Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

alfeios στο 1226 λες οτι προσπαθησες να προσθεσεις καρτα της πειραιως. ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη? visa ή mastercard?

πιστωτική στην αρχη και εγιναν αυτα που γραφω στο 1226

χρεωστικη μετα και μου βγαζει οτι εχω υπερβει τον μεγιστο αριθμο καρτων, ενω εχω βαλει μονον μια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σήμερα προσπάθησα να προσθέσω κάρτες. Χρεωστική Πειραιώς αποτυχημένη συναλλαγή, χρεωστική Alpha αποτυχημένη συναλλαγή, προσπαθώ να περάσω χρεωστική Eurobank μου λέει ότι έχω υπερβεί τον αριθμό των πιστωτικών καρτών που μπορω να καταχωρήσω. Σβήνω τις δύο προηγούμενες αλλά ακόμα δε με αφήνει να προσθέσω την Eurobank

Storing new card - unsuccessful!

The operation was not successful.

You have reached the maximum number of stored cards!

Παρόλο που έχω αφαιρέσει τις προηγούμενες δυο.... 

Σήμερα προσπάθησα να προσθέσω κάρτες. Χρεωστική Πειραιώς αποτυχημένη συναλλαγή, χρεωστική Alpha αποτυχημένη συναλλαγή, προσπαθώ να περάσω χρεωστική Eurobank μου λέει ότι έχω υπερβεί τον αριθμό των πιστωτικών καρτών που μπορω να καταχωρήσω. Σβήνω τις δύο προηγούμενες αλλά ακόμα δε με αφήνει να προσθέσω την Eurobank

Προφανώς αγαπητέ οι κάρτες που προσπαθησες να συνδέσεις ήταν VISA σωστά;;   Εχει ειπωθεί ξανα και ξανά πως ΜΟΝΟ MASTERCARD περνάνε !!!  Διαβάστε λίγο....κάνει καλό  :-) 

Τώρα προφανώς έχεις μπλοκάρει τις δύο κάρτες που δικαιούσαι να συνδέσεις σε μη verified λογαριασμό (κανονικά είναι 5) και αν τελικά έχεις κάποια mastercard (εκτος εθνικής) στείλε email να σου διαγράψουν τις δυο άκυρες και δοκίμασε να συνδέσεις την επόμενη.

Άρα, είχες κάνει ήδη την πρώτη κίνηση (σύνδεση), και μέσα από το web banking της LeuPay στην καρτέλα με τις συνδεδεμένες καρτες επέλεξες να την κάνεις Verify. Έτσι έγινε και η δεύτερη απαραίτητη μικρή χρέωση από την κάρτα, για να σου δοθεί ο απαραίτητος 4ψήφιος κωδικός. Οπότε, θα καλέσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης καρτών της Πειραιώς και θα τους ζητήσεις να σου δώσουν τον 4ψήφιο κωδικό, που θα φαίνεται σε κάποια από τις 2 αυτές συναλλαγές (λογικά στη δεύτερη). Θα βάλεις τον κωδικό στο αντίστοιχο πλαίσιο μέσα στο web banking της LeuPay και είσαι έτοιμος. Λογικά, η κίνηση φαίνεται αμέσως στις τράπεζες και είναι μάλλον μύθος ότι χρειάζεται 1-2 μέρες (όπως συνήθως λένε για το Paypal). Αν παρόλα αυτά δεν βρουν τον κωδικό και σου πουν να τους πάρεις σε 1-2 μέρες πάλι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και θα πρέπει να περιμένεις.

Στη σύνδεση κάρτας mastercard virual Webuy της Πειραιώς με leupay ο κωδικός φαίνεται αμέσως στο winbanking ετσι δεν χρειάζεται καν να πάρεις τηλέφωνο.  

• Like 1

πιστωτική στην αρχη και εγιναν αυτα που γραφω στο 1226

χρεωστικη μετα και μου βγαζει οτι εχω υπερβει τον μεγιστο αριθμο καρτων, ενω εχω βαλει μονον μια

Δεν έχει σημασία αν πετύχει ή όχι η σύνδεση των καρτών. Το σύστημα την κρατάει στη μνήμη και το κακό είναι ότι ακόμα κι αν αφαιρέσεις από μόνος σου την κάρτα που απέτυχε να συνδεθεί, μετά δεν μπορείς να βάλεις άλλη στη θέση της. Έτσι, αν δεν βάλεις κάρτες που ξέρεις με βεβαιότητα ότι θα συνδεθούν σωστά (κάρτες από την επιβεβαιωμένη λίστα που σου παρέθεσα νωρίτερα) είναι εύκολο να πιάσεις το όριο. Λογικά, είναι κάποιο bug της εφαρμογής και έχει αναφερθεί κι άλλες φορές σε προηγούμενα posts.

Οπότε, σε αυτή την περίπτωση γράφεις στο support της υπηρεσίας για να σου διαγράψουν αυτή που απέτυχε να συνδεθεί.

Ισχύει και σ' εσένα ό,τι έγραψα στο φίλο alfeios παραπάνω, καθώς κι αυτά που πολύ σωστά σου έγραψε ο molot12.

Στη σύνδεση κάρτας master card virtual Webuy της Πειραιώς με leupay ο κωδικός φαίνεται αμέσως στο winbanking ετσι δεν χρειάζεται καν να πάρεις τηλέφωνο.  

Ο φίλος νωρίτερα, δεν διευκρίνησε αν έχει την προπληρωμένη virtual (Webuy) και θεωρώντας ότι πιθανότατα έχει την χρεωστική mastercard, γι' αυτό τον παρέπεμψα στο τηλ. κέντρο εξυπηρέτησης της Πειραιώς. Καλά έκανες όμως και το τόνισες, για να υπάρχει κι αυτή η πληροφορία.

Εγώ ακόμη περιμένω τον 4ψηφιο από την alpha bank.! Έως 2 μέρες μου είπαν αύριο είναι ή δεύτερη.. Τοσο πολύ αργεί.. Στο web δεν εμφανίζει καν την χρέωση.... Τι κάνω? Σήμερα φορτωσα με εμβασμα.

Εγώ ακόμη περιμένω τον 4ψηφιο από την alpha bank.! Έως 2 μέρες μου είπαν αύριο είναι ή δεύτερη.. Τοσο πολύ αργεί.. Στο web δεν εμφανίζει καν την χρέωση.... Τι κάνω? Σήμερα φορτωσα με εμβασμα.

Δεν την εμβανιζει στις προσωρινες κινησεις στο ebanking της Alpha ?

Να υποθεσω οτι η επικοινωνια με το support πρεπει να γινει στα αγγλικα;

Ναι, στα αγγλικά θα γράψεις και θα στείλεις e-mail στο: [email protected]

Θα σου έρθει αμέσως αυτόματο απαντητικό e-mail ότι έλαβαν το δικό σου και ανοίχτηκε ticket.

Μετά από λογικά 1-2 εργάσιμες θα σου απαντήσουν για το θέμα σου.

Όπως σου έχω γράψει ήδη, κανονικά εμφανίζεται αμέσως. Αφού σου είπαν για 2 μέρες, περίμενε και ξαναπάρε μόλις περάσουν αυτές. Να τους ρωτήσεις αν φαίνονται 2 συναλλαγές στο σύστημα, γιατί γίνεται 1 συναλλαγή κατά τη σύνδεση της κάρτας και 1 κατά την επαλήθευση, ώστε να σιγουρευτείς ότι ψάχνουν σωστά για τον 4ψήφιο. Αν παρόλα αυτά δεν βρεθεί κανένας 4ψήφιος σε καμία από τις 2 συναλλαγές, τότε επικοινώνησε με τη LeuPay και κάνε αυτό που έκανε και ο theopan για να λύσει το ίδιο πρόβλημα.

Δεν την εμβανιζει στις προσωρινες κινησεις στο ebanking της Alpha ?

Τέτοιου είδους κωδικοί εμφανίζονται στο web banking μόνο αν η κάρτα είναι virtual.

Για τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες οι κωδικοί εμφανίζονται στο statement που εκδίδεται κάθε τέλος του μήνα και το οποίο περιλαμβάνει όλες τις κινήσεις που έγιναν. Επειδή όμως δεν μπορεί κάποιος να περιμένει τόσο καιρό επικοινωνεί τηλεφωνικά με το τμήμα καρτών για να ενημερωθεί άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, στα αγγλικά θα γράψεις και θα στείλεις e-mail στο: [email protected]

Θα σου έρθει αμέσως αυτόματο απαντητικό e-mail ότι έλαβαν το δικό σου και ανοίχτηκε ticket.

Μετά από λογικά 1-2 εργάσιμες θα σου απαντήσουν για το θέμα σου.

Όπως σου έχω γράψει ήδη, κανονικά εμφανίζεται αμέσως. Αφού σου είπαν για 2 μέρες, περίμενε και ξαναπάρε μόλις περάσουν αυτές. Να τους ρωτήσεις αν φαίνονται 2 συναλλαγές στο σύστημα, γιατί γίνεται 1 συναλλαγή κατά τη σύνδεση της κάρτας και 1 κατά την επαλήθευση, ώστε να σιγουρευτείς ότι ψάχνουν σωστά για τον 4ψήφιο. Αν παρόλα αυτά δεν βρεθεί κανένας 4ψήφιος σε καμία από τις 2 συναλλαγές, τότε επικοινώνησε με τη LeuPay και κάνε αυτό που έκανε και ο theopan για να λύσει το ίδιο πρόβλημα.

Τέτοιου είδους κωδικοί εμφανίζονται στο web banking μόνο αν η κάρτα είναι virtual.

Για τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες οι κωδικοί εμφανίζονται στο statement που εκδίδεται κάθε τέλος του μήνα και το οποίο περιλαμβάνει όλες τις κινήσεις που έγιναν. Επειδή όμως δεν μπορεί κάποιος να περιμένει τόσο καιρό επικοινωνεί τηλεφωνικά με το τμήμα καρτών για να ενημερωθεί άμεσα.

1. Να γραψω στα αγγλικα, εκει εχουμε ενα θεμα .... Θα δουμε .....

2. 

Εδω κανεις καποιο λαθος. Χρησιμοποιω το ebanking της Alphabank δεκα χρονια. Πας στις καρτες, επιλεγεις Κινησεις (όχι αντιγραφα) και βλεπεις τις κινησεις σου που εχεις κανει. Στο πανω μερος λεει Κινησεις σε εκκρεμότητα, εμφανιζονται εκει για 1-4 μερες αλλα και στις προσωρινες φαινεται ο κωδικος στην αιτιολογια τους

alpharhochiepsilonomicron%20lambdapsieta

Επεξ/σία από alfeios
  • Like 1

Δεν έχει ακουστεί στο παρελθόν να μην μπορεί κάποιος να συνδέσει την κάρτα με το Paypal.

Έχε όμως υπ' όψιν σου, ότι για να γίνει αυτό, θα πρέπει ήδη να υπάρχουν κάποια λεφτά μέσα στην κάρτα (τουλάχιστον 2.5 ευρώ).

Όταν συνδέεις την κάρτα στο Paypal, γίνεται μια μικρή χρέωση (1$) και για να την κάνεις μετά και Verification, γίνεται και δεύτερη μικρή χρέωση (1€) για να σου δοθεί και ο απαραίτητος 4ψήφιος κωδικός.

Αυτή είναι η τυπική διαδικασία σύνδεσης οποιασδήποτε κάρτας με το Paypal και δεν είναι ιδιοτροπία της LeuPay.

Αν λοιπόν δεν έχεις λεφτά μέσα στην κάρτα, έστω και αυτά τα λίγα, προφανώς δεν μπορεί να γίνει σύνδεση.

Αν φταίει κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω...

Όπως γράφεις την έχεις λειτουργήσει κανονικά την κάρτα μέχρι τώρα και όλα καλά.

Αυτή τη στιγμή όμως που προσπαθείς να συνδέσεις την κάρτα στο Paypal, έχεις καθόλου λεφτά μέσα στο λογαριασμό σου;

Διάβασε τι έγραψα και στο φίλο παραπάνω.

1. Εφόσον η LeuPost είναι υπηρεσία της ίδιας εταιρείας, λογικά για τη φόρτιση ισχύει ότι και με τη LeuPay. Οπότε, δεν ήταν τυχαία η φόρτιση που έκανες, γιατί οι περισσότερες Mastercard περνούν και κόβονται όλες οι Visa. Διάβασε αναλυτικά τι έχει γραφτεί για τη LeuPay εδώ.

2. Γι' αυτό ας σου απαντήσει κάποιος που ξέρει.

3. Σε κάποιο από τα αρχικά posts του Braker με τις διάφορες οδηγίες, γράφει το εξής: "Μεταφέρεις αμέσως χρήματα από τον LeuPay στον LeuPost λογαριασμό (μέσα από το e-banking του LeuPay)". Άρα, δεν χρειάζεται καν να τη συνδέσεις, όπως όλες τις άλλες κάρτες και να σου πιάσει θέση (γιατί υπάρχει όριο καρτών που μπορείς να συνδέσεις) και μέσα από το web banking στέλνεις άμεσα τα λεφτά εσωτερικά/internal, όπου αν δεν κάνω λάθος, σ' αυτή την περίπτωση έχει μια ελάχιστη χρέωση, 0.10€.

είναι οκ τώρα, έφταιγε που δεν είχα φράγκο μέσα!!!

ευχαριστώ!!!

2. 

Εδω κανεις καποιο λαθος. Χρησιμοποιω το ebanking της Alphabank δεκα χρονια. Πας στις καρτες, επιλεγεις Κινησεις (όχι αντιγραφα) και βλεπεις τις κινησεις σου που εχεις κανει. Στο πανω μερος λεει Κινησεις σε εκκρεμότητα, εμφανιζονται εκει για 1-4 μερες αλλα και στις προσωρινες φαινεται ο κωδικος στην αιτιολογια τους

Έτσι ήταν πάντα στο Web Banking της Alpha Bank?  :unsure: 

Το χρησιμοποιώ "άπειρα" χρόνια και δεν το είχα ανακαλύψει ποτέ, παρόλο που το είχα ξεψαχνίσει... Αν είναι δυνατόν!!! :shock:

Εκτός κι αν το πρώτο διάστημα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, το οποίο προστέθηκε σε μεταγενέστερο χρόνο και δεν το πήρα καθόλου είδηση.

Όπως και να έχει, σ' ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια :-)

Βέβαια, πλέον χρησιμοποιώ σχεδόν ελάχιστα την Alpha γιατί δεν με βολεύει όπως παλιότερα, αλλά κάθε τι που ανακαλύπτουμε/μαθαίνουμε, είναι πολύτιμο!

Έτσι ήταν πάντα στο Web Banking της Alpha Bank?  :unsure:

Το χρησιμοποιώ "άπειρα" χρόνια και δεν το είχα ανακαλύψει ποτέ, παρόλο που το είχα ξεψαχνίσει... Αν είναι δυνατόν!!! :shock:

Εκτός κι αν το πρώτο διάστημα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, το οποίο προστέθηκε σε μεταγενέστερο χρόνο και δεν το πήρα καθόλου είδηση.

Όπως και να έχει, σ' ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια :-)

Βέβαια, πλέον χρησιμοποιώ σχεδόν ελάχιστα την Alpha γιατί δεν με βολεύει όπως παλιότερα, αλλά κάθε τι που ανακαλύπτουμε/μαθαίνουμε, είναι πολύτιμο!

Ετσι το θυμαμαι εγω,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...