!!!

Κανω κατι λαθος, η μηπως οι τυποι ειναι εντελως ασχετοι???

Το 3957 βαζεις;

Ναι το 3957.Κανω κατι λαθος???

Δεν ειναι αυτος ο τετραψηφιος αριθμος.Ειναι τα 4 πρωτα ψηφια του τηλεφωνου τους. Ειδικα στην Eurobank δεν θα σου εμφανιστεί ο αριθμός. Θα τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και θα τους ζητησεις να στον διαβασουν απο τις κινήσεις της καρτας σου. ( Οχι απο τις κινήσεις του λογαριασμού σου)

Εκανα λογαριασμο στην Leupay και περιμενω να μου ερθει η καρτα σε περιπου 15 ημερες. Μεχρι τοτε , μπορω με καποιον τροπο να χρησημοποιησω την υπηρεσια για ηλεκτρονικες αγορες? η αναγκαστηκα θα πρεπει να περιμενω να λαβω την καρτα?

Καλησπέρα σε όλους , μόλις άνοιξα και εγώ ενα λογαριασμό leupay και περιμένω να έρθει η κάρτα.

Αν κατάλαβα καλά , μπορώ να την φορτίσω πρίν την παραλάβω? εχω μια προπληρωμένη της Πειραιώς , αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει,  τι βήματα πρέπει να κάνω,  γιατί είμαι άσχετη , θα το εκτιμούσα...

Ευχαριστώ 

Εκανα λογαριασμο στην Leupay και περιμενω να μου ερθει η καρτα σε περιπου 15 ημερες. Μεχρι τοτε , μπορω με καποιον τροπο να χρησημοποιησω την υπηρεσια για ηλεκτρονικες αγορες? η αναγκαστηκα θα πρεπει να περιμενω να λαβω την καρτα?

Κατέβασε το LeuPay Wallet και χρησιμοποίησε την εικονική mastercard, αφού την φορτίσεις μέσω της LeuPay. To LeuPay Wallet είναι το παλιό LeuPost.

Κατέβασε το LeuPay Wallet και χρησιμοποίησε την εικονική mastercard, αφού την φορτίσεις μέσω της LeuPay. To LeuPay Wallet είναι το παλιό LeuPost.

η εικονική mastercard θα ειναι η ιδια με αυτήν που θα λαβω ταχυδρομικά? η θα ειναι ανεξάρτητη με δικό της αριθμο?

Καλησπέρα σε όλους , μόλις άνοιξα και εγώ ενα λογαριασμό leupay και περιμένω να έρθει η κάρτα.

Αν κατάλαβα καλά , μπορώ να την φορτίσω πρίν την παραλάβω?

Μπορείς. Εγώ είχα στείλει το πρώτο έμβασμα πριν καν παραλάβω την κάρτα. Αμέσως αν θες ανοίγεις και ένα Leupay Wallet με την εικονική και τη χρησιμοποιείς.

Και πως συνδεουμε τις δυο εφαρμογες?

Ανοίγεις τα accounts με το ίδιο ονοματεπώνυμο φυσικά (το πραγματικό σου) και τον ίδιο αριθμό κινητού (προσοχή σε αυτό!) και είναι συνδεδεμένες αυτόματα. Αυτή η υπόμνηση ισχύει και για τους δυό σας (και τον από πάνω που απαντώ).

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, η Leupay (η πλήρης με το e-banking δηλαδή που σου στέλνει κάρτα και σε πλαστικό) ίσως να μην έχει λόγο ύπαρξης πλέον για όσους θέλουν απλά και μόνο να κάνουν αγορές από το εξωτερικό. Μετά την τελευταία αναβάθμιση του application Leupost σε "Leupay Wallet", αυτό παρέχει στον χρήστη του ατομικό ΙΒΑΝ κι άρα δυνατότητα φόρτισης και με έμβασμα εκτός από σύνδεση ξένων και Ελληνικών Mastercard όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα. Είναι υπερπλήρης και κάνει πλέον τα πάντα όσον αφορά τη χρήση σε αγορές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...