Gunix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Στο PC μου έχω εγκαθηστήσει το Xampp και μέσα στο φάκελο htdocs έχω το project μου public_html. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1ον) Πως μπορώ να εγκαθηστήσω το Xampp μέσα στο DVD; Για να το εγγράψω ώστε να εκτέλωσω το project από το DVD 2ον) Αν γίνεται εγκατάσταση το Xampp μέσα στο DVD, πως μπορώ να να εκτέλεσω αυτόματα το project μέσα από το φάκελο htdocs --> public_html --> index.html? Δήλαδη όταν βάζω το DVD στο DVD-ROM να μου εμφανίζει το παράθυρο Αυτόματη Εκτέλεση και εγώ να του επιλέξω για browser το mozilla για να τρέξω μέσα από το DVD. Συμαντηκό ο Apache θέλω να τρέχει αυτόματα "έναρξη" χωρίς να το κάνω εγώ χειροκήνητα και να πατήσω Start.
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το να κάνεις ένα πρόγραμμα να τρέχει αυτόματα μέσα από cd/dvd είναι απλό. Απλά βάζεις ένα αρχείο κειμένου στο root με την ονομασία autorun.inf και μέσα δηλώνεις τι θέλεις να γίνεται με την αυτόματη εκτέλεση. Δες εδώ την πλήρη σύνταξη και χρήση του autorun αρχείου. Για το xampp, δεν μπορείς να κάνεις έτσια απλά εγκατάσταση σε οπτικό μέσο γιατί μπορεί το πρόγραμμα να χρειάζεται καταχωρίσεις σε registry και να δηλώνεται σε φακέλους του συστήματος. Θα πρέπει να το κάνεις portable ή να το βρεις έτοιμο portable. Αυτό θα μπορούσες να το τρέξεις μια φορά για να κάνεις τις ρυθμίσεις σου και μετά να αντιγράψεις τον φάκελο του σε ένα dvd μαζί με το project σου. Μετά ακολούθησε τις οδηγίες για το autorun.inf για να κάνεις το project σου να τρέχει αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα