Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τότε, εικάζω ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν παρέχεται μέσα από την εφαρμογή, πιθανόν για λόγους ασφαλείας.

Μην ξεχνάς ότι για να μπεις στην εφαρμογή δίνεις μόνο τον κωδικό που έχεις ορίσει, ενώ για να μπεις στο web banking έχει διπλή ασφαλιστική δεικλίδα, αφού εκτός από τον κωδικό σου, χρειάζεται και ο επιπλέον κωδικός ασφαλείας μέσω του sms ή του Gatekeeper.

Καλό βέβαια είναι να μας το επιβεβαιώσει κάποιος που το γνωρίζει στα σίγουρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό το μήνυμα τι σημαίνει ρε παιδιά και δεν με αφήνει να φορτωσω χρήματα??

Το πρωί φορτωσα κανονικά 100 ευρώ. Τώρα δεν μ'αφηνει....!!

http://postimg.org/image/dl8huxbxp/

Λογικά, προσπαθείς να φορτώσεις απευθείας με κάρτα που συνέδεσες στο σύστημα και όχι με τραπεζικό έμβασμα.

Όπως έχει  γραφτεί σε παλιότερα posts υπάρχουν κάποια όρια για τη φόρτιση του λογαριασμού με κάρτα κι αν δεν την έχεις κάνει verified, το ημερήσιο όριο είναι περιορισμένο στα 100 ευρώ.

Δες για παράδειγμα εδώ τι έχει γραφτεί για τις κάρτες και τα όρια μεταφορών.

Μόλις συνδέσεις την κάρτα στο σύστημα θα σου γίνει μια μικρή χρέωση από τη LeuPay.

Θα πρέπει μετά να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το support της κάρτας σου, αναζητώντας αυτή τη χρέωση και ζητώντας να σου δώσουν τον 4ψήφιο κωδικό που εμφανίζεται στη συναλλαγή για να το περάσεις στο σύστημα της LeuPay και πλέον να γίνει Verified η κάρτα.

Δηλαδή, ακολουθούμε την ίδια διαδικασία όπως όταν συνδέουμε και κάνουμε verified μια κάρτα στο Paypal.

Μα, αν συνέδεσες ελληνική κάρτα στο σύστημα της LeuPay για να κάνεις τη φόρτιση, τι σχέση έχει το επιπεδο των Αγγλικών σου;

Εσύ θα πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το support της ελληνικής κάρτας σου (σε αυτή έγινε η μικρή χρέωση) για να βρεις τον κωδικό από τη συναλλαγή και όχι να επικοινωνήσεις με τη LeuPay.

Αν συνέδεσες ξένη κάρτα, π.χ. Revolut, η συναλλαγή (άρα και ο κωδικός) θα φαίνεται αυτόματα στην εφαρμογή του κινητού σου.

Ενημερωτικά για όσους προσπαθήσουν να συνδέσουν κάρτα Eurobank, ο κωδικός που υποτίθεται ότι στέλνει η Leupay δεν φαίνεται πουθενά. Οι συναλλαγές που γίνονται κατά τη διασικασία σύνδεσης/επαλήθευσης σημειώνω ότι είναι δύο και όχι μια. Μια 1€ με κάποια νούμερα τα οποία όμως δεν είναι ο κωδικός και άλλη μια μηδενική (0,00€ με αιτιολογία  "ΑΓΟΡΑ ΣΕ POS"). Σε καμία από τις 2 χρεώσεις δεν βρέθηκε 4ψήφιος κωδικός όσο κι αν ψάχτηκε από το Europhone banking τις 2 φορές που κάλεσα. Το πρόβλημα λύθηκε κατόπιν επικοινωνίας μου με τη Leupay και αφού τους έστειλα screenshots από το e-banking μου έδωσαν τον κωδικό μέσω e-mail.

• Like 1

Μα, αν συνέδεσες ελληνική κάρτα στο σύστημα της LeuPay για να κάνεις τη φόρτιση, τι σχέση έχει το επιπεδο των Αγγλικών σου;

Εσύ θα πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το support της ελληνικής κάρτας σου (σε αυτή έγινε η μικρή χρέωση) για να βρεις τον κωδικό από τη συναλλαγή και όχι να επικοινωνήσεις με τη LeuPay.

Αν συνέδεσες ξένη κάρτα, π.χ. Revolut, η συναλλαγή (άρα και ο κωδικός) θα φαίνεται αυτόματα στην εφαρμογή του κινητού σου.

Συγνώμη μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Άρα πρέπει να πάρω τηλ στο support τις alpha bank και να ζητησω να μου βρουν τον 4ψηφιο κωδικό.. Και αφού μου τν δώσουν τι κάνω μετά? Που βάζω τν κωδικό αυτόν μετα??

Ναι, το τηλ. εξυπηρέτησης της Alpha Bank θα πάρεις, το τμήμα καρτών, θα τους εξηγήσεις ότι έγινε μια αυτόματη μικρή συναλλαγή στην προσπάθειά σου να συνδέσεις την κάρτα σου με μια ξένη υπηρεσία που χρησιμοποιείς (παρόμοια διαδικασία όπως γίνεται και στο Paypal, για να καταλάβουν) και θα ζητήσεις τον 4ψήφιο κωδικό από τη συγκεκριμένη συναλλαγή που έγινε με την κάρτα σου.

Επειδή όμως ο φίλος theopan παραπάνω αναφέρει ότι γίνονται 2 συναλλαγές (τουλάχιστον για τη Eurobank), άλλη για τη σύνδεση της κάρτας και άλλη για Verification/Επαλήθευση, καλό είναι να επιλέξεις πρώτα το Verification μέσα από το web banking της LeuPay, στη σελίδα που είναι η συνδεδεμένη κάρτα σου και μετά να πάρεις τηλ. στην Alpha Bank για να αναζητήσεις τον 4ψήφιο κωδικό. Οπότε, ίσως και στη δική σου περίπωση να πρέπει να αναζητηθεί ο κωδικός μέσα από δύο συναλλαγές και όχι από μία.

Κι όταν σου το δώσουν, το βάζεις στο πλαίσιο που θα σου έχει εμφανιστεί στην ίδια σελίδα που επέλεξες το Verification.

λοιπον καλημερες.. πηρα τηλεφωνο στην αλφα.. δεν υπαρχει κανενας 4ψηφιος κκωδικος απο την πρωτη μου συνναλαγη που εκανα..ακομη και σημερα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα οταν παω να φορτωσω χρηματα απο καρτα .(ενω χτες εβαλα με την μια ) και βλεπω τωρα στν λογαριασμο μου στην σελιδα  leupay πως και στην καρτα και στον λογαριασμο ειμαι active..!! Η καρτα οντως θελει verify αλλα οταν το παταω με πεταει στην σελιδα της alpha bank alha secure web mastercard να κανω εγγραφη. κανω και μου λεει μετα να παρω τηελφωνο για τν κωδικο μου..!!

πολυ μπερδεμα η κατασταση..!! 

Αν δεν εχω διαβατηριο, να μην ασχοληθω καθολου ;

Δεν χρειαζεσαι οπωσδηποτε διαβατηριο

πχ αν εχεις καινουργια ταυτοτητα (αυτη που γραφει τα στοιχεια σου με λατινικους χαρακτηρες) προχωρα αφοβα...

ακομη κ με παλιες ταυτοτητες, νομιζω εχει αναφερθει οτι κανανε δουλεια (κραταω βεβαια μια επιφυλαξη για αυτο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...