Glikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ψάχνω για new λάστιχα της μηχανής αυτής. Μόνο εξωτερικό βρισκω αλλα σε τιμές 300 ευρώ δυστυχώς το ζευγος. Ελλάδα δεν εχω βρει. Αν ξέρει κάποιος κάτι σε περίπτωση που μου διέφυγε. Η μηχανή ειναι χρονολογίας 1970-1980. Τα λάστιχα ειναι φαρδιά του στυλ "γουρούνας". Bridgestone μάρκας. Μέγεθος 6.7 / 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ρώτησες στον Περιστερα ; Αν είσαι Αττική , ρώτα γιατί όλοι πάνε εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Στείλε ενα λινκ αν μπορείς. Δεν ειμαι απο Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 το πρωτο μου μηχανακι ηταν rv50 του 78΄ ... σχετικα με τα λαστιχα υπαρχει θεμα λογο της περιεργης διαστασης, παλια οταν το ειχα λεγανε οτι ταιριαζαν λαστιχα απο μινι κουπερ (βεβαια χανεις το τρακτερωτο της υποθεσης αλλα το κοστος ειναι παρα πολυ μικρο) απο εκει και περα μια καλη λυση πιστευω ειναι να πας σε 7/10 λαστιχο που θα βρεις μεγαλη ποικιλια (απο γουρουνες) και κρατας κ τον τρακτερωτο χαρακτηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά αυτά δεν είναι τόσο σταθερά εχω ακούσει. Οσον αφορά την οδική συμπεριφορά. Θα προσπαθήσω και αν δεν βρω Ελλάδα αναγκαστικά απο εξωτερικό. Κρίμα να το αφήσω μιας που η μηχανή ειναι σαν καινούργια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 το λαστιχο απο οικοδομικο καροτσι που ειναι τρακτερωτο?εχει διαφορετικο μεγεθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Στείλε ενα λινκ αν μπορείς. Δεν ειμαι απο Αθήνα http://www.peristeras-tyres.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Απο τρακτερωτο καρότσι οχι δεν κάνει. :S Ευχαριστώ για το link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα