nyne Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Πάει κ αυτό λοιπόν.Λιγα επεισόδια βιασύνη κτλ σε αυτή τη σεζόν,το καλό είναι ότι έμειναν πολλά πράγματα ανοιχτά,μακάρι να συνεχίσει σε κάποια χρόνια...
tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πάντως που βλέπω την 4η σεζόν τώρα δεν την βλέπω με την ίδια ευχαρίστηση που είδα την 1η και την 2η . Βασικά με κούρασε αρκετά η 3η σεζόν , πολύ μπλα μπλα στο ενδιάμεσο μου φάνηκε και έτσι μου φαίνεται και η 4η. Ενώ ως ιδέα δείχνει καλή έχει πολύ μπλα μπλα και λιγότερη δράση. Θα το τελειώσω όπως και να έχει αλλά δεν είναι το ίδιο
Nomedor Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Εγώ πάντως που βλέπω την 4η σεζόν τώρα δεν την βλέπω με την ίδια ευχαρίστηση που είδα την 1η και την 2η . Βασικά με κούρασε αρκετά η 3η σεζόν , πολύ μπλα μπλα στο ενδιάμεσο μου φάνηκε και έτσι μου φαίνεται και η 4η. Ενώ ως ιδέα δείχνει καλή έχει πολύ μπλα μπλα και λιγότερη δράση. Θα το τελειώσω όπως και να έχει αλλά δεν είναι το ίδιο Θα το χαρακτήριζα κυρίως Space Opera, το action κομμάτι είναι το κερασάκι και προσωπικά έτσι μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά. Όχι πως δεν θα έβλεπα κάποια άλλη σειρά αν είχε περισσότερη δράση αλλά από αυτό έχω μπουχτίσει. Σειρές/ταινίες με μυστήριο-ντριγκες κτλ δηλαδή το space opera κομμάτι μου έχουν λείψει από τη σημερινή τηλεόραση. Όσοι περιμένουν να δουν πολύ δράση θα απογοητευτούν σίγουρα. 4
tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Nomedor είπε Θα το χαρακτήριζα κυρίως Space Opera, το action κομμάτι είναι το κερασάκι και προσωπικά έτσι μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά. Όχι πως δεν θα έβλεπα κάποια άλλη σειρά αν είχε περισσότερη δράση αλλά από αυτό έχω μπουχτίσει. Σειρές/ταινίες με μυστήριο-ντριγκες κτλ δηλαδή το space opera κομμάτι μου έχουν λείψει από τη σημερινή τηλεόραση. Όσοι περιμένουν να δουν πολύ δράση θα απογοητευτούν σίγουρα. Ναι δεν αντιλέγω , όταν μιλάω για δράση δεν εννοώ απαραίτητα να έχει συνέχεια πίου πίου με διαστημόπλοια ή μάχες επάνω σε πλανήτες αλλά π.χ. (spoiler alert 4ης σεζόν) Spoiler Δεν μπορεί να είμαι στα μισά της 4ης σεζόν που έχει ενδιαφέρον η εξωγήινη κατασκευή και στο σύνολο να έχει δείξει 15 - 20 λεπτά και τα υπόλοιπα επεισόδια να αφορούν πολιτικές συζητήσεις και μελόδραμα . Δική μου άποψη πάντα Επίσης από 3η σεζόν Spoiler Βαρέθηκα να βλέπω μία ώρα να αιωρείται ο τύπος μέχρι να μπεί μέσα στο δαχτυλίδι. Έχτισαν τόσο καλά την ιστορία με το protomolecule και στο τέλος μπήκαμε 4η σεζόν και το ξεχάσαμε ? Είχε μείνει ένα κομμάτι στο σκάφος και απλά το ξέχασαν ? Άλλαξαν γνώμη για το σενάριο ? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από tsofras
Nomedor Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι δεν αντιλέγω , όταν μιλάω για δράση δεν εννοώ απαραίτητα να έχει συνέχεια πίου πίου με διαστημόπλοια ή μάχες επάνω σε πλανήτες αλλά π.χ. (spoiler alert 4ης σεζόν) Απόκρυψη περιεχομένων Δεν μπορεί να είμαι στα μισά της 4ης σεζόν που έχει ενδιαφέρον η εξωγήινη κατασκευή και στο σύνολο να έχει δείξει 15 - 20 λεπτά και τα υπόλοιπα επεισόδια να αφορούν πολιτικές συζητήσεις και μελόδραμα . Δική μου άποψη πάντα Επίσης από 3η σεζόν Απόκρυψη περιεχομένων Βαρέθηκα να βλέπω μία ώρα να αιωρείται ο τύπος μέχρι να μπεί μέσα στο δαχτυλίδι. Έχτισαν τόσο καλά την ιστορία με το protomolecule και στο τέλος μπήκαμε 4η σεζόν και το ξεχάσαμε ? Είχε μείνει ένα κομμάτι στο σκάφος και απλά το ξέχασαν ? Άλλαξαν γνώμη για το σενάριο ? Λογικά, είναι adaptation από βιβλία, 9 στο σύνολο μια σεζον για το καθένα, και σίγουρα είναι δύσκολο να ακολουθήσει τους ρυθμούς που έχουμε συνηθίσει σε σειρές. Κάτι που στην τηλεόραση μπορεί να είναι βαρετό στο βιβλίο να μην είναι, δεν λέω πως δεν έχεις δίκιο απλά του δίνω λίγα ελαφρυντικά. Θα μπορούσε να είναι πολύ κατώτερο αν είχαν αλλάξει το σενάριο ή την ιστορία για να το κάνουν πιο εύπεπτο. Έχουν αποτύχει τόσες φορές και τόσο άσχημα όταν αλλάζουν στην ιστορία όταν κάνουν adaptations βιβλίων που με κάνει να φοβάμαι πια. 1
omghi2u Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε Εγώ πάντως που βλέπω την 4η σεζόν τώρα δεν την βλέπω με την ίδια ευχαρίστηση που είδα την 1η και την 2η . Βασικά με κούρασε αρκετά η 3η σεζόν , πολύ μπλα μπλα στο ενδιάμεσο μου φάνηκε και έτσι μου φαίνεται και η 4η. Ενώ ως ιδέα δείχνει καλή έχει πολύ μπλα μπλα και λιγότερη δράση. Θα το τελειώσω όπως και να έχει αλλά δεν είναι το ίδιο Drama, Mystery, sci-fi με πολυ story, character development/introductions - world building και χωρις πολυ action... Who would've thought! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από omghi2u
tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Nomedor είπε Λογικά, είναι adaptation από βιβλία, 9 στο σύνολο μια σεζον για το καθένα, και σίγουρα είναι δύσκολο να ακολουθήσει τους ρυθμούς που έχουμε συνηθίσει σε σειρές. Κάτι που στην τηλεόραση μπορεί να είναι βαρετό στο βιβλίο να μην είναι, δεν λέω πως δεν έχεις δίκιο απλά του δίνω λίγα ελαφρυντικά. Θα μπορούσε να είναι πολύ κατώτερο αν είχαν αλλάξει το σενάριο ή την ιστορία για να το κάνουν πιο εύπεπτο. Έχουν αποτύχει τόσες φορές και τόσο άσχημα όταν αλλάζουν στην ιστορία όταν κάνουν adaptations βιβλίων που με κάνει να φοβάμαι πια. Ναι δεν διαφωνώ για την μεταφορά απο βιβλίο (δεν τα έχω διαβάσει κιόλας οπότε δεν γνωρίζω) , τώρα για το αν έχω δίκιο , σίγουρα δεν έχω γιατί απλά απλά έγραψα την δική μου άποψη Προφανώς και σε άλλους δεν θα αρέσει καθόλου ή θα τους αρέσουν όλα τα επεισόδια , σε imdb πάντως έχει σχετικά καλή βαθμολογία 4 λεπτά πριν, omghi2u είπε Drama, Mystery, sci-fi με πολυ story, character development/introductions - world building και χωρις πολυ action... Who would've thought! ? κάτι δεν έπιασα
coffeex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Επιτέλους μια σειρά που το τελευταίο επεισόδιο ήταν τέλειο 🤩 δύσκολα θα βγει άλλη sci-fi σειρά στο ίδιο επίπεδο. Όπως είπαν και παραπάνω άφησαν ανοιχτά κάποια μέτωπα οπότε κάποια στιγμή ίσως το ξαναδούμε. Τώρα είναι καιρός να αρχίσω να διαβάσω και τα βιβλία 😎 1
__kostas__ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Όποιος έχει διαβάσει ολα τα βιβλία πώς τελειώνει γενικά;
Dantε Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Το κλεισανε λιγο βιαστικα πιστευω και με πολλα πραγματα ανεξηγητα και ανοιχτα (σιγουρα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για το lore του συμπαντος),αλλα νομιζω καλυτερα που το καναν ετσι παρα να παιρνανε το δρομο που κανουν αλλοι και να εφτασε 46 σεζον με κοιλια των 43 σεζον στη μεση. Ειναι 6 σεζον που σιγουρα σε λιγα χρονια θα κατσω να ξανα δω,μιας και ομολογω δεν εχω κατσει να δω τις πρωτες ξανα.
Gogotsa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δε θα βγει αλλη σαιζον δλδ? Με το υιο του Μαρκο ας πουμε να παιρνει τα ηνια?
omghi2u Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Αλλαξε το ονομα του σε Φιλιπ Ναγκατα, μαλλον θα παει να βρει την μαμα του.
nickmanak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Χτες τελειωσα τον 6ο κυκλο αλλα μπορω να πω οτι με κουρασε πολυ λογω πληξης. Πολύ παρλάρε, λίγες μάχες και ελαχιστη αγωνία. Το 6ο αξιζε αρκετα και στις μαχες μου θυμισε scifi 3d-person shooter videogames που επαιζα παλια. Οπως ειπαν και αλλοι, αφησαν ανοικτα πολλα αναπαντητα θεματα αλλα ο παραγωγος της σειρας ειχε δηλωσει οτι δεν αποκλειει τπτ για το μελλον της σειράς, ολα ειναι πιθανά. Μεγαλο φαουλ για μενα το κάστινγκ του Ιναρος και του σπασαρχίδα γιου του. Ο Ιναρος ντιπ μάπα ηθοποιία, φλωρέ μούρη για τετοιο ηρωα και ετρωγα μεγαλη ξενερα σε οσα επεισοδια τον ακουγα να μας τα πρηζει. Μια απο τα ιδια και ο γιος του ο οποιος ηταν λιγος για το ρολο. Ως συνολο το Expanse το βρηκα ως φρεσκια προταση μια οαση μετα απο το αναμασημενο φαγητο που τρωμε καθε χρονο απο star trek-wars-marvel-dc και λοιπες ποπ-κορν μπουρδες. Μακαρι το Expanse να συνεχιστει στο μελλον ή να δουμε παρομοιες προσπαθειες στη μικρη οθονη.
jpaokx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Ξεκίνησα την 4η σεζόν. Διαμαντι η σειρά. Μέχρι στιγμής θεωρώ η 2η σεζόν είναι η καλύτερη. Και η 3η πολύ δυνατή αλλά κάπου είχε πολυ τα μπλα μπλα. Μπορεί κανείς να πει αν σου αφήνει αναπάντητα ερωτήματα στο τέλος; Και γενικά αν έχει άθλιο τέλος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα