antikinsor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Κανονικότατα λειτουργεί η ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ και έχει χρέωση 0,50€. Σ΄ευχαριστώ που το διευκρίνησες. Είτε είχα διαβάσει ότι δεν λειτουργούσε παλιότερα, είτε το είχα μπερδέψει με τη Revolut που μέχρι πριν λίγες μέρες πράγματι δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Πάω να κάνω edit και στο post μου για να μην παραπληροφορηθεί κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnioo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μου ηρθε η καρτα μετα απο 20-21 μερες, ΟΚ δεν βιαζομαι εχω την leupost εφαρμογη-καρτα και κανω τις αγορες μου. Εκανα την ενεργοποιηση της καρτας και ηρθε το pin με sms.Αμεσα χωρις καθυστερησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slvsnt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 τους έχω στείλει ένα μήνυμα διότι δε μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου, να δω σε πόσο χρόνο θα απαντήσουν. έχουν περάσει 24 ώρες. μέσα σε 48 λένε πως απαντάνε. γκάφα δική μου. είχα βάλει verification με το app αντί sms, άλλαξα κινητό και πήγα να περάσω το app στο νέο κινητό. έλα όμως που τα έμπλεξα και πριν το ολοκληρώσω έσβησα την εφαρμογή από το αρχικό κινητό. η σύνδεση με το άλλο δεν έγινε ποτέ και τώρα δε μπορώ να μπω. δίνω στο app user/pass μου λέει ότι είναι λάθος, που δεν είναι αλλα΄οκ. ζητάω reset κωδικού, γίνεται το ρεσετ, μου στέλνουν μήνυμα στο κινητό, πάω να μπω και μου ζητάει και τον κωδικό από το app. δεν έχω το app την τύχη μου μέσα. anyway, ευκαιρία να τεστάρουμε την εξυπηρέτηση τους, τουλάχιστον παρά τις προσπάθειες μου να μπω στο λογαριασμό και το ρεσετ που έκανα, δε μου κλείδωσαν την κάρτα. έκανα μια αγορά κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BABTISTA Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παιδεια χρειαζομαι την βοηθεια σας...εχω στηλει ολα μου τα χαρτια στην leupay δεκο,διπλωμα κλπ και μου λενε οτι για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος και να σας στηλουμε την καρτα πρεπει να συνδεσεται μια καρτα που ειναι συνδεδεμενη με τον τραπεζικο σας λογαριασμο.Εκανα προσπαθεια με prepaid visa εθνικης αλλα και με την χρεωστικη μου και δεν την δεχεται.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Μηπως δεν δεχεται της Εθνικης και θελει αλλη καρτα απο αλλη τραπεζα πχ Πειραιως..εχει συνδεσει κανεις απο εθνικη τραπεζα?Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnyboy66 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παιδεια χρειαζομαι την βοηθεια σας...εχω στηλει ολα μου τα χαρτια στην leupay δεκο,διπλωμα κλπ και μου λενε οτι για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος και να σας στηλουμε την καρτα πρεπει να συνδεσεται μια καρτα που ειναι συνδεδεμενη με τον τραπεζικο σας λογαριασμο.Εκανα προσπαθεια με prepaid visa εθνικης αλλα και με την χρεωστικη μου και δεν την δεχεται.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Μηπως δεν δεχεται της Εθνικης και θελει αλλη καρτα απο αλλη τραπεζα πχ Πειραιως..εχει συνδεσει κανεις απο εθνικη τραπεζα?Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Απ'οτι εχει γραφει εδω στο forum περνανε πιο πολυ ,εαν οχι ολες, της mastercard. Δοκιμασε εαν εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geonised Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πιστοποίηση λογαριασμού Για τη πιστοποίηση (verification) του λογαριασμού ο χρήστης αφού τον ανοίξει πρέπει να ανεβάσει σκαναρισμένα ή καλά φωτογραφημένα μέσα από το web-banking (εκεί που γράφει upgrade) την ταυτότητα ή το διαβατήριο του (ότι από τα δύο δήλωσε κατά το άνοιγμα του λογαριασμού) και έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητού, νερό, statement τράπεζας κτλ) που να φαίνεται η διεύθυνση που δηλώθηκε κατά το άνοιγμα του λογαριασμού.Όταν ο λογαριασμός από BASIC γίνει STANDARD σημαίνει πως έχει ολοκληρωθεί η πιστοποίηση και έχουν άνεβει τα όρια για αναλήψεις και εμβάσματα. Εχω δηλωσει την διευθυνση με λατινικους χαρακτηρες, με λογαριασμο ΔΕΚΟ που ειναι στα ελληνικα θα γινει πιστοποιηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnyboy66 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πιστοποίηση λογαριασμού Για τη πιστοποίηση (verification) του λογαριασμού ο χρήστης αφού τον ανοίξει πρέπει να ανεβάσει σκαναρισμένα ή καλά φωτογραφημένα μέσα από το web-banking (εκεί που γράφει upgrade) την ταυτότητα ή το διαβατήριο του (ότι από τα δύο δήλωσε κατά το άνοιγμα του λογαριασμού) και έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητού, νερό, statement τράπεζας κτλ) που να φαίνεται η διεύθυνση που δηλώθηκε κατά το άνοιγμα του λογαριασμού. Όταν ο λογαριασμός από BASIC γίνει STANDARD σημαίνει πως έχει ολοκληρωθεί η πιστοποίηση και έχουν άνεβει τα όρια για αναλήψεις και εμβάσματα. Εχω δηλωσει την διευθυνση με λατινικους χαρακτηρες, με λογαριασμο ΔΕΚΟ που ειναι στα ελληνικα θα γινει πιστοποιηση; Ναι θα γινει κανονικα η πιστοποιηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Πιστοποίηση λογαριασμού Όταν ο λογαριασμός από BASIC γίνει STANDARD σημαίνει πως έχει ολοκληρωθεί η πιστοποίηση και έχουν άνεβει τα όρια για αναλήψεις και εμβάσματα. σε standard λογαριασμο ποσο ανεβαινει το οριο εμβασματος? γτ λογικα απο την τραπεζα δεν θα μπορει καποιος να στειλει πανω απο 1000 ευρω(το μηνα) , ετσι δεν ειναι? Παιδεια χρειαζομαι την βοηθεια σας...εχω στηλει ολα μου τα χαρτια στην leupay δεκο,διπλωμα κλπ και μου λενε οτι για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος και να σας στηλουμε την καρτα πρεπει να συνδεσεται μια καρτα που ειναι συνδεδεμενη με τον τραπεζικο σας λογαριασμο.Εκανα προσπαθεια με prepaid visa εθνικης αλλα και με την χρεωστικη μου και δεν την δεχεται.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Μηπως δεν δεχεται της Εθνικης και θελει αλλη καρτα απο αλλη τραπεζα πχ Πειραιως..εχει συνδεσει κανεις απο εθνικη τραπεζα?Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. εαν η χρεωστικη σου ειναι η Εθνικη mastercard δεν περναει,το χω δοκιμασει κ γω... επισης ουτε η prepaid Visa της Πειραιως περναει.κ αυτη δοκιμασμενη. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από panicx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παρακάτω είναι οι κάρτες (σύμφωνα με αναφορές χρηστών) που συνδέονται με LeuPay και LeuPost: Χρεωστική Mastercard Πειραιώς Χρεωστική Mastercard Eurobank Χρεωστική Mastercard Alpha Χρεωστική Mastercard Attica Προπληρωμένη Mastercard Πειραιώς (WeBuy) Kάρτες που ΔΕΝ γίνεται σύνδεση με LeuPay και LeuPost Πιστωτική Mastercard Εθνικής Πιστωτική Visa Alpha Πιστωτική Visa Alpha (Gold) Χρεωστική Visa Alpha, Χρεωστική Mastercard Εθνικης για μεταφορα χρηματων απο Ελληνικη καρτα σε LeuPay ή LeuPost η προμηθεια ειναι 1% με ελάχιστη χρέωση 0.50 λεπτά. η μεταφορα των χρηματων ειναι αμεση (1-2 δευτερολεπτα) αν κάνατε δοκιμή και η κάρτα σας πέρασε ή δεν πέρασε και ΔΕΝ ειναι στη λίστα προσθέστε την για να έχουμε updated τη λίστα *** όρια μεταφορών *** μη verified καρτα 100€ / μερα & 1.000€ / ετος verified καρτα 1.000€ / μερα & 25.000€ / ετος το verification της καρτας γινεται με χρεωση της και αποστολη 4ψηφιου κωδικου στο πεδιο της χρεωσης (οπως και με το PayPal) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leupay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 τους έχω στείλει ένα μήνυμα διότι δε μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου, να δω σε πόσο χρόνο θα απαντήσουν. έχουν περάσει 24 ώρες. μέσα σε 48 λένε πως απαντάνε. γκάφα δική μου. είχα βάλει verification με το app αντί sms, άλλαξα κινητό και πήγα να περάσω το app στο νέο κινητό. έλα όμως που τα έμπλεξα και πριν το ολοκληρώσω έσβησα την εφαρμογή από το αρχικό κινητό. η σύνδεση με το άλλο δεν έγινε ποτέ και τώρα δε μπορώ να μπω. δίνω στο app user/pass μου λέει ότι είναι λάθος, που δεν είναι αλλα΄οκ. ζητάω reset κωδικού, γίνεται το ρεσετ, μου στέλνουν μήνυμα στο κινητό, πάω να μπω και μου ζητάει και τον κωδικό από το app. δεν έχω το app την τύχη μου μέσα. anyway, ευκαιρία να τεστάρουμε την εξυπηρέτηση τους, τουλάχιστον παρά τις προσπάθειες μου να μπω στο λογαριασμό και το ρεσετ που έκανα, δε μου κλείδωσαν την κάρτα. έκανα μια αγορά κανονικά διαβασε εδώ την απαντηση: http://forum.elief.eu/thread/29-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-forum/?postID=154#post165 και να ξέρετε πως εχει ανοιχτει ειδικο forum για τη leupay στο http://forum.elief.eu οπου γράφει και ο braker1 ο οποιος ανοιξε το εδω topic για τη leupay αλλα τον μπλοκαραν γιατι βλεπετε χαλαει σε μερικους εδω μεσα τη προωθηση της revolut. αφου η leupay υπερτερει ΣΕ ΟΛΑ εναντι της revolut και ακομα και την καλυτερη ισοτιμια που εδινε η revolut η leupay την εχει καλυψει. και φυσικα ειναι θεμα χρονου να φανε και αυτο το post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 http://forum.elief.eu/thread/29-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-forum/?postID=166#post166 @braker ευχαριστω για την απαντηση,τωρα την διαβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μόλις μου ήρθε η καρτα μια ερώτηση τον κωδικό για το ATM που τον βρίσκω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leupay Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μόλις μου ήρθε η καρτα μια ερώτηση τον κωδικό για το ATM που τον βρίσκω ? μπες στο www.leupay.eu με το username και το password σου, πηγαινε στο cards και πάτα το "activate card". καταχωρείς τα ψηφία της κάρτας και θα σου στείλουν με SMS στο κινητο που έχεις δηλώσει το PIN της κάρτας που παρέλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Το έκανα και το μόνο που μου έστειλαν είναι please enter this verification code **** in your account page τίποτα άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leupay Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τα σχολια των χρηστων της υπηρεσίας leupay ειναι πολύ σημαντικα και είναι η αφορμή για να γίνουν βελτιώσεις στα σημεία που πάσχει η υπηρεσία. αν έχετε τον χρόνο και την ορεξη θα βοηθούσε πολύ να γράψετε τι θα θέλατε να έχει επιπλέον η υπηρεσία για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. παρακαλώ γράψτε τα στο: http://forum.elief.eu/board/11-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-leupay/ να είστε σίγουροι πως οι προτάσεις σας θα μεταφερθούν στο αντίστοιχο τμήμα, πολλές βελτιώσεις που έχουν προστεθεί στην πορεία (πχ δεύτερος, τρίτος λογαριασμός με IBAN στο ίδιο νόμισμα, καλύτερες ισοτιμίες κ.α.) υλοποιήθηκαν ύστερα από υποδείξεις των leupay χρηστών Το έκανα και το μόνο που μου έστειλαν είναι please enter this verification code **** in your account page τίποτα άλλο πρεπει να βαλεις το 4ψήφιο (για επιβεβαιωση) για να προχωρήσει η διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα