ababapanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εχω έναν εξωτερικό δίσκο που ήταν σε Imac , αλλά στα Windows 10 δεν τον αναγνωρίζει . Στην διαχείρηση δίσκων τον βλέπει τον δίσκο αλλά όταν πατάω για να γίνει δυναμικός δίσκος , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν γίνεται. Τι τρόπος υπάρχει να τον διαβάσουν τα Windows , δεν θέλω να τον κάνω φορματ γιατί εχω αρχεία μέσα που δεν θέλω να χάσω. Σας ευχαριστώ πολύ
CheOnWeb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τι file system είναι ο δίσκος; Αν είναι hfs θέλει drivers για Windows. Με δεξί κλικ στη διαχείριση δίσκων σου δίνει επιλογή "open"; Θα τον κρατήσεις μόνιμα στο PC; Έχεις χώρο κάπου αλλού να μεταφέρεις τα data, να κάνεις φορμάτ σε NTSF και να τα ξαναβάλεις μέσα; Γιατί θες να τον κάνεις δυναμικό;
ababapanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ηταν φορμαρισμενος σε mac os αρα λογικα θελει drivers οπως μου εγραψες? αλλα που τους βρισκω? εκανα αναζητηση στο google αλλα μου βγαζει αυτο που ειναι με πληρωμη... https://www.paragon-software.com/home/hfs-windows/
CheOnWeb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτοί είναι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι free. Βρες έναν Mac να κάνεις αντίγραφο σε άλλον δίσκο που να τον έχεις κάνει format σε ex-fat.
ramarg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αυτοί είναι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι free. Βρες έναν Mac να κάνεις αντίγραφο σε άλλον δίσκο που να τον έχεις κάνει format σε ex-fat. Οι ex fat δεν έχουν περιορισμό ως προς το μεταφερόμενο μέγεθος αρχείων για να κάνει αντίγραφα δίσκου ? Χρησιμοποιούσα αυτό το filesystem παλιά και είχα θέμα με τα μεγάλα αρχεία (άνω των 4gb απ'όσο θυμάμαι).
SPANK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Με αυτο το πρόγραμμα http://www.mediafour.com/software/macdrive/μπορεις κανονικά να δείς τον mac σου δίσκο στα windows
froyd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 1. Μπουταρεις με ένα LINUX LIVE DISK. Κάνεις mount τον σκληρό, μεταφέρεις τα αρχεία σε ένα άλλο κλπ 2. Ή με κάποιο partition manager για windows, που να σου επιτρέπει την αντιγραφή αρχείων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα