theopan Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μετά τις δύο τελευταίες ενημερώσεις, η εφαρμογή Leupost κρασάρει σε κινητό Android. Συγκεκριμένα βγάζει μήνυμα "δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει", προχωρά στην οθόνη όπου δίνεις pin, και αφού το δώσεις ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα και κλείνει οριστικά. Έστειλα μήνυμα στο support πριν δυο μέρες, αλλά από προηγούμενη εμπειρία μου δεν θα ακούσω από αυτούς πριν περάσουν 4-5 ημέρες, και στο μεταξύ δεν έχω πρόσβαση ούτε στα χρήματά μου ούτε στην κάρτα, για να τη φορτίσω για αγορές. Καμιά ιδέα για κάποια λύση; Κανονικά δουλεύει η εφαρμογή και έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Είναι δικό σου πρόβλημα. Να κάνεις απεγκατάσταση-εγκατάσταση και θα στρώσει (το είχα πάθει κι εγώ στο παρελθόν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ελαβα την ακόλουθη ενημέρωση λίγο νωρίτερα Thank you for using our services. We hope that you’re fully availing of the great benefits of your LeuPay account for your daily operations.We would like to inform you that new fees for outgoing bank transfers in USD currency will be applicable as of 04.07.2016.You can review the new fees online in your LeuPay account in the Tariff section.You are not required to do explicitly anything in order to accept the change in the Tariff as it will automatically enter into force in two months as of the date of the present notification.If you do not agree with the new fees please notify us via email within this period.After the period of two months you will be able to view the changes online in your LeuPay account.Thank you for your continued trust on our services.Should you have any questions, please contact our Customer Support at [email protected].Best Regards,LeuPay Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okeanos111 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ελαβα την ακόλουθη ενημέρωση λίγο νωρίτερα Ηρθε και σε εμενα αυτο το μηνυμα τι ειναι αληθεια αυτη η χρεωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πρέπει να το έλαβαν όσοι έχουν και λογαριασμό σε $. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μετά τις δύο τελευταίες ενημερώσεις, η εφαρμογή Leupost κρασάρει σε κινητό Android. Συγκεκριμένα βγάζει μήνυμα "δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει", προχωρά στην οθόνη όπου δίνεις pin, και αφού το δώσεις ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα και κλείνει οριστικά. Έστειλα μήνυμα στο support πριν δυο μέρες, αλλά από προηγούμενη εμπειρία μου δεν θα ακούσω από αυτούς πριν περάσουν 4-5 ημέρες, και στο μεταξύ δεν έχω πρόσβαση ούτε στα χρήματά μου ούτε στην κάρτα, για να τη φορτίσω για αγορές. Καμιά ιδέα για κάποια λύση;Το ιδιο γινεται και σε μενα. Η εφαρμογη της Leupay λειτουργει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgescreta Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Παρατήρησα, από χθες αν θυμάμαι καλά, ότι σε κάθε είσοδο στο e-banking της Leupay, βγάζει ένα pop up που αναφέρεται σε αλλαγές από τις 04/07/2016 και παραπέμπει σε link με τους όρους και το νομικό καθεστώς που διέπουν τη συγκεκριμένη τράπεζα. Θα αλλάξει κάτι από την ημερομηνία αυτή και μετά; Φαντάζομαι ότι το έχει εμφανίσει σε όλους τους λογαριασμούς. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει αγγλικά να μας πει αν και τι είναι αυτό που αλλάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Διάβασε τα προηγούμενα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πρέπει να το έλαβαν όσοι έχουν και λογαριασμό σε $. Λογικά το έλαβαν όλοι, όπως είναι και το φυσιολογικό, αφού ήρθε και σ' εμένα που έχω λογαριασμό μόνο σε ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αφορά τα εμβάσματα που στέλνεις σε δολάρια απο τον leupay λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Έχει βρει κανείς επιλογή για αλλαγή διεύθυνσης; Έβαλα κατα λάθος το πατρικό μου, αλλά εκεί δεν έρχεται κανένας λογαριασμός στο όνομα μου, ώστε να κάνω το verification. M@l@kia i know, αλλά λέω μηπως ξέρει κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής των προσωπικών στοιχείων μέσα από τη σελίδα και θα πρέπει να τους στείλεις e-mail στο support τους για να δεις τι μπορεί να γίνει. Ενδέχεται να σου ζητήσουν να τους πάρεις τηλ. για να μπορέσουν να διασταυρώσουν κάποια στοιχεία ώστε να πειστούν ότι πράγματι είσαι εσύ που θέλεις να κάνεις την όποια αλλαγή και μετά θα προχωρήσουν σε αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Έκανα όπως προτεινες. Ελπίζω να βγάλω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Έκανα όπως προτεινες. Ελπίζω να βγάλω άκρη.Ενημερωσε για την απαντηση τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas285 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Χθες έστειλα ταυτότητα και λογαριασμό τηλεφώνου και τώρα είμαι στην φάση Verification request: Waiting card activation.Είμαι περίεργος να δω πόσες μέρες θα κάνει να έρθει. Καλημέρα. Σήμερα ήρθε η κάρτα και την ενεργοποίησα από το σάιτ. Το πρώτο μήνυμα δεν ήρθε και έκανα resend sms και ήρθε κανονικά. Σύνδεσα και το λογαριασμό στο paypal.Μέχρι τώρα όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλημέρα. Σήμερα ήρθε η κάρτα και την ενεργοποίησα από το σάιτ. Το πρώτο μήνυμα δεν ήρθε και έκανα resend sms και ήρθε κανονικά. Σύνδεσα και το λογαριασμό στο paypal.Μέχρι τώρα όλα καλά. Και στη συνεχεια ολα καλα θα πανε. ... Αξιολογη και αξιοπιστη καρτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα