Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια

Ρε πεδία από δολάρια σε ευρώ τι είναι Sell or buy?

Μην μπερδεύεσαι.

Πάντα είναι αυτό που χάνεις χρήματα.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς ανάληψη 1000 ευρώ με την μια?

Γιατί κάπου στην αρχή κάποιος είπε ότι δεν γίνεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά, δεν μπορείς να βγάλεις 1000 ευρώ με τη μία, γιατί το ημερήσιο όριο ανάληψης που έχει επιβληθεί από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα για τις κάρτες εξωτερικού ανέρχεται στα 600 ευρώ. Για τις ελληνικές κάρτες παραμένει το γνωστό 60 ευρώ/μέρα ή 420 ευρώ/βδομάδα. Άρα, μπορείς να βγάζεις μέχρι 600 ευρώ με τη μία και το όριο ανανεώνεται κάθε μέρα.

Συμπτωματικά, κουβέντα γι' αυτό το θέμα έχει ξεκινήσει από χθες στο topic της Number26 και πιο συγκεκριμένα, από εδώ και κάτω... ;)

Επεξ/σία από antikinsor
  • Like 1
Δημοσ.

Μια τελευταία ερώτηση. Γνωρίζετε κάθε πόσο αλλάζει η ισοτιμία στην leupay?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Είχε μείνει αυτή η ερώτηση σε εκκρεμότητα χωρίς να απαντηθεί με βεβαιότητα και επειδή είχα κι εγώ την ίδια απορία, έκατσα και παρατήρησα την ισοτιμία Ευρώ/Δολλαρίου από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει.

Τελικά, η ισοτιμία μεταβάλλεται μία φορά την ημέρα, κάθε πρωί που ανοίγουν τα γραφεία της εταιρείας (δεν έχω προσέξει τι ώρα ακριβώς) και το ΣΚ παραμένει αμετάβλητη με την ίδια τιμή που είχε πάρει την Παρασκευή, οπότε και αλλάζει πάλι τη Δευτέρα το πρωί.

Για επιβεβαίωση παραθέτω τις ισοτιμίες Ευρώ/Δολλαρίου που υπήρξαν τις τελευταίες 9 μέρες:

• Κ 21/2 1.1002 (buy) και 1.1224 (sell)
  • Δ 22/2 1.0979 (buy) και 1.1201 (sell)
  • Τ 23/2 1.0933 (buy) και 1.1153 (sell)
  • Τ 24/2 1.0906 (buy) και 1.1126 (sell)
  • Π 25/2 1.0908 (buy) και 1.1128 (sell)
  • Π 26/2 1.0914 (buy) και 1.1134 (sell)
  • Σ 27/2 1.0914 (buy) και 1.1134 (sell)
  • Κ 28/2 1.0914 (buy) και 1.1134 (sell)
  • Δ 29/2 1.0844 (buy) και 1.1064 (sell)
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς ανάληψη 1000 ευρώ με την μια?

Γιατί κάπου στην αρχή κάποιος είπε ότι δεν γίνεται?

Έχω βγάλει από Πειραιώς το Δεκέμβριο και πρόσφατα, αλλά και  από Άλφα πριν περίπου ένα μήνα με  ένα  τράβηγμα....γίνεται 

Δημοσ.

Έχω βγάλει από Πειραιώς το Δεκέμβριο και πρόσφατα, αλλά και από Άλφα πριν περίπου ένα μήνα με ένα τράβηγμα....γίνεται

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Περιμένω να μπουν τα λεφτά από PayPal

Δημοσ.

Φίλε Oge, μην ξεχάσεις να αναφέρεις κι εδώ αν τα καταφέρεις τελικά να κάνεις ανάληψη 1000 ευρώ με τη μία, γιατί αυτή είναι μια ανέλπιστη εξέλιξη σε σχέση πάντα με το ημερήσιο όριο των 600 ευρώ που φαίνεται να έχει επιβάλει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, αν σας είναι εύκολο,γράψτε ο καθένας με τι έγγραφο πιστοποιησατε την διευθυνση σας,διότι δεν έχω κάποιο λογαριασμό οτέ δεη κτλπα στο ονομά μου, έχω μόνο εκαθαριστικό εφορίας,και μπορώ να βγάλω και screenshot απο webbanking,αν κάποιος απο εσάς τα κατάφερε έτσι θα με βοηθούσε,ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, αν σας είναι εύκολο,γράψτε ο καθένας με τι έγγραφο πιστοποιησατε την διευθυνση σας,διότι δεν έχω κάποιο λογαριασμό οτέ δεη κτλπα στο ονομά μου, έχω μόνο εκαθαριστικό εφορίας,και μπορώ να βγάλω και screenshot απο webbanking,αν κάποιος απο εσάς τα κατάφερε έτσι θα με βοηθούσε,ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγώ έκανα verify με screenshot από winbank. Και όλα Οκ!

• Like 1
Δημοσ.

εγω τους εστειλα bank statement κ δε το δεχθηκανε!!!σημερα μετα απο μια βδομαδα μου στειλανε ιμειλ κ μου λενε λη να τους στειλω αλλο εγγραφο ή να κανω εμβασμα απο το λογαριασμο μου για να γινω verify :wacko: ...θα στειλω συμβολικα κανα 10 ευρω για αρχη μπας κ ξεκολλησει...

Δημοσ.

Δεν μπορείς να φορτίζεις (top up) απευθείας το λογαριασμό της LeuPay μέσω της κάρτας Revolut.

Μπορείς όμως δωρεάν να μεταφέρεις λεφτά από την Revolut στο LeuPay λογαριασμό μέσω εμβάσματος (Withdraw), όπου χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 εργάσιμες μέρες για να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα, ηθελα να ρωτησω, για να κανω αγορες με την leupay, δεν θα επρεπε να μου εμφανηζει την καρτα σαν ψηφιακη οπως κανει η revolut? πρεπει να την παραγγειλω για να δω τα στοιχεια?

Δημοσ.

μετεφερα καποια χρηματα στο leupost με σκοπο να τα βαλω στην revolut αλλα δεν δεχεται την εικονικη mastercard που βγαζει το leupost ενω σε αγορες paypal και aliexpress την δεχεται κανονικα σαν  mastercard.Τι φτεει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...