Bermudakias33 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Είδα πιλότο. Δεν μου αρέσει καθόλου και τρώει delete. 1
hayatogr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 H καλύτερη space fiction σειρά των τελευταίων ετών...Εγώ αγόρασα και το πρώτο βιβλίο 6
nickmanak Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εμενα μου αρεσε το 1ο επεισοδιο και τα 3 τελευταια. Τα ενδιαμεσα τα ετρεχα στα γρηγορα και ειδικα οσες σκηνες ηταν στη γη δεν τις ειδα καθολου. Με ενδιεφερε μονο οτι εκανε η 4μελης ομαδα στο διαστημα. Μεγιστο ξενερωμα της σειρας το ντυσιμο και το καπελο του πρωταγωνιστη που δεν εδενε με τπτ σε τετοιο τεχνολογικο περιβαλλον. Δεν ειδα καμμία σκηνη του τυπά πλην οσων εκτυλιχτηκαν στο τελος μαζι με τους αλλους 4. Ελπιζω σε καλυτερη 2η seazon...
Voodooman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Επιτέλους εχθές τελείωσα τον πρώτο κύκλο, χρειάστηκα μία εβδομάδα για να δω τα τρία τελευταία επεισόδια, πάντα με έπαιρνε ο ύπνος.... Η σειρά είναι εξαιρετικά σίγουρη για τον εαυτό της, πιστεύει ότι μπορεί να κρατήσει τον τηλεθεατή ό,τι και να γίνει. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την απίστευτα αργή εξέλιξη της πλοκής. Και μη μου πείτε ότι "εξελίσσει τους χαρακτήρες", γιατί ούτε αυτό κάνει. Δεν είναι καθόλου σφιχτή, δεν έχει νεύρο, οι χαρακτήρες δεν έχουν ενδιαφέρον (αν και για αυτό ίσως να φταίνε και οι ηθοποιοί που δεν είναι καλοί), και μένει μόνο το μυστήριο να έχει κάποια αξία. Ελπίζω να θυμηθώ στα τέλη του '16-αρχές του '17 να ρίξω μια ματιά στα πρώτα επεισόδια, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα την ξεχάσω ως τότε. 3
coffeex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Adam Savage (of Mythbusters!) takes you behind the scenes of The Expanse and gives you a look into Season 2! Season 2 returns February 8th.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκίνησε και ο δεύτερος κύκλος, βλέπω τα πρώτα δυο είναι διαθέσιμα ....για να δούμε !!!
benign Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ελπιζω να συνεχισει οπως η πρωτη σεζον που ηταν καθηλωτικη. 1
coffeex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ καλό το 2πλο επεισόδιο υγ Βγήκαν και οι υπότιτλοι.
Fan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Η δεύτερη σεζόν φαίνεται καλύτερη από την πρώτη 2
flyer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Συνεχίζεται το σερί μ΄ένα πολύ καλό 4ο επεισόδιο... 1
flyer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Και για κάποιο περίεργο λόγο μ΄αρέσει απίστευτα το κούρεμα του πρωταγωνιστή. Ίσως γιατί το "cyberpunk" αποκτάει διπλή έννοια στο expanse: "High tech low life" plus hair... 1
Papakaliati Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εξαιρετικη σειρα, ανετα το καλυτερο sci fi ισως της τελευταιας δεκαετιας. Σε οποιον δεν αρεσει, προτεινω να την δει απο την αρχη με μια πιο χαλαρη ματια, αμα περιμενεις να βλεπεις συνεχομενες space fights τυπου rambo in space, λογικο να σε απογοητευσει. 3
coffeex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Και για κάποιο περίεργο λόγο μ΄αρέσει απίστευτα το κούρεμα του πρωταγωνιστή. Ίσως γιατί το "cyberpunk" αποκτάει διπλή έννοια στο expanse: "High tech low life" plus hair... Μου άρεσε περισσότερο το προηγούμενο που είχε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα