DJJordan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας, τον τελευταιο καιρό μου παγώνει το pc κατά την πλοήγηση στο ίντερνετ μέσω waterfox (έκδοση 24), από μισό εώς ένα λεπτό, σχεδόν καθημερινά, αν πατήσω μάλιστα και ctrl alt delete, όλη η οθόνη μένει λευκή ιμιδιαφανής, αυτό συμβάνει όταν ανοίγω σελίδες για πρώτη φορά (όχι περίεργα σαιτ) και μπλοκάρει διάφορα πράγματα το πρόσθετο no script, ή όταν φτάνει στο τέλος κάποιο βιντεάκι που παρακολουθώ μέσω facebook, το pc είναι σχετικά καινούριο 4πύρηνο athlon FX, 12GB RAM, 250GB SSD και 650ρι τροφοδοτικό, με 64ρια 7 που μπορει να οφείλεται το πρόβλημα;
mixalis@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Για ποιο λόγο έχεις μείνει στην εκδοση 24; Η τελευτεα εκδωση του waterfox ειναι 40.1.0. Για αρχη αναβαθμισε στην τελευταία εκδωση. Τι addons εχεις εγκατεστημενα;
DJJordan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα που έχω εγκατεστημένο μου αρέσει πολύ αλλά δεν ειναι συμβατό με νεότερες εκδόσεις γιαυτό και δεν ασχολήθηκα να αναβαθμίσω το waterfox, τα πρόσθετα είναι: adblock plus, download status bar, downloadHelper, fb purity, flagfox, forcastfox, no script, stylish, thumpnail zoom
mixalis@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 τον αναβαθμισες στην τελευταια εκδοση; σε safe mode δοκιμασες να τον τρεξεις; πιθανοτατα να ειναι καποιο addon.
DJJordan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έβαλα τελευταία έχδοση waterfox και υσήχασα μέχρι σήμερα, Σήμερα κόλλησε μια φορα στο τελείωμα ενος video στο youtube, και άλλη μια φορά όταν πήγα να το βάλω full screen, και τις 2 φορες αναγκάστκα να σβήσω εντλελώς τον υπολογιστή, υποψιάζομαι πως φταίει το addon noscript που έχω για ασφάλεια
mixalis@ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 και εγώ έχω εγκατεστημένο το noscript αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα
DJJordan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 απενεργοποιώ τα πρόσθετα ένα ένα μέχρι να εντοπίσω το προβληματικό, αρχικά έkλεισα το download helper πού είναι το δεύτερο που θεωρώ ύποπτο
DJJordan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από DJJordan
DJJordan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από DJJordan
DJJordan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από DJJordan
DJJordan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 δυστιχως υπάρχει γενικότερο προβλημα, παγώνει η οθόνη ανά μισή ώρα περίπου, είτε χρησημοποιώ browser, είτε photoshop, είτε παρακολουθώ ταινία dvd, πατάω alt ctrl delete και η οθόνη μένει λευκη ημιδιαφανης για μισο λεπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα