Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να τραβήξω ένα βίντεο το οποίο θέλω να έχει και ήχο αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι αυτός που θα τραβάει το βίντεο θα είναι απο μακρυά πχ 10 μέτρα και θέλω αυτά που θα λέω να ακούγετε γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ;

Δημοσ.

Θέλεις κατευθυντικό μικρόφωνο και αυτά κοστίζουν, ή κάποιο spy microphone.

st-nbe2-1.jpg

Μια εύκολη λύση είναι να βάλεις ένα mp3 recorder κοντά εκεί που θέλεις να καταγράψεις και να συνδέσεις τον ήχο με την εικόνα σε κάποιο πρόγραμμα video edit.

Δημοσ.

Κάνει, απλά έλεγξε την απόσταση (range) αν σε βολεύει.

Ίσως όμως να χρειαστείς και έναν αντάπτορα από μεγάλο μονοφωνικό καρφί σε μικρό γιατί αυτό είναι για να συνδεθεί σε κονσόλα ήχου. Αν έχεις τέτοια κονσόλα τότε δεν θέλεις τον αντάπτορα.

Θα μπορούσες επίσης με τον αντάπτορα να το καρφώσεις πάνω στην κάμερα και να γράφει απευθείας στην κασέτα/μνήμη της εικόνα και ήχο μαζί.

Αυτά τα belt microphones είναι που χρησιμοποιούν και στις εκπομπές  όταν οι παρουσιαστές θέλουν να κινούνται ελεύθερα.

Δημοσ.

Κάνει, απλά έλεγξε την απόσταση (range) αν σε βολεύει.

Ίσως όμως να χρειαστείς και έναν αντάπτορα από μεγάλο μονοφωνικό καρφί σε μικρό γιατί αυτό είναι για να συνδεθεί σε κονσόλα ήχου. Αν έχεις τέτοια κονσόλα τότε δεν θέλεις τον αντάπτορα.

Θα μπορούσες επίσης με τον αντάπτορα να το καρφώσεις πάνω στην κάμερα και να γράφει απευθείας στην κασέτα/μνήμη της εικόνα και ήχο μαζί.

Αυτά τα belt microphones είναι που χρησιμοποιούν και στις εκπομπές  όταν οι παρουσιαστές θέλουν να κινούνται ελεύθερα.

Α ωραία ελπίζω να κάνω δουλειά σε ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...