Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι και να πω ειναι λιγο. Η μονη σειρα που δεν μπορεσα να αντεξω και ειδα οτι spoiler ειναι δυνατο να βρει καποιος στο ιντερνετ απο το plot των βιβλιων. Επικη.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα και το 8ο, απλά έπος αυτή η σειρά, πόσο άμπαλοι εκεί στο SciFi SyFy για να το κόψουνε, μακράν ότι καλύτερο σε SciFi τα τελευταία χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

Είδα και το 8ο, απλά έπος αυτή η σειρά, πόσο άμπαλοι εκεί στο SciFi SyFy για να το κόψουνε, μακράν ότι καλύτερο σε SciFi τα τελευταία χρόνια.

και εγω απορω με τις αποφασεις στο καναλι τελευταια, μπορει το expanse να ναι οντως η καλυτερη scifi σειρα τα τελευταια χρονια, αλλα μου εκοψαν και το guilty pleasure The dark matter

οποιος θελει να δει αναλαφρο scifi να το τσεκαρει, ειναι απο το ιδιο καναλι

• Like 1
Δημοσ.

Ναι καλό ήτανε, αν και καμία σχέση με το Expanse σε επίπεδο σεναρίου/ηθοποιίας/παραγωγής. Αλλά για το στυλάκι του (stargate (πλην SGU) φάση), είχε την πλάκα του και σίγουρα το προτιμούσα έναντι των Killjoys.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Ναι καλό ήτανε, αν και καμία σχέση με το Expanse σε επίπεδο σεναρίου/ηθοποιίας/παραγωγής. Αλλά για το στυλάκι του (stargate (πλην SGU) φάση), είχε την πλάκα του και σίγουρα το προτιμούσα έναντι των Killjoys.

και το Killjoys εβλεπα, αλλα απο τα 3 προτιμω το dark matter με μικρη διαφορα απο τα αλλα 2

Δημοσ.

Και εγώ προτιμώ Dark Matter vs Killjoys. Στην αρχή το ανάποδο, το είχα αφήσει το DM μετά το Pilot, αλλά στην πορεία άλλαξα άποψη. Κρίμα, δεν υπάρχουν πολλές σειρές αυτήν την στιγμή με αυτό το vibe, χαλαρό SciFi. Ή θα είναι έπος όπως το Expanse ή τίποτα. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας διαβάσει το πλοτ των βιβλίων μέχρι σήμερα μπορώ να πω ότι είναι ενα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση ως space opera. Λίγες σειρές συνδυάζουν τόσο  πλούσιο σενάριο και φαντασία κατά την άποψη μου.

Τώρα στην σειρά ξεκινάει το νέο κεφάλαιο που δικαιολογει και τον τίτλο της σειράς  και πραγματικά ανυπομονώ να προχωρήσει και να ανανεωθεί για πολλές σεζόν ακόμα. Έχει να προσφερει και αξίζει να προχωρήσει

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σας διαβαζω με το ποσο ενθουσιασμενοι ειστε, το ιδιο και στο ιντερνετ αλλα ειδα 3 επεισοδια και δεν κολλησα. Γενικοτερα ειμαι scifi fan και πολυ λενε οτι ειναι sto επιπεδο galactica αλλα δεν το βλεπω αυτο. Ειναι και τερμα αντιπαθητικος ο αστυνομικος στην αρχη...

Δημοσ.

Αν κανεις υπομονη στο πρωτο κυκλο θα δεις γιατι μοιαζει με bsg κτλ.Ξεκιναει αργα και μετα απογειωνεται.Το bsg ειναι το all time αγαπημενο μου κ πιστεψε με,το μοναδικο που το πλησιαζει ειναι το expanse.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Captain Falafel είπε

Σας διαβαζω με το ποσο ενθουσιασμενοι ειστε, το ιδιο και στο ιντερνετ αλλα ειδα 3 επεισοδια και δεν κολλησα. Γενικοτερα ειμαι scifi fan και πολυ λενε οτι ειναι sto επιπεδο galactica αλλα δεν το βλεπω αυτο. Ειναι και τερμα αντιπαθητικος ο αστυνομικος στην αρχη...

Βελτιώνεται πολύ η σειρά μετά τα πρώτα επεισόδια, αξίζει να επιμείνεις. Εξαρτάται βέβαια και τι είδους scifi σου αρέσει, αλλά για το είδος του είναι κορυφαίο σίγουρα.

19 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Και εγώ προτιμώ Dark Matter vs Killjoys. Στην αρχή το ανάποδο, το είχα αφήσει το DM μετά το Pilot, αλλά στην πορεία άλλαξα άποψη. Κρίμα, δεν υπάρχουν πολλές σειρές αυτήν την στιγμή με αυτό το vibe, χαλαρό SciFi. Ή θα είναι έπος όπως το Expanse ή τίποτα. 

Ε το έχουν αφήσει λίγο το είδος, νομίζω είναι και αντίστοιχο με τα βιβλία, μετά το Golden Age της SciFi (Campbell/Van Vogt/'Doc' Smith/τα πρώτα του Asimov κτλ), τα περισσότερα από New Wave και μετά είναι πιο dystopian/postapocalyptic φάση, παρά space exploration/opera.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/6/2018 στις 1:02 ΜΜ, Captain Falafel είπε

Προσωπική άποψη: είναι πολύ καλύτερο από το bsg αλλά είναι ταυτόχρονα και πολύ πιο αργό. Χτίζει πάνω σε χαρακτήρες και αυτό είναι κάτι που θέλει πολύ χρόνο για να αποδώσει. Μίνι σποιλερ αλλά το μπατσουλης εξελίσεται σε έναν πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρα και αξίζει την επένδυση χρόνου που του γίνεται. 

Για να καταλάβεις τώρα ξεκινά το καλό κομμάτι της σειράς στο τέλος της 3ης σεζον.

Μάλιστα είχε επίσημα το thumbs up του grr martin

995332882897035268?s=19

Επεξ/σία από Nomedor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...