Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου.Εχω ενα tiguan 1.4 και θελω να το δωσω για να παρω καποια χρηματα αλλα να αγορασω ενα αλλο το οποιο να χωραει την οικογενεια μου(εγω η γυναικα μου και 2 παιδια 4ετων) και προτειμω 4χ4.Δηλαδη θελω κατι μεχτι 10000 το πολυ.

Απο οτι ειδα μονο 2.000cc εχουν χαμηλη τιμη.Κανενα RAV4 του 07' και μετα ή grand vitara το 08' και μετα αλλα με προβληματιζουν τα τελη και ο φορος πολυτελειας.

Τι προτεινεται??

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου.Εχω ενα tiguan 1.4 και θελω να το δωσω για να παρω καποια χρηματα αλλα να αγορασω ενα αλλο το οποιο να χωραει την οικογενεια μου(εγω η γυναικα μου και 2 παιδια 4ετων) και προτειμω 4χ4.Δηλαδη θελω κατι μεχτι 10000 το πολυ.

Απο οτι ειδα μονο 2.000cc εχουν χαμηλη τιμη.Κανενα RAV4 του 07' και μετα ή grand vitara το 08' και μετα αλλα με προβληματιζουν τα τελη και ο φορος πολυτελειας.

Τι προτεινεται??

Ποναει φιλε μου ...Εχω το CRV/2008  και 690 τα τελη σημερα απο 660 που ηταν και 450 ο φορος πολυτελειας νομιζω.Και απο καταναλωση αν δεν βαλεις υγραεριο οπως βαλει εγω   αστα να πανε....

Δημοσ.

Eγω παντως με ενα renault megane sedan 1400κυβικα και 100 αλογα του 2007 μια χαρα χωραει ολη την οικογενεια..Δεν μου εχει βγαλει καμια σοβαρη βλαβη--αν και εχει κακο ονομα --στα 8 χρονια που το εχω...Μονο προβλημα οι μαστορες οπου στα service βαρανε ασυστολα και ακομα δεν εχω βρει κανενα κανενα σωστο---εχω αλλαξει 4-5--- μιας και τα σκασμενα θελουν ιδιαιτερη φροντιδα απο εξειδικευμενο μαστορα.....Στην αγορα πιανει το τουρκικο sedan του 2007---εκει φτιαχνουν τα sedan μονο--- μεχρι 3500 ευρω μιας και εχει και και το κακο ονομα....

Τελη 255 ευρω πλεον...

Δημοσ.

Για να βρω χρηματα να φτιαξω κατι στο σπιτι που θελω.

αν το αμαξι σου δεν εχει προβλημα και το χεις και απο καινουριο

καλυτερα ασε το μτχσμενο

οτι κερδίσεις θα το χασεις σε τελη/σερβις κτλ

• Like 3
Δημοσ.

Για έμενα φίλε μ αν δεν ειναι κατι πολυ σημαντικό μην το δωσεις το αμαξάκι σου,θα μπεις σε μια διαδικασία να παρεις  μεταχειρισμενο χωρις να ξερεις αν θα σου βγει καλο, αν θα βγαλει  ζημιες, φουσκωμένα  τέλη, ισως αναγκαστείς να βάλεις υγραέριο αμφιβόλου ποιότητας και δεν ειναι κ λιγοι αυτοι που το μετάνιωσαν που  έχουν βάλει  ..

Δημοσ.

Για έμενα φίλε μ αν δεν ειναι κατι πολυ σημαντικό μην το δωσεις το αμαξάκι σου,θα μπεις σε μια διαδικασία να παρεις  μεταχειρισμενο χωρις να ξερεις αν θα σου βγει καλο, αν θα βγαλει  ζημιες, φουσκωμένα  τέλη, ισως αναγκαστείς να βάλεις υγραέριο αμφιβόλου ποιότητας και δεν ειναι κ λιγοι αυτοι που το μετάνιωσαν που  έχουν βάλει  ..

Εφω εχω βαλει και δεν μετανοιωσα και δεν ξερω καποιον να εχει μετανοιωσει .

Δημοσ.

Γενικά δεν ειμαι υπέρ των μετατροπών γιατι κρύβουν κινδύνους κ ρίσκα κ ξέρω άτομα π εχουν προβλήματα απο μετατροπές/βελτιώσεις..Τεσπα μην βγούμε απο το θέμα, απλα την γνώμη μου είπα,πάντα φιλικά  !! :)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...