privateer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ωραίος ο πιλότος. Ελπίζω να μην ξοδεψαν ολο το budget (πολύ καλα εφε) στον πιλοτο μιας και μιλαμε για Syfy σειρα το οποιο με φοβιζει . http://m.imdb.com/title/tt3230854/ 1
viper2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ξαφνιαστηκα όταν το είδα στον σκληρό μου μιας και το περίμενα στις 14/12. γενικά διαβάζω καλά πραγματα για το συγκεκριμένο ep.
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Για πες μας και εσύ εντυπώσεις viper2005 μιας και είμαι φαν του οτιδήποτε sci-fi αλλά από το συγκεκριμένο trailer δεν εντυπωσιάστηκα.
tidus666 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μετά τις διάφορες syfy απογοητεύσεις τύπου Dark Matter killjoys αυτό εδώ φαίνεται ότι έχει potential. Φέρνει κάτι από... παλιά. Βέβαια syfy είσαι, προβλέψεις δεν γίνονται. Θα δείξει.
georgeadams Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ο πιλότος καλός και αρκετά πιστός στο βιβλίο (εξαίρεση ο χαρακτήρας της Chrisjen Avasarala που κανονικά εμφανίζεται στο 2ο βιβλίο).
viper2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Actually ηταν καλό. Βασικά ηταν αρκετά καλό ακόμα και αν το ost θυμίζει inception... Θα το παρακολούθησω.
skiabox Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω θετικά σχόλια και σκέφτομαι να το δω.
viper2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω θετικά σχόλια και σκέφτομαι να το δω.Όταν ξεκινήσει τα ξαναλεμε.
Bermudakias33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Θα το δοκιμάσω διότι είναι sify… Να αλλάξεις όμως τον τίτλο! Η σειρά λέγεται The Expanse
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τρελάθηκα από τον πιλότο. Κρατάω μικρό καλάθι.
Voodooman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δύσκολα να κρίνω από ένα επεισόδιο, αλλά σαν πρώτο επεισόδιο με κέρδισε. Πέρα από την καλή και "χουβαρνταλίδικη" παραγωγή και το μυστήριο που δημιούργησε, φαίνεται να έχει ψωμί χάρη και στο σύνθετο περιβάλλον που διαδραματίζεται. Θα δούμε. 2
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα πάλι μου φάνηκε πολύ φθηνιάρικη η παραγωγή.
Voodooman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα πάλι μου φάνηκε πολύ φθηνιάρικη η παραγωγή. Σειρά φαντασίας στην τηλεόραση, πόσο ακριβή μπορεί (και πρέπει) να γίνει; Για εμένα, ακόμη και το χιλιοτραγουδισμένο Game of Thrones έχει προβλήματα σε αυτό το κομμάτι, πόσο μάλλον οποιαδήποτε άλλη σειρά. Συγκρίνοντάς το με άλλες SciFi σειρές, δεν το λες καθόλου άσχημο. Ιδίως η σκηνή με την αλλαγή πορείας του διαστημοπολοίου μου φάνηκε εξαιρετική σε όλα της. 4
georgeadams Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τα βιβλία είναι πολύ καλά. Αν ξεκινήσεις να διαβάζεις δύσκολα τα αφήνεις από το χέρι. Αν η σειρά κρατήσει το ίδιο επίπεδο θα τα πάει μια χαρά. Ιδίως η σκηνή με την αλλαγή πορείας του διαστημοπολοίου μου φάνηκε εξαιρετική σε όλα της.Κάτι ακόμα που μου άρεσε. Στις περισσότερες διαστημικές ταινίες και σειρές, τα διαστημόπλοια αλλάζουν κατεύθυνση για πλάκα, όσο γρήγορα κι αν κινούνται, αγνοόντας εντελώς τους κανόνες της φυσικής. Εδώ τουλάχιστον τους σέβονται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα